Fal işinin piyasada dönecek, seni arayacak, senin bilmediğin bir telefon numarası, sosyal medya fake hesap numarası var, seni gizliden takip ediyor, yılbaşını bahane eder olmadı bayramda arar olmadı ailevi sıkıntıları var olmadı hasta ondan olmadı ondan arayamadı ayıldı bayıldı bla bla bla senı çok düsünüyor, bugun yarın arar sorar dıye dıye fala ınsanları baglayıp şizofrenimsi bir hayal dünyasına itip müşteriden para kazanma yöntemleri olduğuna tamamen kanaat getirdim, arayan arar, merak eden eder, sahiplenen sahiplenir. Bazen de iyi olan ilişkileri veya evlilikleri biri var diyerek bozuyorlar. Sıkıntılı bu fal işi.
Ben falı bıraktım arkadaşlar tiksinti geldi, hele en son kadın bir falcıyı gunduz vakti sarhoş gördüm ve müşterilerinin özelini döküyordu içim bulandı ben ne yapıyorum dedım hersey gönlünüzce olsun ben kendımı tamamen dualara verdım falcıların numarasını da sildim, olan oluyor zaten, gösterilen ruyalarım daha çok çıkıyor falcılara bulaşınca ruyalarımın durulugu azaldı. Herşey gönlünüzce olsun.