- 10 Eylül 2011
- 5.611
- 22.482
Ne falı bakıyo SuzaneBilmiyorum yanımda ki kadına öyle dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne falı bakıyo SuzaneBilmiyorum yanımda ki kadına öyle dedi
Falcı yok elimizde desenize
Benden önce yazmışsınız malesef bende beğenmedim.Ebru'yu dün denedim. 100 lira bence değil ,evet ilgileniyor kibar ama gelecekle ilgili en ufak laf etmedi, üstüne soru sordu durdu ve hayatımdaki en kısa konuşmaydı. Bir daha baktırmam. Yorumlamak için dün baktırdığımdan beri kafamda tarttım ama böyle maalesef.
Ona çıkmadı belki bana çıkar ümidi olabilirkötü dedikce gidip baktırıyonuz valla reklamın iyisi kötüsü olmuyomuş
kötü dedikce gidip baktırıyonuz valla reklamın iyisi kötüsü olmuyomuş
Ona çıkmadı belki bana çıkar ümidi olabilir
Canım nerelerdesin, ben Zerrin'e atacaktım ama Alara Ayaz'a denk geldim. Seninle konuşmuştuk özelden. Ben tekrar baktırdım görünce, memnun kaldım.Yıldızname sitesi fiyasko ya müşteri hizmetleri diye ergen birini koymuslar herhalde degil müşteriyle karşısında bir insanla nasıl konuşacağını bilmiyor, ayrıca falcıyı koruyacaklar diye sacma sapan yalan söylüyorlar. Neredeyse Kendı yaşadığımdan şüphe duyacak hale geldim. Orada bir tek Alara ayaz iyiydi bence O de dusuk kredi diye ve sacma sitede kredim kalmasın diye kullanmak ıcın atmıstım amacok memnun kalmıstım sonra da kız gitti yok oldu zaten bana ne dediyse oldu valla
ters derken tam olarak ne yapıyo? ay cidden merak ettim tipide sert baya korktumCanım nerelerdesin, ben Zerrin'e atacaktım ama Alara Ayaz'a denk geldim. Seninle konuşmuştuk özelden. Ben tekrar baktırdım görünce, memnun kaldım.
Bu arada arkadaşlar Ebru denen kişi acayip ters ve çok kısa bakıyor. Ben kendisini tavsiye etmiyorum.
Zeynep'i tavsiye ediyorum diye kızıyorsunuz ama yakın gelecekle ilgili söylediklerinden birini yaşadım.
Tarot bakmaya yeni basladım calısmak amaclı bakabilirim baktırmak isteyene
Kızlar
Bostancı Sembol cafe - Serkan
Ümit koç
çok iyi yorumlar okudum giden fal baktıran var mı?
Bıktım artık zeynep çıkıcak içimden. YetooKızlar Zeynep’e Ocak ayında baktırdığımda aldatılacaksın demişti ihtimal dahi vermedim hatta aldattığı kızı tanıdığımı söyledi . 2 gün önce aldatıldığımı öğrendim. Hayatımın şokunu yaşadım. Kim ne derse desin bence Zeynep biliyor bu işi
ya ben paylaşcam yazdırlıklarını burda görün nasıl saçma nekadar mantıksız birşey. Yani nasıl çıkıyo ben anlamıyorum.Bıktım artık zeynep çıkıcak içimden. Yetoo