İstanbul'da Fal - Falcılar

Hiç gerek yoktu bu başsavcu hikayesine, zaten kimse de gidip Meltem hanımı şikayet etmez savcılığa merak etme, biz kendi derdimizdeyiz

Arkadaşlar bence forumdaki herkes sayfalardır Meltem hanım okumaktan sıkılmıştır.
daha önceleride ,birçok falcı konusunda genelde hep fikirlerini beyan eden
Forumun Birkaç değerli üyesi bu konudaki deneyimlerini belgelerede dayandırarak
Bizlere fikirlerini beyan ettiler.
Önlem almamız içinde iyi de yaptılar.
Dün-Bugün de Bazı arkadaşlarımızda çok çok iyi olduğunu iddia etmiş.
Herkes bence alması gereken mesajları almıştır.
Gidip gitmeme konusunda herkes kendisi karar verecek artık.
Zaten meltem hanım ın evi dolup taştığı için,bilmiyorum forumdan gideceklere ihtiyaç var mı.
Ayrıca benim bildiğim evde fal bakmak kanunen yasak.
Babası bu konuya kırılıyordur diye düşünüyorum.
Vergi verse bile ne diye şirketi açıp,ne diye vergi verecek bilemedim.

Ama ne olur artık başka falcılardan bahsedelim.başka deneyimler paylaşalım.

tulay ben Zeynep gecen senelerde tanışmıştık senınle cerenle öykünün arkadaşıyım allah benım kalbımı bılır kul ıyı bılse ne olur kotu bılse ne olur benı tanıyorsun sen böyle olmadıgımı bılmem lazım zafere ben bır arkadaşım aracılıyla gıttım arkadaşımla bayağı samımıydı hatta gıt sana ındırım yaptırcam demıstı arkadaşım ıyı nıyetlıdır fakat zafer benımle ılgılı olaraktan sorular sorduğunu düşünüyorum cunku bu kadar ıyı bakamaz onda o kapasıte yok bende böyle olunca oykuyu aradım tanırsın sonra cerenı onu da tanırsın kızlar gıttı memnun kalmadı bıldı ama para koparmaya çalışıyor belli sonra bende forma yazdım gıtmeyın dolandırıcı dıye canana gelınce ıyıdır gıt ama ben meltem hanımdan cok memnun kaldım benım ekmemgım suyum kimseden gelmiyor kızlar benım böyle seylerle ısım olmaz allah kalbımı de bılıyor günahımı alırsınız olur bıter cok takılmam

baslıgı da yenı gordum hee ne dıyım ya da bırsey demıyım bırsey sorcam benım sızı kandırmakla ne gıbı bır amacım olabılır bırı bana bunu ızah edebılır mı bunu yapabilecek en son ınsanım ben be.kı en takıntılı olduğum konu da bırıne yalan söylemek aldatmak dedıgım gıbı ıyı bılsenız ne kotu bılsenız ne ben kendımı bılıyor muyum bılıyorum allah bılıyor mu bılıyor sorun yok ama bundan sonra kesınlıkle bıldıgım bı seyı paylasmıcam kimseye de bı tavsıye de bulunmucam bana ne benım dersım benı germıs ayıp ettın tulay kardeş daha ınsaflı bır baslık atsaydın keşke:)

Niye babası savcı ,hakim olana abisi emniyet müdürü olana hak hukuk işlemiyor mu ?
bizene onun akrabalarından , hukuk devletinde bireylerin soyu sopu ne olursa olsun herkes eşittir.
Evet kadın fazla ticari.

Zeynep birincisini yazdıklarımı iyi oku , falcılar senin iyi niyetini kullanıyor dedim. Ve ikincisi benim zikretmediğim ismimi sen burda zikredemezsin. Ayrıca senin kardeşin olamayacak kadar büyüğüm senden.
isimlerini zikrettiğin ki onlarında isim zikredilmesini istemediğine eminim , arkadaşı olman izlenimlerimi değiştirmez.
SAna reklamcı demedim , zor dönemlerini kullanıyorlar dedim.

Ben gerekli uyarılarımı yaptım, üzerime düşeni yaptım. Gerisini zaman gösterir.

sen benım ısmımı kulanmışsın yaa benım nıck Zeynep degıl kı zeynolojı neyse polamik olmasın kusura bakma yanlış bırsey yaptıysam kandırıyorsun dıyorsun da baslık neyın nesı ben kardeş derken buyuk olana da kucuk olana da derım ıma yok yanıı

arkadaşım soy sop dökmüşün gbt eksik kalmış !! ''bu işi görev gibi yapıyor insanlara yardımcı olmak amaçlı müşteri kaygısı yok '' ben bu kısma takıldım madem bu işi yardım diye yapıyor müşteri kaygısıda yok memnun kalmayan arkadaşlara paralarını geri iade etsin di mi !!!!! bir dahaki görüşünde iletirsen seviniriz malum ELÇİLİK VAZİFESİ almışın üzerine !!:) '' babası Türkiye'nin ileri Hatrı sayılan baş savcılarından oyüzden bence kapatalım bu konuyu'' ee malum TERZİ KENDİ SÖKÜĞÜNÜ DİKEMEZ derler bu da bir örnek sanırım !! burada kimseyi itam etmiyorum senin yazın üzerinden yorum yapıyorum buna da dikkat !!! savcı ismi geçince konuyu mu kapatmamaz lazım ABA ALTINDAN SOPA MI GÖSTERİYORSUN ???? madem öyle elde kayıtlar var bence sende daha fazla yorum yapma batıyorsunnn teyzekızı av. renkliebru hanım !!!!!!!!!!!! arkadaşlar çok ılımlı yazmışlar para kaptırdıkları halde :))

ŞOK OLDUM sadece bunu diyeceğim..ya bir insan kendini ancak ve ancak bu kadar ifşa eder belli eder..he kim savcıdan emniyet müdüründen korkar..ancak savcının veya emniyet müdürünün görevinin ne olduğunu bilmeyen..onların görevi hakkını arayanın hakkını savunanın haklının yanında olmaktır..karısının kızının yanında olmak değil..ki şayet böyle birşey olduğuna inanmıyorum..savcıdan polisten korkacak kimse yok niye korksun ki suçlu muyuz biz??..ben burda gelipte babamın kim olduğunu ne iş yaptıgınıda asla söylemem gerekte duymam...bu nedir anlamadım..nasıl bir mantık nasıl bir zihniyet çözemedim..meltem hanım kadar kimseninde konuşulduğunu sanmıyorum..ama artık geleceğide zerre kadar bildiğine inanmıyorum önce kendi geleceğini görseydi bunları görseydide belki biraz taktik değiştirirdi..ya da bu işlerle uğraşıcağına gelecek yılbaşı piyango bileti numaralarını falan görmeye odaklansaydı bir gecede trilyonları kazansaydı..yazık yani ne diyim ki..ak kara artık herkes herşeyin farkında..benim için meltem hanım sayfasıda..forumda ısrarla övülen gereksiz düzenbazlar sayfasıda kapanmıştır...

sürekli burayı takip ederim adı geçen falcıları çok fazla denemedim açıkcası meltem hanımı duyunca buradan telefonunu aldım (bu arada telefon numarası aldığım arkadaş tamamen iyi niyetli olduğunu biliyorum ilk zamanlar meltem hanımı öven diğer iki arkadaşta aynı şekilde iyi niyetleri ile övdüler) her ne ise sonuçta bende fal baktırmak hatasına düştüm maalesef anı geçmişi bırakınız hakkımda tek bir kelime dahi söyleyemedi sadece kurulmuşbir saat gibi temenniler,her insanda olaacak kişilik zaafları,şansızlıklar uğradığı genel haksızlıklardan bahsetti özellikle sormak isteğim konuyu 3 kez sordum halende cevabından bir şey anlamış değilim sonuç ne mi bana hep böyle fos çıkan abartılan falcılar gördükçe geçen yılki falcı didem aklıma geliyor bilerek umutlarımızdan,sorunlarımızdan vede fal zaafımızdan yararlanan sözüm ona düzenbaz falcılara ne paramı nede hakkımı helal etmiyorum

Harikasın çok teşekkür ederim ben de şimdi girdim foruma, aklına sağlık. Ben de yıllar önce o zaman nişanlı olduğum eşimle baktırmıştım şimdi oturduğumuz yeri bile şak diye söylemişti inanılmazdı. Çok teşekkür ederim tekrar :) Sevgiler

Çoook teşekkür ederim! Sevgiler :)

Arkadaşlar,Taksimdeki Escafe Oktay,a fal baktırmış
Olanınız var mı?memnun kaldınız mı?dedikleri çıkıyor mu?
Yakın zamanda baktırmayı düşünüyorumda,fikir almak istedim.
Teşekkürler

nolurnolmaz kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

canım ben emre'ye ağustosta majestic'in karşısındaki bi cafede baktırmıştım, cafenin ismini hatırlayamadım ama karşısında telefoncu vardı bir de :) açıkçası ben emre'nin fal bakarken elimi tutmasından falan rahatsız olmuştum ama okulumu bölümümü şak diye söylemişti. Bir de cafenin önünde Emre'nin yeri yazıyodu sanırım :)............ burası uçurtma kafedir emre şimdi bahsedilen bu yerde değildir...verdiğim numaradan arayın kendi yeri odakulededir o size açık adresini söyleyecektir hoşçakalın...

Teşekkürler

Canim ben oktaya 3yil once baktrdim o zaman sevgilim ile ayriydim bariscaksoniz ama evlilik olmuycak dedi seni çok uzcek dedi dedigi gibi 1hafta sonra baristik bu yil ayrildik aldatildim söz haftamda.ayrildiktan sonra tekrar baktirdim sana doncek kabul etmiyceksin dedi dedigi gibi ex öküz bu aralar dönme derdinde aradi acmadim engelledim kişiler soktu araya ama yok yani o zaman oktaya gulmustum o dönerse ben kabul eder im diye ama neyse ki etmedim etmiycemde.oktay majestige gecmisti yine escafeye mi dönmüş bi ara ugramak istiyorum

cok sevındım gulıs yaa gerçekten barışmak mı ıstıyor beter olsun aferın kız sana :)

cok sevındım gulıs yaa gerçekten barışmak mı ıstıyor beter olsun aferın kız sana :)

Evet zeynocum barismak istiyor ama ypk gecti iş işten olmek var dönmek yok.annesi aradi seni istemeye gelcez diye ben sakin dedim yapmayin artık bende bitti herşey dedim hala bana sizin kaderiniz bir diyolar ama coooktan bitti. Neyse artık biraz daha iyiyim umarim sizinde iyi fallariniz daha dogrusu istediginiz dualariniz olur.cok da fallara itimat etmeyin gerci bi ara cok dadanmistim cok sacma geliyo suan hepsi caresizliktenmis fal baktirmayi seviyorum ama anlik yani olcak diye değil.ama oktay bende tutarlı galiba bu enerji meselesi herkesde tutmayabilir.

Teşekkürler

taksimde escafe nerede? oktay ne falı bakıyor, biliyormusun?

Merhaba canım,verdiğin detaylı bilgi için çok teşekkür ederim.
Bende majestic te iken baktırmıştım.iş ile akalı söylediği birşey daha sonra tuttuda
O sebeple tekrar gideyim diye düşündüm.
Evet eski cafesine geçmiş,escafedeymiş.
Aradım da oradan biliyorum.
Başından geçenler içinde Allah sabır ve kolaylık versin.
Durduğun duruş konusunda doğru bir duruş davrandığını
Düşünüyorum.herkes hatasının bedelini ödemeli bu hayatta.
Affedilecek şeyler var,affedilmeyecek şeyler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…