ben girdim canım sana anlatayım;önce kimseyi tanımadığım için medyum burağı buldum netten.ikimizin resimini doğum tarihlerini gönderdim.yıldızınız tutuyor olur bu iş dedi.4-5 yıl öncesi tabii 150 lira verdim.bana vefk gönderdi.40 üzrimde taşıdım birde dua verdi 40 gün okudum.ama adam dönmedi.sonra başka iki kişi buldum,biri su gönderdi iç bunu dönecek dedi.içtim dönmedi.diğeri vefk gönderdi onuda 40 gün taşıdım üzerimde olmadı,açıp vefke baktım yemin ederim pembe yaldızlı kalemle yazmış sözde kullandığı çok pahalı malzemeler vardı.olmadı birşey.aradan zaman geçti sanırım geçen yıl arkadaşım beni yaşlı bir adamla tanıştırdı adam güya bakım yaptı,bana gece darlanırsın korkma dedi,gece hiç darlanmadım,10 gün geçti adamı aradım hiçbirşey olmadı dedim bekle başka bir kız daha biyi yaptırmıs büyüleriniz çarpışıyor ben görüyorum az kaldı dönecek dedi.bana gümüş bir tablet verdi denize at dedi attım ama ne gelen var ne giden.sonra bir arkadaşım başka biriyle tanıştırdı izmitli bir hoca.yok ben para için yapmıyorum falan filan dedi.ama en az yüz lira istedi bakım parası diye.o benim için son oldu büyü işine bir daha girmedim.çok sahtekar var doğru yapanı bulmak o kadar kolay değil.çok falcı bana büyü yapan birilerini önerdi,ama olmuyor,sen inanma üzerinizde büyü olduğuna.perşembeyi cumaya bağlayan gece 176 tane ayetel kürsü oku üzerimizdeki büyüler kem gözler çözülsün diye.paranı kaptırırsın.iyi niyetli zannetme.başka birinin iradesine karışmaya çalışmak iyi niyet değildir.iyi niyetli insan allahtan korkar allahtan korkan bu işlere girişmez ön ayak olmaz.ha dersen ki sen allahtan korkmadın mı da yaptın bunları.ben seviyorda büyüyle aramız bozuldu sandım.falcılar büyücüler hep bunu söyledi bana.ama yalan canım.belki hoşlanmıyorsun yazdıklarımdan illa inandiğin çareyi arıyorsun.cevap verdiğim için kızıyorsun bana ama 6 yıldır bu yoldan gittim.elde var sıfır.paramdan oldum o kadar.yakma canını.anlatamazssan kimseye ben dinleyeyim seni akılla mantıkla ne yapılır bunları konuşalım ama girme bu işlere canın yanar sonra kendine çok kızarsın.