İstanbul'da Fal - Falcılar

Rica etsem numarasını banada verebilir misin?

Seruvene yillar once baktirmistim hic bilememisti bana, bilemedigi zamana denk gelmisim herhalde.

Seruvene yillar once baktirmistim hic bilememisti bana, bilemedigi zamana denk gelmisim herhalde.
Bazen biliyor bazen fos dediğim gibi.
Bence gelecej çıkmıyor onda .
Su falı iyi yine de anda bence iyi karşı tarafın enerjisi vs .

Arkadaslar çıkan fal haberiyle geliyorum. Zeynep ve umit Koç'un olmayacak dedigi aramaz dediği adam aramadı. Ümit abi bu konuda da yanıltmadı. Mayis ayında olacak dediği bir sey daha var. O da olursa söylerim. Diğer bütün falcilar arayacak dedi. Bir ümit koc net konuştu.

Biraz anlatım bozukluğu olmus sanırım. Soyle söyleyeyim bütün falcilar bana bu adam sana adım atacak dedi. Ümit abi dedi ki bu adim atmaz bunda oyle bir enerji yok. Sonra ben adama adim attim adam karşılık bile vermedi. Falcilara kalsaydı adam beni arayacakti oysa mesajıma cevap bile vermedi. Bunu demek istemiştim aslinda. Bir tek ümit net bildi.

Ciktigina cok sevindim. Umit abiyi bende cok severim, cok iyi birisi, enerjisi cok guzel ama maalesef fali bana cikmamisti. Ama cani sagolsun, dedigim gibi kisi olarak cok severim.

Arkadaslar Zeynep'in ilk falini gecen sene baktirnistim temmuz gibi. Dedigi şeyleri hala yaşıyorum. Cok spesifik 2 sey soyledi. Onlar da gerceklesirse size yazacagim. Ama sonraki fallari ilki kadar iyi değil. Bir de onun bizim sorularımıza verdiği cevaplar dogru oluyor genelde. Soru sorarak ilerlerseniz daha verim alirsiniz. Ama dediğim gibi sadece ilk fali oldugu gibi cikti bana.

Herkese selam uzun bir aradan sonra burdan zeynolojinin dediği perastrotarot’a baktırdım baya bildi tahminleri iyi memnun kaldım ben. Tarot baktırmak isteyenler kaçırmasın

ümit koç'a şaşırdım. yorumlamaları güzel oluyor eğer kendi de iyi günündeyse ama bana en fazla iki ay içinde kesin olacak dediği olayın üstünden 7 ay geçti

arzu'nun vade verdiği ve çıktığı oluyor mu? başına gelen var mı?

Çıkmadı bende Arzu eski Arzu değil gerçi ozaman da çıkmamıştı

Ablam iki ay önce baktırmış aklındaki konuya nisan sonu demiş arzu. Ufak bir hareket dışinda gelisme olmadi
Ya ben Arzuya okadar çok baktırdımki zamanında her hafta baktırıyordum nerdeyse. Düşünüyorum evet anı çok iyi biliyordu ama düşünce okumada iyi zaten. İlk falında dediği şeyin tersini söylemişti dediği gibi oldu.

Ya mesela nasıl iyi olduğunu şöyle söyleyeyim bana ta 2yıl önce 2. ve diğer fallarında ex için sevgilisiyle problem yaşıcak ve sana derdini anlatmak için gelecek demişti senide elinde tutup kızdan ayrılmak isticek ama senin çok ağır tepki verdiğini görüyorum demişti sen asla kabul etmiceksin dedi ve cidden öyle oldu adam yüzsüz gibi gelip önce inkar edip sonra ben mutsuzum işte zaten evlide değilim ne var bunda eşimimi aldatıyrum gibi iğrenç saçma sapa cümleler kurdu, işte vefa borcum var ama sen şöylesin böylesin işte seninle sohbet etmek dertleşmek istedim belki yeniden başlarız dedi ya böyle aynı Arzunun dediği gibi oldu ve ben çıldırdım adamı parçalamak istedim ama sadece yerin dibine sokup gittim yani aynı dediği şeyi ben yaşadım.

O yüzden Arzu beni hep korkutur çünkü çok olumsuz şeylerde söylemişti ama onlar olmadı iyiki de olmadı olumlu dediği bazı şeylerde olmadı yani bilemiyorsun hangisinin çıkacağını sonucu dediği gibi oldu hemde anlattığı şekilde. Ama sonrada çok gittim ondan sonra hiç çıkmadı. Hatta geçenlerde de baktırdım salladı gönderdi. Yani maalesef çok bozmuş. Şu son 1,5senede dediği hiçbirşeyi yaşamadım

Hatta bir arkadaşa şey demişti eğer bu bu şekilde olursa gel yüzüme tükür demişti arkadaşımda gelicem tükürmeye görürsün demişti kadının dediği gibi oldu ama çıkmayanlarda oldu işte o yüzden Arzu muamma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…