- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
ayna fali arzu ise bende var numarasiay bu arzuyu bulsak asıl. ben en cok onu merak ettim
Nasil peki Arzu siz begendinizmi yani falda isim tarih fln net veriyormuayna fali arzu ise bende var numarasi
Beni tatmin etmedi açıkçası fal gibi değil ağzından laf almak biraz zor sorduğun soruya cevap veriyo iyi biri ama dediğim gibi çok fal gibi değil sizde leyla nin nosu varmi?Nasil peki Arzu siz begendinizmi yani falda isim tarih fln net veriyormu
Aynalı arzu ayna falına mı bakıyorfal dan çok konuşma şeklinde çok fal gibi olmuyor.
Ben tarot baktirdim ona leylayi biri atsın bana bide onu denicem kimsede yokmuAynalı arzu ayna falına mı bakıyor
Bana sormadınız ama bende yorum yapıyım. Bana en son baktırdığım da bildi. Bence an da iyi ama gelecekte o da çok atıo. Bana genelde anda çoğu kişi az çok bilio gelecek her zaman 0Nasil peki Arzu siz begendinizmi yani falda isim tarih fln net veriyormu
Canimm sen hala aktifmisin senin no nu kaybettim ben. Bi beni arasana sana ses kayitlarini atiyim, valla biz ozamanlar arzu ya inanmadik ama her dedigi net tarihlerle cikmisBana sormadınız ama bende yorum yapıyım. Bana en son baktırdığım da bildi. Bence an da iyi ama gelecekte o da çok atıo. Bana genelde anda çoğu kişi az çok bilio gelecek her zaman 0
Arzu şimdi kaça bakıyomuşki en son yanına gitmiştim. Kadıköyde bir kafede bakıyodu 1sene önce falanCanimm sen hala aktifmisin senin no nu kaybettim ben. Bi beni arasana sana ses kayitlarini atiyim, valla biz ozamanlar arzu ya inanmadik ama her dedigi net tarihlerle cikmis
Kahve falı 155 ayna falı 360Arzu şimdi kaça bakıyomuşki en son yanına gitmiştim. Kadıköyde bir kafede bakıyodu 1sene önce falan
Arzu şimdi kaça bakıyomuşki en son yanına gitmiştim. Kadıköyde bir kafede bakıyodu 1sene önce falan
Arzu kadıköyde hangi cafede bakıyor? Kadıköydeki tüm cafeleri neredeyse denedimArzu şimdi kaça bakıyomuşki en son yanına gitmiştim. Kadıköyde bir kafede bakıyodu 1sene önce falan