Hayatım sorun yok, sadece bahsedilen cümleyi kullanan ben olduğum için açıklama yaptım.Bir de hepimiz hep aynı şeyi yapıyoruz oncu,buncu secmeyi seviyoruz.oysa zaman da para da bizden gidiyor keşke çıkan biri olsa da gönül rahatlığıyla bu yaaa desek
Bu arada kamer hn a ben de baktırdım numarayı aldıktan sonra aynı gün dekont da paylaşabilirim inanmayan olursa evet kendinden emin bir şekilde benimle ilgili bu forumda kimsenin bilmediği arkadaşlarımdan sadece bir kaçının bildiği bir konuyu acaba böyle mi diye sormadan çat diye yazmış.Ben yazılımcı olduğunu düşünmüyorum öyle olsa hayatımdaki güncel kisi ile ilgili bir şeyler söyleyebilirdi ama hiç bahsi gecmedi daha önce falcılara sorduğum acaba olur mu diye kafamı bir süre meşgul etmiş birini birebir harfleriyle söyledi ancak güncel asıl baktırmak istediğim kişi ile ilgili tek bir cümle yazmadi mesela ben sorana kadar bu kısım inanılmaz garip geldi bana o yüzden çok muallaktayım onla ilgili ,hakkına girmemek için olumsuz bir şey diyemem tabiii