Tesekkurler objektif yorumların icin:)
şimdi aşağıda okuyacağınız yorumlar tamamen şahsıma bakılan fal ile ilgilidir. başkasına tutmuş tutmamış saygı duyarım.
en başta söyleyeceğim 60 tl'lik bir fal "bana göre" (ve arkadaşıma göre) kesinlikle değil. öncelikle elmira hnm gayet şeker bir insan. samimi de. iyi niyetli biri.
gelelim fala; yaklaşık 36 kart açmasına rağmen benimle ilgili karakter analizi ve karşı taraf ile ilgili yorumları oldukça sıradandı. zaten toplamda bir iki cümle söyledi. isim bilmek gibi bir durum olmadı. sadece 2 harf bildi, diğer tüm falcıların söylediği an'lı isim ya da er'li isim gibi. ısrarla diyorum ki buna eminim "aaa bunu nasıl bildi, evet çok doğru" gibi bir cümle kuracağım yorumda da bulunmadı. şu an içinde bulunduğum durumla ilgili de çok fazla bir şey göremedi ben açıkladım olayın gidişatını.
şimdi çarpıcı noktalar, erkek kardeşim olduğunu bildi. onun bir derdi var dedi, sizden saklamış aşk acısı bu dedi. 1) kardeşim 10 yaşında henüz aşk acısı çektiğini düşünmüyorum. 2) baban olabilir dedi, ki babam en son aşk acısını 27 yıl önce yaşadı. burada yorumu size bırakıyorum. 60 tl fal için alan biri bunu bilebilmeli en azından. örnek vereyim, şu benim meşhur su falcısı mazlum 50 tl'ye bakan, yıllar önce ailemdeki özel bir durumun (burada net yazmak istemiyorum) neyden kaynaklandığını bana söyledi, bu benim bilmediğim bir şeydi. faldan sonra aile büyüğümüzü aradım ve sebep bu mu dedim, karşımdaki insan donakalmıştı. sen nerden biliyorsun bunu diye. 50tl'ye bakan mazlum'un dediği daha çarpıcı ve çıkan şeylere burada girmeyeceğim. ama fiyat ve durum olarak karşılaştırırsak bu.
bu yüzden 60 tl vermeye bana göre değmez. bana söylediği fala göre. ama yine diyorum başka arkadaşlara nokta atışları yapıp herkesin bilemeyeceği şeyleri söylemiştir buna da sözüm yok. ben sadece burada açıklayabileceğim kadarını anlatıyorum.
kısaca geçmiş yarım yamalak. şu anı tam açıklayamıyorum çıkmıyor burada dedi. bundan sonra gelecek için söylediği şeye de pek inanasım gelmiyor haklı olarak. arkadaşıma benden ziyade daha iyi bakmış, onda daha detaylı şeyler bilmiş. onu da belirteyim. karar sizin kızlar ama arkadaşım da iyi bulmasına rağmen 60 tl verilecek bir falcı değildi yorumunu yaptı. ki o benden çok çok daha fazla fal baktırır.
ben ordan çıktım battı balık yan gider modunda laf cafe halile gittim o çıkıyormuş ona baktıramadım, orda kim olursa olsun diyip birine baktırdım. benden önce 2 kız baktırmıştı hatta çevirip onlara sordum kime baktırayım diye. söyledikleri kişiye baktırdım. zaman zaman gözlerim doldu, sebebini de açıklayım; ara ara söylediği nokta atışları: 1)"hareket eden bir vasıta küçük penceresi var, sen bu araçta cama bakarak dua etmiş bir şey dilemişsin": evet en son 3 hafta önce yaptığım uçak yolculuğunda aynen camdan bakarken dua etti. 2) "gece yaptığın ufak bir yolculuğun ardından yaşadığın mutluluk yarım kalmış" evet aynen öyle oldu, arkasından "bu bir yaz akşamıymış" evet aynen yaz akşamı. 3) "tanrı sana dilediğini vermiş ama sen her zaman yaptığın gibi en mutlu anında, o anda sana bir şeyler oluyor her şeyi olumsuza çeviriyorsun, aynısını yapmışsın ve bu kez pişmanlığın büyük olmuş" evet tam da dua ettiğim şeyi ne dilediysem tanrı bana verdi ve ben her zamanki gibi kendi irademle her şeyi olumsuza çevirdim.
bu söylediği 3 şey benim düşündüğüm ve yaşadığım kilit noktalar, burada yazınca önemsizmiş gibi gelebilir size detay veremiyorum daha fazla ama benim tam olarak da yaptığım şeylerdi bunlar. tabii bunların arkasından yorumlarını da ekledi. bunları bana elmira söylemedi, sadece 18 tl'ye bakan hiç adını duymadığım bir kadın söyledi. ve beklediğim bir şey vardı bu ay içinde olacağı yüksek ihtimal onu da bildi.
kısaca arkadaşlar bunlar tamamen benim yorumum, size açıklayabildiğim kadarını yazdım. karar sizin, dediğim gibi fal işi bu bana tutmadı çok ilginç şeyler duymadım. ama sizde durum değişebilir. yine de ne olursa olsun, 60 tl'ye değecek bir fal değildi benim için. elmira'nın benim hakkımda söyleyemediği ince noktaları 18 tl'ye bakan bir kadın söyledi. çıkana çıkmıştır saygı duyarım, bana dediklerinin zamanı var, çıkar mı çıkmaz mı bilinmez. ancak geçmiş ve şu anın analizi iyi değilken ve hatta sıradanken ben çok iyiydi diye yorumda bulunamam.
bende durumlar böyle. epey uzun oldu. kusura bakmayın artık. ayrıca bir taraflarım dondu o paha biçilemez oldu
[/QUOTE]