- 18 Aralık 2009
- 5.944
- 5.904
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır bakırköyde evinde bakıyor ayşe..cafede değil...söylediği şeylerden biri olduda ..başka baktıran varmı diye merak ettim..
Manolya ben seni ekliyemedim.özelden mail adresini yollıyamıyorumdaKızlar,konu Ayhan oldu çıktı farkındaysanız...eger bu kişi bir cafe de baksaydı bu kadar abartılmazdı,telefonlara cıkmıyor ve kolay ulasılamıyor diye erişilmez adam muamelesi yapıyoruz çoçuğa yani belki iyidir ama abarttık sanki biraz...[/QUOTE
beni ulaşılmaz olması değilde birisi onun için ilk baktırdığımda dediklerini birebir yaşadım diye yazmıştı ben ondan etkilendim.yoksa birine kolay ulaşamamak tam tersi beni yoruyor :))
30 bakıyor ama ben 20 veriyorum kaç yıllık müşterisiyim ben annem beni ona ilk götürdüğünde 17 yaşındaydım ve o zamanda bana söylediklerini inan bir bir yaşadım.Adam konuşurken evirip çevirme yok ağzından laf almayada çalışmıyor diğer falcılar gibi direk söylüyor isme kadar.Evde falanda bakmıyor bi dükkanda ve yıllardır aynı yerde ..
rahman hocaya nasil ulasabilirim? özelden yazarmisin lütfen!
cok tesekkürler
Dubisko senin yorumuna güveniyorum. Bana Ayhan'ın nosunu atar mısın rica etsem özelden?
Bugün taksimdeki bir falcıyıa gitmek istiyorum ama karar veremedim kızlar..
Canım ben beylikdüzün de oturuyorm hiç duymadım nerede bu numarası var mı mutlaka gitmeliyim...
sazis özelden bende msj gönderemiyorum ama gülfemden msnini alıp ben seni ekledimManolya ben seni ekliyemedim.özelden mail adresini yollıyamıyorumda
evet dedikleri birebir tuttu günü zamanı verdiği kişi isimleri...yanınızda fotoğrafta götürürseniz çok fena diyim."ali diye biriyle görüşüo muratla iş yapıo filan gibi böyle isimler verio bu ali gay yalnız ve bi süre çalışcak ondan kurtulamaz dio mesela..geçmiş meselelere girmeyi sevmiyorum bakmıyorum da ama önümüzdeki günlerde geçmişte yaptığın şu hataları bi daha yapmamalısın yoksa kaybedersin adam sana daha önce çok üzerime geliyosun demiş diyor ..aralığa kadar olucak bi takım şeylerden söz etti vadesi olan şeylerde var ama yakın zaman içerisinde söyledikleri oldu. telefonu var bende isteyenlere yolliyabilirim.
belgin kostak,su falı belgin hn ve mukadder hn.3 ü de bana göre iyiyidi.ayrım pek yapamıyorum.ama belgin kostak beni baya etkiledi.ücreti 100 tl.eğer maddi anlamda problem yaratmayacaksa bir kere gidilmeli diye düşünüyorum.