- 27 Eylül 2010
- 365
- 0
bende geçen kış gittim bu sıralardı sanırım o zaman erkek arkadasım yoktu bikaç içinde sene sonunda biri olacağını sölemişti, oldu hala devam ediyor çok şükür.. Çalıştığım işimin ilerde yapmak istediklerimin neler olduğunu birebir bildi, eski erkek arkadasımdan bikaç güne kadar bir not alacağımı söledi aldım, eski erkek arkadasımın annesinin adını söled ve ilişkimizin onun yüzünden bittiğini bildi ama çok daha iyi olacağımı ve mutluluğun beni beklediğini sölemişti ki benim o dönem iki gözüm iki çeşme ihtimal vermezken ben Emre bunların hepsini söledi, ama inanmadım ben tabi :)) Şimdi ise forumdaki beğenilen falcıları denemeyi düşünüyorum ama kimse yardımcı olmuyooorrrr(( bakırköy özlemin tel numarasını rica ediyorum bilen birinden , bide gül purple cafe de mi tiki cafede mi ? birde Ayhaann ?? gerçekten iyi mi anlamadım ki :)) Bilen birinden birde onun numarasını alabilir miyim? bu arada kadıköyde bir niko dan bahsediliyor kzuenim gitmiş hemen bana özet geçti söledikelri doğru gelecek daha belli değil ki Allah tan başkası bilemez ama bizde ki merak işte ya tutarsa... bugün gidebilrisem tekrar deneyeceğim çünkü 5 sefer gitmeme ragmen baktırmadım, 45 dk bakıyor tarot ve kahve aynı anda bakıyomuş kendisi sölemşti ikisini birden açıyorum diye ama baktıramadım tabi, gidebilrisem bilgilendiririm,
saygılar
bana birinin dediği bu kadar çıksa inanki başka falcı aramazdım :)