Arkadaşlar Merhaba,
Hesaplarıma göre şu ana kadar 70 falcıya filan gittim. Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul. Anda olanları biliyor olsalar da gelecek için doğru tahminlerde bulunamıyorlar. Su Karakuş, Nuray Sayarı filan bilemez. Nuray Sayarı sempatik biri ama tutmadı neredeyse hiç bir dediği. Hayatımda kimse yokken birinin oldugunu iddia etti. Şehir değişikliği yok, aynı şehirde yaşıcaksın dedi ama ben taşındım. Su Karakuş tamamen salladı. Dediklerinin çıkmadıgını soyledigim bir e-mail atmıstım, bana kendime karsı durust olmam gerektigini filan soyledi. Dürüst degilmişim :)
İstiklal'deki cafeler yalan dolan, Cafemsi diye bir yerde Medyum Şükran var ona baktırdık , soru soruyor cevabına göre yorum yapıyor, cok paspal giyinmis bir gunumde gittim, benim iyi bir pozisyonda calsitigimi filan bilemedi. Tasınacak mısın diyor, yok diyorum, o zaman iş değiştiriyosun sen diyor. 6 aylık mı ilişkin diyor yok diyorum iddia ediyor filan.
Diğer majestikti, symboldu, caddedeki symbol filan ordakilerin hepsi tırıvırı. Kendim tarot bakıyorum, kartların anlamlarını biliyorum sonra bunların yorumlamasına bakıyorum sallıyorlar.
Bir de Filiz miydi neydi adı bir kadın var, Ataköy'ün karşısına gelen semtte akbankın üstünde oturuyor,( semtin adını unuttum) o fena degil gibime geldi ama bilmiyorum.
Bir de kendi tarotcum var özgür, cihangir'de, önsezileri kuvvetlidir, baktıran var mı ona bilmiyorum cıktı mı.