- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.251
- 34
Gümüş su falı baktırdımSeruven ne falı baktiriyorsunuz
Çevremde çıkan çok kişi olmuş baktırıp memnun kalan ben 3 defa baktırdım anı ve spesifik detayları tak tak tak bildi. kimsenin bilemeyeceği detayları bildi. su falı sonuçta 3 harflisi vardır. Diğer baktıranların 2-3 senelik geleceğini de bilmiş ama bana verdiği zamanlar daha gelmedi, çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum. O falcı emine bu falcı emine mi emin değilim 200 tlye bakıyordu en son. Size telefonunu vereyim. Referansla bakıyor. Teli kimden aldıgınızı soruyor. Benim adımı verirsiniz sonrasında siz memnun kalırsanız numarasını verin-kendi adınızı referans vererek.
Çevremde çıkan çok kişi olmuş baktırıp memnun kalan ben 3 defa baktırdım anı ve spesifik detayları tak tak tak bildi. kimsenin bilemeyeceği detayları bildi. su falı sonuçta 3 harflisi vardır. Diğer baktıranların 2-3 senelik geleceğini de bilmiş ama bana verdiği zamanlar daha gelmedi, çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum. O falcı emine bu falcı emine mi emin değilim 200 tlye bakıyordu en son. Size telefonunu vereyim. Referansla bakıyor. Teli kimden aldıgınızı soruyor. Benim adımı verirsiniz sonrasında siz memnun kalırsanız numarasını verin-kendi adınızı referans vererek
Rica etsem numarasını banada verebilir misin?Çevremde çıkan çok kişi olmuş baktırıp memnun kalan ben 3 defa baktırdım anı ve spesifik detayları tak tak tak bildi. kimsenin bilemeyeceği detayları bildi. su falı sonuçta 3 harflisi vardır. Diğer baktıranların 2-3 senelik geleceğini de bilmiş ama bana verdiği zamanlar daha gelmedi, çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum. O falcı emine bu falcı emine mi emin değilim 200 tlye bakıyordu en son. Size telefonunu vereyim. Referansla bakıyor. Teli kimden aldıgınızı soruyor. Benim adımı verirsiniz sonrasında siz memnun kalırsanız numarasını verin-kendi adınızı referans vererek.
Seruvene yillar once baktirmistim hic bilememisti bana, bilemedigi zamana denk gelmisim herhalde.Mars'a baktırdım ayrılık demedi.
Böyle devam eder erkek arkadaşının ciddiyet korkusu var ama seni seviyor bırakmak istemiyor dedi.
Yani tam olarak ayrılık yaşayacaksınız demedi.
Ayrılık diyenler Telwe serüven oldu.
Hatta tam olarak bildi diyebilirim.
Bir tartışma alevlenebilir erkek arkadaşın bitti buraya kadar diyebilir dedi .bunu kimse dememişti.
Olayı gördü bence buda bir başarı.
Hiç kimse bunu dememişti.
Bende ayrılık olsa bile daha sessiz bir ayrılık olur diye düşünüyordum mesela.
Yada böyle gider azalarak biter .
Zeus da ayrılık olucak dedi ama kısa süreli .
Bu ikisi bildi.
Seruven tuhaf bir falcı bazen dediği çoğu şey çıkar bazen hiç bir şey tutmaz.
O yüzden seruveni tekrar denerim arada içlerinden .
Onun dışında kimseye baktırmam artık.
Seruven anlık olaylarda da çok iyi .
Mesela ex için çok spesifik bir şeyi bilmişti.
Arkadasom da yıllarca baktırır ona bir keresinde bu adamın hayatında bir kadın var boşanmış biri demişti.
Araştırdık gerçekten kadın boşanmış bir kadındı.
Böyle şeyler işte.
Ama dediğim gibi bazen de tutmuyor dedikleri.
Ama anda ve yakın gelecekte ondan iyisini görmedim.
Fiyatı da ucuz yani diğerleri dünyanın parasını alıyor ama fos yani.
Bazen biliyor bazen fos dediğim gibi.Seruvene yillar once baktirmistim hic bilememisti bana, bilemedigi zamana denk gelmisim herhalde.
Ciktigina cok sevindim. Umit abiyi bende cok severim, cok iyi birisi, enerjisi cok guzel ama maalesef fali bana cikmamisti. Ama cani sagolsun, dedigim gibi kisi olarak cok severim.Biraz anlatım bozukluğu olmus sanırım. Soyle söyleyeyim bütün falcilar bana bu adam sana adım atacak dedi. Ümit abi dedi ki bu adim atmaz bunda oyle bir enerji yok. Sonra ben adama adim attim adam karşılık bile vermedi. Falcilara kalsaydı adam beni arayacakti oysa mesajıma cevap bile vermedi. Bunu demek istemiştim aslinda. Bir tek ümit net bildi.
o nerede bakıyordu canım?Herkese selam uzun bir aradan sonra burdan zeynolojinin dediği perastrotarot’a baktırdım baya bildi tahminleri iyi memnun kaldım ben. Tarot baktırmak isteyenler kaçırmasın
Çıkmadı bende Arzu eski Arzu değil gerçi ozaman da çıkmamıştıümit koç'a şaşırdım. yorumlamaları güzel oluyor eğer kendi de iyi günündeyse ama bana en fazla iki ay içinde kesin olacak dediği olayın üstünden 7 ay geçti
arzu'nun vade verdiği ve çıktığı oluyor mu? başına gelen var mı?
Çıkmadı bende Arzu eski Arzu değil gerçi ozaman da çıkmamıştı
Ya ben Arzuya okadar çok baktırdımki zamanında her hafta baktırıyordum nerdeyse. Düşünüyorum evet anı çok iyi biliyordu ama düşünce okumada iyi zaten. İlk falında dediği şeyin tersini söylemişti dediği gibi oldu.Ablam iki ay önce baktırmış aklındaki konuya nisan sonu demiş arzu. Ufak bir hareket dışinda gelisme olmadi