Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye bakmıyor ki acaba.yeşilçingeneye baktırabilenleri görünce şaşırıyorum bana ve çevremdeki herkese uyuşmuyoruz diyerek iade etti birimize bile bakmadı
Yesilcingeneye nasil ugrasmistim baksin diye. Hep iade hep iade
Niye bakmıyor ki acaba.
Gercı yıllar önce bana da öyle demişti .
Yani spesifik bir soru sordunuz mu peki
Genel falları bakmıyor diye biliyorum
Merhaba ben Ali Canlar’dan rektifikasyon (doğum saati tespiti) ve solar harita yorumu almıştım. Memnun kaldım. Aşırı spesifik durumlar olmadı zaten bu yıl hayatımda ama genel olarak dediği gibi ilerliyor süreçlerim.kızlar bildiğiniz önerebileceğiniz harita bakan var mı ? Fal gibi değilde hani merakımdan baktırmak istiyorum haritama eğer varsa bana burdan veya özel mesajdan yazabilir misiniz
Canim bi kac gun once birisi yazmis sayfaya belki ona sorabilirsin?kızlar bildiğiniz önerebileceğiniz harita bakan var mı ? Fal gibi değilde hani merakımdan baktırmak istiyorum haritama eğer varsa bana burdan veya özel mesajdan yazabilir misiniz
ay hiç görmemişim gözümden kaçmış bulamadımCanim bi kac gun once birisi yazmis sayfaya belki ona sorabilirsin?
Buydu canim L levanderNliteaKızlar ben astroloji analizleri yapıyorum; doğum haritası, yıllık öngörü, coğrafi astroloji, ilişki astrolojisi gibi konularda yardımcı olurum. Sayfalarca analiz gönderiyorum. Önden örneklerini paylaşıyorum nasıl bir analiz alacağınızın, ona göre karar veriyorsunuz.
aaa çok teşekkürler canım şimdi evet farkettim ama uyuşamayız kendisiyle ben yazıdan ziyade açıklayıcı bir ses kaydı felan tercih ediyorum şimdi araştırırkende ilk kriter olarak öyle bakıyorumm yazmak çok düz geliyoBuydu canim L levanderNlitea
Haklisin tabii ki canim.aaa çok teşekkürler canım şimdi evet farkettim ama uyuşamayız kendisiyle ben yazıdan ziyade açıklayıcı bir ses kaydı felan tercih ediyorum şimdi araştırırkende ilk kriter olarak öyle bakıyorumm yazmak çok düz geliyo
Nasıldı sende eskidenKizlar yakın zamanda sila ya baktirip yada geçmişte baktirip fali çıkan oldumu ?
Kız hiç baktirmadim ondan soruyorumNasıldı sende eskiden
Sila Kim ilk defa duyuyorum, baktiran yok sanirim yazarlardi.Yorumlandırsın arkolar
Ankarada olan eskiden popülerdi baya cafede bakardı pandemi öncesindeSila Kim ilk defa duyuyorum, baktiran yok sanirim yazarlardi.