İstanbul'da Fal - Falcılar

Size başka bir soruyla geldim 1 yıllık öngörü yaptiran var mı aranızda o fal değil ya daha gerçekci geliyor bana paramız boşa gitmez en azından bu konuda da önerilere acığim😂

Arkadaşlar size Zeynep ile ilgili bir güncel bilgiyle geldim. Bu zamana kadar kendisine çok inanmıştım, biliyorsunuz hatta neredeyse her hafta baktiriuorum. Fakat şöyle söyleyeyim fena patladı. Mesela bana dedi ki bir iş için bir adam sana aracı olacak falan filan ya adamdan yardım istedim Zeynep'e güvenip adam yardım etmeyecegini söyledi. Sonra Zeynep bir kızla ilgili bana kötü şeyler söyledi dedi ki bu işten çıkacak falan neredeyse ben işten atilacagim. Bana 2senedir sen yukseleceksin falan diyor işten atilmama ramak kaldı. Hayır ben yine baktiririm çünkü o kadar güzel şeyler söylüyor ki aşırı motive oluyorum ama asla çıkmıyor soyledikleri, bilgilendireyim dedim. Bir de mesela bana dedi ki sen bir kızı şikayet edeceksin ve işten attiracaksin falan, kimseye şikayet etmekle uğraşamam,kızın referansları çok yüksek ve neredeyse kız beni işten atacak , üstelik benim artık bir referansim da yok. Yani Zeynep fena patladı, bilgilendireyim dedim

11 daha bitmedi ya, bir de kısa sapmalar da olabiliyor.ama burasa bir arkadaş adamın hayatı yalan bilemediler demişti, aralarında Yaşar da vardı. ondan ümitli de değilim
evet Yaşar'ı bize ilk tanıtan arkadaş aylardır baktırıyormuş ama adamın yalancı sahtekar olduğunu bilememiş demişti Yaşar için.

X