Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki günü daha bilmiyorlar kaldı ki bir yılı bilsinlerSize başka bir soruyla geldim 1 yıllık öngörü yaptiran var mı aranızda o fal değil ya daha gerçekci geliyor bana paramız boşa gitmez en azından bu konuda da önerilere acığim
Umut fakirin ekmeğidirİki günü daha bilmiyorlar kaldı ki bir yılı bilsinler
Demet kimdemet yine okeydir yaaa
Nasıldı memnun kaldınız mı kaldıysanız bana özelden numarasını yazar mısınızYani yaşar en son baktırdıgım
Dmden numarasını atar mısındamla detaylı bakıyo
O kişilerden biri de benim ayın 11inde bir şey mi olacak dedi 11 i itibariyle gelişmeler mi olacak dedi hatırlamıyorum. O kadar hızlı konuştu ki idrak edemedim valla.Kızlar selamlar
En son yaşar birçok kişi için ayın 11 i demişti ve yarın süresi dokuyor. Çıkan olursa gruba yazabilir mi?
ablacım reklamınızı bari çaktırmadan yapın yaÇok zor ulaşmanızda bu kadın efsane her şeyi biliyor randevu alırsanız ne mutlu ..
ay bir de gecenin 2 sinse bir kaç dakika arayla üst üste yazmış. Diğer başlıklarda da var. içip içip exe yazarsın ya onun gibi olmuş. hayır belki cidden iyi ama sırf bundan dolayı insan güvenip de baktırmaz işte.ablacım reklamınızı bari çaktırmadan yapın ya
sen baktırdın mı Yaşara?Yaşar’da patladı
Evet 11 demiştisen baktırdın mı Yaşara?
11 daha bitmedi ya, bir de kısa sapmalar da olabiliyor.ama burasa bir arkadaş adamın hayatı yalan bilemediler demişti, aralarında Yaşar da vardı. ondan ümitli de değilimEvet 11 demişti
evet Yaşar'ı bize ilk tanıtan arkadaş aylardır baktırıyormuş ama adamın yalancı sahtekar olduğunu bilememiş demişti Yaşar için.11 daha bitmedi ya, bir de kısa sapmalar da olabiliyor.ama burasa bir arkadaş adamın hayatı yalan bilemediler demişti, aralarında Yaşar da vardı. ondan ümitli de değilim
peki an ve geçmişte nasıldı?Evet 11 demişti
peki an ve geçmişte nasıldı?