İstanbul'da Fal - Falcılar

okudum levent'i:) dediğim gibi o ki bana hayatının falını bakmış adam. detayına kadar yaşadım ama sende çuvallamış. yiğit'te bende aynısını yaptı, her şeyi sordu. frekans olayı, modunda mı değil mi tuhaf şeyler neyse. ama evet dişleri yapma, inci dişlim:)) seviyorum kendisini

atıyorum elmira'yı cnm...yarın yazarım buraya maceramı.

merakla bekliyorummmm :)

Bende merak ettim, alveko kime fal baktırmış ve iyi dedi?Eğer mümkünse bana da söyleyebilirmisiniz,sakıncası yoksa

elmıra dan bahsedıyoruz ama herkes gonderıyorum dıyor su kadının mı adamın artık her neyse telı hala bana gelmedı kııı,gelırse sana da gonderırımm:))

elmıra dan bahsedıyoruz ama herkes gonderıyorum dıyor su kadının mı adamın artık her neyse telı hala bana gelmedı kııı,gelırse sana da gonderırımm:))

angel_edalim isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için angel_edalim isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.

kesinlikle katiliyorum bende en son gittigim falci belgin kostak oldugu icin yorumlara cvp yazdim ama belgin kostak lafi donuyor fln denilince hos olmuyo tabii ,burda fikir paylasiyoruz eskiler istedikleri falciyi ovebilir yeniler ovuyolarsa altinda bisey vardir bakis acisi cok sacma hele ki amaci bilgi paylasimi olan bi forumda.

Sitede cevap panelini goremiyorum alinti yapip silip yaziyorum neyseee SEYHAN ABLA yi bilen giden varmi bakirkoyde mis

Ben gitmiştim. Şu ana ilişkin bazı şeyleri tuttursa da, çok hızlı ve dağınık konuştuğundan, ne dediğini çoğu konuda anlamadım. Gelecek için söyledikleri tuttu mu onu da hatırlamıyorum.

Rose senin 50 mesajına az kalmış zaten bana özelden gönderirsen sevinirim mail adresi verince kişiler deşifre oluyor hoşlanmıyorum. Şurda rahat rahat muhabbet edelim di mi? Ben sana hatırlatırım kendimi merak etme
Bu arada o kadın eskiden çok iyi bakıyordu ama yaşlandığından hala eskisi gibi mi bilemem umarım falında da, gerçek hayatında da iyi şeyler çıkar

Son düzenleme:
falcolik rita sana nasıl fal baktı ..
bıraz bahsedermisin.. kendisi cok mu yaşlı
yaşlıysa kafa gıdıp gelıyor olabılır..

ozelden de yazabılırsın..

bu hava koşulunda az sonra gitmek için yola çıkıciğim...dönünce anlatırım. angel sana numarayı attım ama mesaj kutun doluymuş...

aman ya bosver angel ben biliyorum bunların sebebini hiç uzatmaya değmez
herkes denesin istediğini ne tartışacaksın ya
Bizim bir derdimiz yok sanane diye kabaca konuşma çirkin herkes fikrini söyler böyle konuşulmaz hüsnü kuruntun var iyi yazıyorsun kafanda

bu hava koşulunda az sonra gitmek için yola çıkıciğim...dönünce anlatırım. angel sana numarayı attım ama mesaj kutun doluymuş...

ayy kıyamamm kızcagızım bu sogukta kendını yollara attı....amaç tamamen bilgi paylasımııı
Vallaa bir sinerji yaratsak neler olucak ama iştee yapamadık bir türlüü

mesaj kutusu doluymus uyarı vermedı kusura bakmayınn,elmıranın telını gonderırsernız sevınırım bırde herkes begendımı baktıranlarr

tEŞEKKÜR EDERİM BİLGİLER İÇİN BU ARADA KAFAMI ŞİŞİRMEDİNİZ:)))

Bi bahar var anadolu yakasinda goren bileniniz varmi arkadaslar yasi 27 sarisin ince orta boylu

Sitede cevap panelini goremiyorum alinti yapip silip yaziyorum neyseee SEYHAN ABLA yi bilen giden varmi bakirkoyde mis

evet ben gitmiştim vee hiç beğenmedim...neden diye sorarsan...çok sıradan bir fal...klasik falcı jargonu:)....önünde 2 kısmet var...3 vakte kadar haber alacaksın ve ferahlayacaksın gibiii:)...bide gereksiz bir öğüt verme çabası var....o yüzden beğenmedimmm...ama karar senin tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…