ohaoldumsmile farkında mısınız dönüp dolaşıp aynı noktaaya geliyoruz: herkesin herkesle elektriğinin tutmama meselesi. yani her falcı herkese aynı derecede bilmiyor. ona bakarsan symbol levent bana hiç bilemedi. şu öve öve bitirilemeyen tarık vasattı. tam hatırlamıyorum bile dediklerini. bi kere kardeşimle bi falcıya gittik mesela. kadın oturduğum evin semtine kadar yokuşta olduğuna kadar söyledi. aynı kadın kardeşime baktığında devlet memuru olduğunu söylemiş ki, özel sektörde çalışıyo. yani bir falcı benim hayatımı önüme koyarken kardeşimi hiç bilemiyo. üstelik arka arkaya baktırdık. o bakımdan herkesin falı kendine aslında. mesela bi melek'teki sevgi için birisi hiç beğenmedim demişti ama ben gayet memnun kalmıştım. dolayısıyla sonu yok bunun. herkesin iyi dediği sana bana iyi olmayabilir. günü saati senin o anda kanallarının açık olup olmamasıyla falan ilgili. ya bile bile lades diyecez ya da bu fal işine bi son vericez. ben şimdilik gülü denemeye değer diyorum. bu konudaki tek kriterim o anda canımın sıkıntısını gidermesi ve 20 lirayı geçmemesi. yani o paraya terapi gb bi şi.