Arkadaşlar işlerim yoğun o bakımdan buraya sıklıkla giermiyorum. Girdiğim zaman da geçmişte falcılar hakkında yapılan yorumlarınızı okuyor ve bazılarına katılıyorum. Ben de uzun yıllardır fal baktırmayı seven biriyim. Hele ki aşk acısı çektiğim zamanlarda daha da sıklaşıyor bu durum. Benim şahsi fikrim sizinkilerle benziyor. Evet fal olayı bana göre de telepatik bir şey. Falcıların sezgilerini asla küçümsemiyorum. Gizli bir güçleri olduğu doğru. Buna ister beyin okuma, ister telepatik güç, ister cin, ister melek diyelim ama birşey var ki bizden farklılar. Bütün falcılarda farkettiğim ortak nokta evet geçmişi ve şimdiyi iyi biliyorlar. Hatta bir ara sevgilimin benden habersiz ne yaptığını dahi onlardan öğrenmiştim. Ancak gelecek konusuna gelince, eğer şarlatan değillerse, ki bizim gibi kadınlar çok fal baktırdığımızdan mıdır nedir artık iyi falcıları ilk oturuşta anlıyoruz, gelecekte dedikleri ddahi çoğunlukla oluyor ancak zamanda hepsi yanılabiliyor. O yüzden tavsiyem zaman konusunda çok da beklentiye girmemek. Ben burada yazılan bütün falcılara gittim. Gitmediklerime de sizlerden gelen yorumlar doğrultusunda (bu siteyi yeni keşfettim) gittim. Sözgelimi Tarık....Ben hiç beğenmedim. Sadece bu. Ama Tasula, apris cagfedeki. O Tarık'tan çok daha iyiydi. Ve bir de Dilek. En çok beğendiğim diyebilirim. Yakın gelecekle ilgili söylediği 2 şey de oldu. Bu akşam Armağan'a gideceğim bilmiyorum neler diyecek? İşin eğlencesi bir yana ama fazla bel bağlamamk lazım diye düşünüyorum ancak buna ben bile uyamıyrum. Ne acaip değil mi? Özelden hala mesaj atamıyorum. Bildiğim başka falcılar da var ama ücretleri oldukça yüksek.