Naktanin numarasını verebilir misiniz rica etsem?Yani yüzde 80 90 bildi hep bana 2 yıl önceki erkek arkadaşımı ilişkiyi süreci daha tanışmadan bilmişti sadece arar aramaz değil genel gidişatı bilir .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naktanin numarasını verebilir misiniz rica etsem?Yani yüzde 80 90 bildi hep bana 2 yıl önceki erkek arkadaşımı ilişkiyi süreci daha tanışmadan bilmişti sadece arar aramaz değil genel gidişatı bilir .
Bana ayla hanımın numarasını atabilir misinizkızlar aksam aksam yazıcam ama dayanamadım. aylaya baktırmıştım gecen gun yorumlarımda görmüş olabilirsiniz. bi dediği cıktı. soktayım
Geçmiş ve anda nasıldı nokta atışları var mıAylaya baktırdım. Önceden durumumu sordu söyledim ona göre yorum yapmış olabilir bazı tarihler verdi çıkarsa yazarım.
Hayır nokta atışı pek olmadı.Geçmiş ve anda nasıldı nokta atışları var mı
geçmiş aylarda birisi o fal bakmayı bırakmış demişti.Arkadaşlar istanbul soğanliktaki falcı emine hanımın telefonunu yada adresini bilen var mı?
Numarası yok maalesef fal _nakta adlı bir instagram hesabı var kendisinin oradan ulaşabilirsiniz. Uzun zaman oldu baktirmadim kendisine en son o hesaptan bakıyordu siz yazın kendisi uygunsa cevaplar .Naktanin numarasını verebilir misiniz rica etsem?
BU İYİ BAKIYOR MUNumarası yok maalesef fal _nakta adlı bir instagram hesabı var kendisinin oradan ulaşabilirsiniz. Uzun zaman oldu baktirmadim kendisine en son o hesaptan bakıyordu siz yazın kendisi uygunsa cevaplar .
Hayır ya banada tek dediği doğru değildi bırak geleceği şimdiyi bilemediben problemliyim galiba fal çıkma konusunda okuduktan sonra hem aylayı düşündüm çıkanı bırak alakasız bi fal olmuş hemde sevdayı denedim sohbet etti gibi fal oldu hani oha diyebilceğim bişey söylemedide
biride bana çıksın artık
berbatnakta için yorum yok mu?
hülya hnm online da bakıyor mu biliyor musunuz?Kızlar ben boşanma aşamasında çok fal baktırdım yani haftada 3 baktırdığım oldu binnazda falsepetinde aklınıza gelecek her yerde ama bir tek Binnaz gilda diğerleri fiyasko bide Kızıltepede Fatma diye bir kadın var telefonda bakmıyor bana evlenmeden sen evlenip boşanacaksın demişti kadın her şeyi biliyor kaç çocuğun olduğundan olacağından geçirdiğin ameliyat kardeş sayın dediği tek doğru olmayan çıkmayan olmadı bir kez baktın mı bir yıl bakmıyor tabi bu kötü yanı sonra Ankara’da Hülya kafede Hülya abla var oda anda yakın gelecekte çok iyi o zaten uzun süreç bakmıyor bide son bir kaç haftadır Mina Janset diye birine baktırdım oda iyi trans Zeynep kötü arzu çıkmadı rita Çıkmadı istanbul Serkan Çıkmadı o kadar çıkmayan var ki tabi hepsi para kaybı ama en azından tavsiye ederim dediğim Fatma Hülya ve Mina