- 27 Eylül 2010
- 365
- 0
bende geçen kış gittim bu sıralardı sanırım o zaman erkek arkadasım yoktu bikaç içinde sene sonunda biri olacağını sölemişti, oldu hala devam ediyor çok şükür.. Çalıştığım işimin ilerde yapmak istediklerimin neler olduğunu birebir bildi, eski erkek arkadasımdan bikaç güne kadar bir not alacağımı söledi aldım, eski erkek arkadasımın annesinin adını söled ve ilişkimizin onun yüzünden bittiğini bildi ama çok daha iyi olacağımı ve mutluluğun beni beklediğini sölemişti ki benim o dönem iki gözüm iki çeşme ihtimal vermezken ben Emre bunların hepsini söledi, ama inanmadım ben tabi :)) Şimdi ise forumdaki beğenilen falcıları denemeyi düşünüyorum ama kimse yardımcı olmuyooorrrr(( bakırköy özlemin tel numarasını rica ediyorum bilen birinden , bide gül purple cafe de mi tiki cafede mi ? birde Ayhaann ?? gerçekten iyi mi anlamadım ki :)) Bilen birinden birde onun numarasını alabilir miyim? bu arada kadıköyde bir niko dan bahsediliyor kzuenim gitmiş hemen bana özet geçti söledikelri doğru gelecek daha belli değil ki Allah tan başkası bilemez ama bizde ki merak işte ya tutarsa... bugün gidebilrisem tekrar deneyeceğim çünkü 5 sefer gitmeme ragmen baktırmadım, 45 dk bakıyor tarot ve kahve aynı anda bakıyomuş kendisi sölemşti ikisini birden açıyorum diye ama baktıramadım tabi, gidebilrisem bilgilendiririm,
saygılar
Bu bahsedilen hangi falcı acaba?bana birinin dediği bu kadar çıksa inanki başka falcı aramazdım :)
falın çıkar mı :)
kızlar,
uzun zamandır buraya yazmıyorum, ara ara bazı arkadaşlar durumumu sordular da ben de buranın eski bir üyesi olarak son yorumlarımda bulunmak istedim
bunlar sadece eski bir fal müdavimi olarak benim bundan sonraki yaşam politikam
falları çıkan falcılar var, evet bunu bizzat gördüm son 1 ayda yaşantımda olan şeyleri bana 4-5 ay öncesinde söyleyen falcılar olmuştu, mesela tanışacağım bir kişinin burcunu, ismindeki harfleri, mesleğini hatta eğitim durumunu bile söyleyen oldu şuydu buydu diye isim vermeyecem çünkü eminim bu isimleri söylesem bu siteye giren kişilerin yarısından fazlasına söylediği şeyler çıkmamıştır, zaten çoğu da burada iyi veya kötü diye tartışılmış isimler o yüzden yoruma açık bırakmayacam ama emin olun sayıları istanbul için 6-7ye yakın hatta şu an içinde bulunduğum psikolojiyi o zaman söylediklerinde yok canım ben bunda zorlanacak kız mıyım demiştim
ben sadece sizlere fallar ne zaman çıkıyor cümlesine yanıt vermek için yazıyorum
çevrenize baktığınızda hiç falcıya gitmeyen veya 40 yılda bir giden birinin falının birebir çıktığını görürsünüz nitekim öyle ben de düşündüğümde gerçekten aralıklı veya ilk gittiğim birinin hatta bazısının sadece ilk falının tuttuğunu gördüm yani bence fala kesinlikle ara verilerek gidilmeli
arka arkaya pekçok falcıya gitmek gereksiz çünkü zaten hepsi aynı şeyi söylüyor
sonra tarot kesinlikle şu anki durum için bir gerçek nasıl oluyor da her seferinde ikiye ayırdığım destenin en altındaki kartın üstünde mesleğim yazıyor hala anlamış değilim
bir de öğrendiğim son şey sabır çoğu falcının tarihleri tutmuyor bu bir gerçek birebir tutturanlar oldu bana ama yinede olmuyor diye yenisi yenisi yapmamak lazım biraz zaman vermek gerekiyor zaten bu aynı zamanda hayatın da kuralı olduğu için eninde sonunda istediğiniz veya istemediğiniz şey oluyor
dedim ya çoğu falcı şu anki psikolojimi bile aylar öncesinden bilmişti diye ben de falı bıraktım aslında şu an ihtiyaç da hissetmiyorum ama yine de dayanamaz çıkan falcılara arkadaşlarınızı götürürsünüz ya, e gittiğinizde bir de dayanamaz siz de baktırırsınız ya( e ne de olsa eskilerinden ve eski alışkanlıklarından kolay kurtulamaz kadın milleti) bir iki kere gittim kafam karışıkken iyice karıştı
zaten bana bilmiş olan falcıların çoğu bu kararı kendin şu tarihlerde vereceksin demişlerdi yani sonuçlar her ne kadar fal baktırırsanız baktırın falcılara değil size ait onlar sadece karşılaşacağınız durumları görüp buna bağlı oluşan ihtimalleri söylüyorlar
Allah hepimize hayırlı şeyler nasip etsin
merhabalar, avcılar dus kafe nesibeye gitmeyi planlıyorum. Bilenler tarif edebilir mi? Tesekkurler
avcılar merkeze geldiğinizde medicana hastanesini sorun
sokak arasındadır ama herkes bilir orada
hastaneyi sağınıza alarak 50mt kdr ilerlyin tabelasını görürsünüz
Kızlar,Dilek in verdiği tarihler çıkmadı bilginize.......madem atıyosun nasıl bu kadar emin atıyorsunnsempatiksalakcinni
canım var mı hiç çıktı diyebileceğin falcı senin?
kişlik analizleri süper:)...çevredeki insanları bire bir anlatıyor...erkek arkadaşımı,benden daha iyi anlattı:)...düşüncelerini....hislerini...artı ve eksi yönlerini...ve bire bir tuttu...mevcut durumu iyi biliyor ve gelecek ile ilgili söyledikleri mantıklı...çıkar mı bilmiyorum tabii...zamanla göreceğiz...ama hepimiz memnun ayrıldık:)