İstanbul'da Fal - Falcılar

Keşke olsa da önersem bende birini arıorum acaba diorum Zeynep mi ona mı gitsem ama aynı şeyleri solicek. Seyhan a giderim belki çok az olsa da onunla enerjim tutuo
Bana hep aynı şeyleri söylemiyor

Ben ona baktırdığımda yıl 2019 su şu an bu zamlardan sonra herhalde en az 3 bindir. En berbat falcılar bile 300 e bakıo artık. Herseye zam geldi diolar sanki onların maliyeti arttı He bilseler kızmıycam mevcut durumu geçmişi bile bilemiolar hepsi cacık
Allah aşkına ver numarayı meraktan fiyat sorucam ahahahhaha

Keşke olsa da önersem bende birini arıorum acaba diorum Zeynep mi ona mı gitsem ama aynı şeyleri solicek. Seyhan a giderim belki çok az olsa da onunla enerjim tutuo
Seyhanda bende patladı hemde fena şekilde

hayir dokunulmaz falan degil tabii ki ama ben cogu dedigini yasamisimdir, aldatiliyorsun dedigi aldatmistir, tanisacaksin dediklerinin cogu da karsima cikmistir ama burada iki kere yazdim bunu gectim. cikmadi diyenler devamli ama devamli kadini gundemde tutuyor. cikanlar bu kadar cok konusmuyor kadini, ben onu anlayamiyorum. cikmadi diyenler kadini tartisiyor, sonra bu kadin niye bu kadar cok konusuluyor zaten cikmiyor deniyor ve yine cikmadi diyenler tartismaya devam ediyor. acayip dongu halinde gidiyor bu 😂
ayrica suya bakanlar zaten herkese ve hemen tutmaz (iyi falci herkese cikar lafi zaten yalan bence) zamaninda fikriye burada az gomulmedi ama benim tek gittigim oydu cunku hep cikardi. en yakin dedigi seyi bir bucuk senede falan yasardim. daha detaylandiririm ama konu bambaska yere gider, ceza yemek istemiyorum forumda 😅
Zeynep in nosunu atar mısın özeldenn?
Nasıl baktırcam merak ettim

Herkes gelip geciyor burada ama zeynep asla. Kadin ölümsüz gibi bir sey yahu 😄😄 bitip kullerinden dogarak yine cikiyor foruma 😄
Ben baktırdım valla pek tehit edemeyceğim şeyler söyledi zamanla ortaya çıkacak dedi.
Çok hızlı konuşuyor sürekli eski erkek arkadaşımın sana anlatamadım falan filan diyormuş bana.
Sanki erkek arkadaşımın agzından konuşuyor.
Söyledikleri de hiç onun agızından çıkıcak kadar duygusal şeyler değil 🤣
Neyse görecekmişim zaten itiraf edicekmiş 2 ay sonra itiraf ederse yazarım foruma .
Biraz tırstım kadından ama varlıkları var galiba.
Fal işinden soğudum mübarek gün günaha girdim yok yere

:KK70: ya ben paylaşcam yazdırlıklarını burda görün nasıl saçma nekadar mantıksız birşey. Yani nasıl çıkıyo ben anlamıyorum.
Ya neyseki isim vs yok ama olaya bakın ya bu arada hızlı konuştuğu için yazım berbat oldu cümleler düşük temize çekmedim :) ben hayatımda böyle saçmalık görmedim. Yok psikolojisi bozukmuş yok mutsuzmuş yok kız buna yıkılmış falan hayatımda böyle birşey görmedim duymadım bu arada kesin bana bakmıcak artık :KK70:
Bana da Zeynep eski sevgilisi var buna yapışmış falan dedi.
Bende dedim nasıl yapışır duygusu mu var kadına yok diyor kadın yapışmış.
Ya öyle saçmalık olur mu.
Onun agızından konuşuyor ben sana bunları anlatamadım falsn filan ben sana korktum anlatmaya
Valla benim ex çatır çatır anlatıp hava atıcak bir tip ay peşimdeler diye.
Yani adamın yapısı bu .
Sen bunu biliyorsun diyor bide ben böyle bir şey bilmiyorum dedim ne alakası var.
Bana net konuşun başka biri mi var hayatında.
Ay öyle ay şöyle deyip durdu.
Benim ayrılık sebebim bana ilgisizliği ve saçma sapan tipleri ınstagrama eklemesi bana ciddiyetsiz tavrıydu .
Eski takıntısı olan adam yeni insanlar eklemez zaten.
Hatta itiraf etti geyik yaptım falan diye ne var falan diyor adam .
Gayet yüzsizce özür diledim daha ne istiyorsun diyor...
Birbirimize girdik ayrıldık.
Bunları hiç kimse bilemedi zaten.

Fix menü gibi oldu önce berbat demeler sonra böyle böyle oldu demeleri . ne iyiler geliyor gidiyor konu kapanıyor ama zeynep asla kapanmıyor .arkadaslar standart falcı işte abartmayın lütfen burada biri öneriliyor 10 kisiden 5 i memnun 5 i hiç memnun olmuyor ama o kişi nesilden nesile devam etmiyor zeynep de bu dengede yarısı memnun yarısı değil ama bu kadar sürmesi yetoooo artık lütfen.
Ben beğenmedim hiç .
Hiç bir nokta atışı yoktu .
Benim ex için eski sevgilisi var yapışmış dedi .
Ama onu bırakıcak sana dönecek hatta anlatıcakmış .bana çok üzülüyormuş yaptıklarına haha hiç sanmam o kendini haklı görüyordur .
Bizim ayrılık sebebimiz tamamen farklı.
Bence sallıyor tutana da tutar yani zaten ne diyecek ya dönecek sana der yada dönmeyecek.
Genelde herkes ex ler için baktırıyor.

hayir dokunulmaz falan degil tabii ki ama ben cogu dedigini yasamisimdir, aldatiliyorsun dedigi aldatmistir, tanisacaksin dediklerinin cogu da karsima cikmistir ama burada iki kere yazdim bunu gectim. cikmadi diyenler devamli ama devamli kadini gundemde tutuyor. cikanlar bu kadar cok konusmuyor kadini, ben onu anlayamiyorum. cikmadi diyenler kadini tartisiyor, sonra bu kadin niye bu kadar cok konusuluyor zaten cikmiyor deniyor ve yine cikmadi diyenler tartismaya devam ediyor. acayip dongu halinde gidiyor bu 😂
ayrica suya bakanlar zaten herkese ve hemen tutmaz (iyi falci herkese cikar lafi zaten yalan bence) zamaninda fikriye burada az gomulmedi ama benim tek gittigim oydu cunku hep cikardi. en yakin dedigi seyi bir bucuk senede falan yasardim. daha detaylandiririm ama konu bambaska yere gider, ceza yemek istemiyorum forumda 😅
Ya tatlım genelde erkekler aldattığı için aldatıyor diyen falcı yüzde doksan tutturur 🤣

Yok öyle genel bir aldatılıyorsun yorumu değildi. Zaten o falının üstüne bir daha kendi de çıkamadı 🥲
Yani aldatyor farklı bir kadın var eski sevgilisi vs yani bunlar o kadar genel yorumlar ki .
Bende nokta atışı olmadı
Eski sevgilimle çok önemli bir olay yasadık mesela onu hiç söylemedi.
Onu bilseydi ok derdim aslında kimse söylemedi şimdiye kadar.
Sadece bir Tarot baktırdığım kişi vardu o söylemişti adını bile unuttum baktırmıcam tekrar ama şok olmuştum .
Çok bilinebilecek bir durum değil

Yani aldatyor farklı bir kadın var eski sevgilisi vs yani bunlar o kadar genel yorumlar ki .
Bende nokta atışı olmadı
Eski sevgilimle çok önemli bir olay yasadık mesela onu hiç söylemedi.
Onu bilseydi ok derdim aslında kimse söylemedi şimdiye kadar.
Sadece bir Tarot baktırdığım kişi vardu o söylemişti adını bile unuttum baktırmıcam tekrar ama şok olmuştum .
Çok bilinebilecek bir durum değil

Işte bendeki genel bir yorum değildi, zaten o sebeple o falını kendi diğer fallarından bile ayrı tutuyorum çünkü inanılmazdı. Sonra o da çok bozdu 😅
Ben kendisinden memnun olan az kişiden biriyim ama ben de çok baktırmaya başlayınca baya bozdu benim için. Havin de öyle bozanlardan mesela, ilk falı efsaneydi sonrası kötü. Dilek vardı, o artık bakmıyor. Ilk falları iyi olanlar hep 🥲

:KK70: ya ben paylaşcam yazdırlıklarını burda görün nasıl saçma nekadar mantıksız birşey. Yani nasıl çıkıyo ben anlamıyorum.
Ya neyseki isim vs yok ama olaya bakın ya bu arada hızlı konuştuğu için yazım berbat oldu cümleler düşük temize çekmedim :) ben hayatımda böyle saçmalık görmedim. Yok psikolojisi bozukmuş yok mutsuzmuş yok kız buna yıkılmış falan hayatımda böyle birşey görmedim duymadım bu arada kesin bana bakmıcak artık :KK70:
Benim ex in ismini falan söylemedi hiç hatta 2 kere sordu adını soyadını verdim bide.
Millete isim veriyormuş bana hiç isim vermedi.
Eski sevgili muhabbeti yaptı .
Bana söyleyememiş korkmuş falan ne bilim .
Biliyorsun diyor sen yahu nerden bileyim dedim bende 🤣
Eski sevgilisi için beni terk ettiğini düşündü.
Bizim ayrılığımıx çok ani oldu tartıştık adamı delirttim 🤣🤣🤣
Bu kadar biliyor demelerine şaşırdım bende çünkü hiç bir şey yoktu bildiği.
Ayrıca 2 hafta oldu ayrılalı uzun zaman değil .
Bana ne zamandır birliktesiniz dedi uzak mesafe ilişkisi olduğunu bilemedi.
Aramızda geçenleri hiç söylemedi.
Herşeyi sordu yani takır takır uzakta bu adam senden şunları bunları yaşamışsınız demedi.
Pişmanım ona bunları yaşattım vicdanım rahat değil mutlu değilim değilim diye aglamaya başladı kadın gülmemek için zor tuttum kendimi🤣
Ya ben oğlak burcuyum bana masal anlatma ya birisi var hayatında dersin geçersin görüyorsan bile ki hiç sanmıyorum.
Eski sevgilisi takıntı yapmış kurtulamıyormuş ondan he canım ya .
Atmaya çalışıyormuş hayatından .
Benim ex bana hayatımda ciddi bir ilişki yaşamadım derdi ve doğru olduğuna eminim .
Lisedeyken platonik olduğu birini anlatmıştı kadın da evli şu an .bilse gülerdi falan diyordu çocukluk işte o zaman çok güzeldi şimdi tamamen değişti demişti.
Hatta ben bir falcının gazına gelip adama bana doğru söyle biri mi var hayatında demiştim .
Nerden çıkardın demişti güldü fal mu baktırıyorsun sana söyleyeyim hiç iyi bir falcı değilmiş demişti .
Böyle saçma sapan şeyler yaparak adamı iyice bunalttım sonunda kaçtı .
İlişkiniz varken böyle şeyler baktırmayın var olan ilişki de bitiyor adam iyice emin oldu onu kaybetmekten korktuğumu.
Şimdi rahat davranıyor.
Eminim 2 ay sonra bile dönsem bu kız bekler diye düşünüyordur.
Işılay can fal sepeti hep bana tavsiyeler vermiştir hiç dinlemedim o kadın belki mantığıyla konuşuyor bilmiyorum ama bana tutuyor şunu yapma bunu yapma dedi dedi ben inadına gider gibi yaptım sonuç bu .
Neyse akışa bıraktım
Seven adam gelir sevmeyen de gelmesin zaten

Foruma iki gundur yazamadim birturlu. Ebruyu ben elestirdikten sonra kardesim merak edip denemek istedi. Forumdaki gibi sana kotuydu belki bana iyi bakar dusuncesiyle 🤣 Whatspptan yazmis. ebru arayip zir zir devamli telefonla mesgul ediyosunuz yeter demis. Baktirmadi o da. Hic bulasmayin artik, uslubu bu anlasilan 🤦🏻‍♀️

Herkese merhaba arkadaşlar çok zor durumdayım lütfen karşıdakinin düşüncelerini bilen bir falcı önerir misiniz ? Sütlü kahve neslihana , andaça , bide sembol Serkan’a baktırdım ama hiç biri tatmin edici bir şey söylemedi bana

X