- 11 Şubat 2015
- 2.012
- 1.904
- 34
İşle ilgili cikiyormu peki ??Yazmıştım,Şengül Boybaş karakter analizi başarılı
Kendisi falcı değil bence, işle ilgili gelişme ve kısırdöngüyü bana da söylemişti
Baktırmayan bir şey kaybetmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşle ilgili cikiyormu peki ??Yazmıştım,Şengül Boybaş karakter analizi başarılı
Kendisi falcı değil bence, işle ilgili gelişme ve kısırdöngüyü bana da söylemişti
Baktırmayan bir şey kaybetmez
Ayyy bayılcam çok benzerrr hemen hemen aynı, ben kurumda çalışıyorum kendi işimi yapma gibi bir planım da hiç yok sevgili muhabbetine de aynı söylemiş şaka gibi arkadaşlar ben fal işini 2023 itibariyle kapatıyorumevlilik kapın acılcak bana demedi sadece 6 ay icinde yeni biri dedi duygusal hayatında sınav veriyosun dedi kısır döngüdesin dedi bana da kendi işini yap dedi..bende dedim bu zmnda zor maddi imkanlar o da istersen olur gibilerinden konustu.baktırdıgım adam icinde gelir ama gider gene dedi spesifik bi tarih vermedi ..baya benziyo dimi
Uzun vadeli bir iş benim kiİşle ilgili cikiyormu peki ??
Ona bende çok uyumlanıyorum canım ama cans tarot bireysel danışmanlık vermiyor sanırım maalesefArkadaşlar YouTube'da cans tarot var ben çok uyumlaniyorum onla kişisel özel bakim yaptiran oldumu ??
Açılımları çok iyi tarot fasli var mesela onla fazla uyumlanmiyorum cans başka güzel enerji okuyor .Ona bende çok uyumlanıyorum canım ama cans tarot bireysel danışmanlık vermiyor sanırım maalesef
Evet gece yatarken dinliyorum o kartların sesleri vs terapi gibi geliyorAçılımları çok iyi tarot fasli var mesela onla fazla uyumlanmiyorum cans başka güzel enerji okuyor .
kadrolu elemanları gibi oldum ben adam gittiginden beriEvet gece yatarken dinliyorum o kartların sesleri vs terapi gibi geliyor
Hiçbiriarkadaslar gelecek hakkinda dedikleri cikan falci onerir misiniz toprak elmira asmin cafe yagiz bunları duydum bi de tiktokta arzu abla diye birini duydum hangisi iyi
ee kime gidicem ben yaHiçbiri
Hiç baktirmadiysan telwede seruven var kitap falini öneririm.Sorularin için kitap aciyo ucuz hem.ee kime gidicem ben ya
cikiyor mu soyledikleriHiç baktirmadiysan telwede seruven var kitap falini öneririm.
genelde verdiği cevaplar doğru oluyor.cikiyor mu soyledikleri
Cansi bende seviyorum. Gecen ay bireysel acilim yapacagini soylemisti. Bende randevu aldim ama fiyati yuksek geldigi icin baktirmadim. Bakalim… ona baktirmayi cok istiyorum ya bireysel acilimini merak ediyorum.Açılımları çok iyi tarot fasli var mesela onla fazla uyumlanmiyorum cans başka güzel enerji okuyor .
Ne kadar dedi ??Cansi bende seviyorum. Gecen ay bireysel acilim yapacagini soylemisti. Bende randevu aldim ama fiyati yuksek geldigi icin baktirmadim. Bakalim… ona baktirmayi cok istiyorum ya bireysel acilimini merak ediyorum.
Canim hatirlamiyorum. 1100 veya 1200du sanirim ((((((Ne kadar dedi ??