Meltem hanımın evi bugün iğne atsan yere düşmeyecek bir şekilde kalabalıktı.Bugün kendisine ben Dedimki açıkcası kafam karışıktı sizle ilgili ordan konu açıldı arayan iki müşteri yorumu anlatmış ona oradan duymuş zaten çok yoğun ve bu işi görev gibi yapıyor insanlara yardımcı olmak amaçlı müşteri kaygısı yok morali gayet iyidi.kadınlar kulubü ile alakası yok çok meşkul.ben bu konu ile ilgili çok konuşmak istemiyorum çünkü babası Türkiye'nin ileri Hatrı sayılan baş savcılarından oyüzden bence kapatalım bu konuyu.hersey bir yana ben pazarı bekliyorum pazarda çıkar yada çıkmaz yazarım Bidaha da bu konu ile konuşmam.zaten sevgilimlede barışcakmışım ben çok İnanıyorum inşdllAh hayal kırıklığı yaşamam:))bu arada Perşembe günü Yeşilköy'de Gül diye birine gittim faciaydı((dua edin bana şu sıkıntımdan kurtulayım (((ağlamaktan gözlerim şişti ((
zafer'e baktırdığında da hayatımın falcısını buldum demiştin ama ben gittim. adam ilk aksam kahve falına baktı , bir iki şey söyledi moralmen çökük olduğum için yarına tarot bakalım diye anlaştık.
O akşam bana zafer bu işlerden cok uzak kaldım. çevrene beni anlatırsan sana ücretsiz fal bakarım demişti.
sen hele güzel bak , ücretsize gerek yok ben tanıdıklarıma tavsiye ederim dedim.
Zeynep kefil olmam diyorsun ama bu kefil olduğun sanırsam 4.falcı
zafer
canan
meltem
bir kişi daha var hatırlayamıyorum.
Zor süreçler geçirdiğini biliyorum. Bende geçirdim , bitti çok şükür. Reklam yaptığını iddia etmiyorum.
Sen kandırılıyorsun falcılar tarafından.
Bak zafer konusunda bi iki hafta sonra çıkıp fos olduğunu söylemiştin , canan konusunu açmadın bir daha.
6 ayda bir hayatının falcısını mı buluyorsun.
Bu sitede geçmişim sadece falcılar yüzünden değil , daimi üyeyim.
Ben en çok kimleri zikrettim.
Elanit (artık kimse baktıramıyor)
Elmira ki onuda bu kadar fanatik zikretmedim. Hatta geçenlerde eğer bilmeden kırdıysam diye daragaya nick arkadaştan özür diledim.
Hatta deepsimply bana bir şey demişti zamanında ilkten kızmıştım ama haklıydı belkide , farkında değilsin ama seni reklam için kullanıyor. Ki buradan ondanda özür dilerim.
Reklam asla bilinçli yapmadım , bana dedikleri hep çıktı detaylar detaylar , asıl olay mı :) çıkması imkansız artık. HAyatımı tamamen değiştirdim.
Düzenli olarak 1 yıl baktırdım ama burda kimseye bilemedi dediğinde nasıl bilemez, emin misiniz , karalıyorsunuz diye çemkirmedim.
Burak birde ki onun fiyatı makul hala ara ara baktırırım , bilemedikleri içinde nasıl bilemez, kötülüyorsunuz diye çemkirmem.
Burda ki insanlar gerçekten zor durumda , o kadın eminim bakım ve enerji için birilerine yönlendiriyor. İnsanların ümitlerini böyle birşeye bağlamasını istemem.
Beyala üzgünüm sende samimi gelmiyorsun bana.
Bi falcının lafıyla hırsız sucunu kabul edecekte yargıya gideceksiniz.
Ayrıca kadının falını bende dinledim , çok daha iyisini ben bakarım , o kadar iddialıyım yani.
Bu konu epeydir samimiyetini yitirmiş , paylaşımlarımı minumuma indirmiştim.
Özetle toparlamak gerekirse , falcılar bizim gibi sıradan insanlar kendinizi kullandırtmayın.
İnsanların umutları ilede oynamayın lütfen.
Konudan ayrılırken kırdığım , üzdüğüm kim varsa özür dilerim.
Hayatımın salak bi döneminde fala sardım , o salak dönemi kısa sürede atlatacakken uzadıkca uzadı.
Çok şükür herşey geride kaldı , yeni bir hayata başladım.
Umarım gönlünüzden geçen herşey gerçek olur..
Hoşçakalın ..
zafer'e baktırdığında da hayatımın falcısını buldum demiştin ama ben gittim. adam ilk aksam kahve falına baktı , bir iki şey söyledi moralmen çökük olduğum için yarına tarot bakalım diye anlaştık.
O akşam bana zafer bu işlerden cok uzak kaldım. çevrene beni anlatırsan sana ücretsiz fal bakarım demişti.
sen hele güzel bak , ücretsize gerek yok ben tanıdıklarıma tavsiye ederim dedim.
Zeynep kefil olmam diyorsun ama bu kefil olduğun sanırsam 4.falcı
zafer
canan
meltem
bir kişi daha var hatırlayamıyorum.
Zor süreçler geçirdiğini biliyorum. Bende geçirdim , bitti çok şükür. Reklam yaptığını iddia etmiyorum.
Sen kandırılıyorsun falcılar tarafından.
Bak zafer konusunda bi iki hafta sonra çıkıp fos olduğunu söylemiştin , canan konusunu açmadın bir daha.
6 ayda bir hayatının falcısını mı buluyorsun.
Bu sitede geçmişim sadece falcılar yüzünden değil , daimi üyeyim.
Ben en çok kimleri zikrettim.
Elanit (artık kimse baktıramıyor)
Elmira ki onuda bu kadar fanatik zikretmedim. Hatta geçenlerde eğer bilmeden kırdıysam diye daragaya nick arkadaştan özür diledim.
Hatta deepsimply bana bir şey demişti zamanında ilkten kızmıştım ama haklıydı belkide , farkında değilsin ama seni reklam için kullanıyor. Ki buradan ondanda özür dilerim.
Reklam asla bilinçli yapmadım , bana dedikleri hep çıktı detaylar detaylar , asıl olay mı :) çıkması imkansız artık. HAyatımı tamamen değiştirdim.
Düzenli olarak 1 yıl baktırdım ama burda kimseye bilemedi dediğinde nasıl bilemez, emin misiniz , karalıyorsunuz diye çemkirmedim.
Burak birde ki onun fiyatı makul hala ara ara baktırırım , bilemedikleri içinde nasıl bilemez, kötülüyorsunuz diye çemkirmem.
Burda ki insanlar gerçekten zor durumda , o kadın eminim bakım ve enerji için birilerine yönlendiriyor. İnsanların ümitlerini böyle birşeye bağlamasını istemem.
Beyala üzgünüm sende samimi gelmiyorsun bana.
Bi falcının lafıyla hırsız sucunu kabul edecekte yargıya gideceksiniz.
Ayrıca kadının falını bende dinledim , çok daha iyisini ben bakarım , o kadar iddialıyım yani.
Bu konu epeydir samimiyetini yitirmiş , paylaşımlarımı minumuma indirmiştim.
Özetle toparlamak gerekirse , falcılar bizim gibi sıradan insanlar kendinizi kullandırtmayın.
İnsanların umutları ilede oynamayın lütfen.
Konudan ayrılırken kırdığım , üzdüğüm kim varsa özür dilerim.
Hayatımın salak bi döneminde fala sardım , o salak dönemi kısa sürede atlatacakken uzadıkca uzadı.
Çok şükür herşey geride kaldı , yeni bir hayata başladım.
Umarım gönlünüzden geçen herşey gerçek olur..
Hoşçakalın ..
Meltem hanımın evi bugün iğne atsan yere düşmeyecek bir şekilde kalabalıktı.Bugün kendisine ben Dedimki açıkcası kafam karışıktı sizle ilgili ordan konu açıldı arayan iki müşteri yorumu anlatmış ona oradan duymuş zaten çok yoğun ve bu işi görev gibi yapıyor insanlara yardımcı olmak amaçlı müşteri kaygısı yok morali gayet iyidi.kadınlar kulubü ile alakası yok çok meşkul.ben bu konu ile ilgili çok konuşmak istemiyorum çünkü babası Türkiye'nin ileri Hatrı sayılan baş savcılarından oyüzden bence kapatalım bu konuyu.hersey bir yana ben pazarı bekliyorum pazarda çıkar yada çıkmaz yazarım Bidaha da bu konu ile konuşmam.zaten sevgilimlede barışcakmışım ben çok İnanıyorum inşdllAh hayal kırıklığı yaşamam:))bu arada Perşembe günü Yeşilköy'de Gül diye birine gittim faciaydı((dua edin bana şu sıkıntımdan kurtulayım (((ağlamaktan gözlerim şişti ((
tulay ben Zeynep gecen senelerde tanışmıştık senınle cerenle öykünün arkadaşıyım allah benım kalbımı bılır kul ıyı bılse ne olur kotu bılse ne olur benı tanıyorsun sen böyle olmadıgımı bılmem lazım zafere ben bır arkadaşım aracılıyla gıttım arkadaşımla bayağı samımıydı hatta gıt sana ındırım yaptırcam demıstı arkadaşım ıyı nıyetlıdır fakat zafer benımle ılgılı olaraktan sorular sorduğunu düşünüyorum cunku bu kadar ıyı bakamaz onda o kapasıte yok bende böyle olunca oykuyu aradım tanırsın sonra cerenı onu da tanırsın kızlar gıttı memnun kalmadı bıldı ama para koparmaya çalışıyor belli sonra bende forma yazdım gıtmeyın dolandırıcı dıye canana gelınce ıyıdır gıt ama ben meltem hanımdan cok memnun kaldım benım ekmemgım suyum kimseden gelmiyor kızlar benım böyle seylerle ısım olmaz allah kalbımı de bılıyor günahımı alırsınız olur bıter cok takılmam
baslıgı da yenı gordum hee ne dıyım ya da bırsey demıyım bırsey sorcam benım sızı kandırmakla ne gıbı bır amacım olabılır bırı bana bunu ızah edebılır mı bunu yapabilecek en son ınsanım ben be.kı en takıntılı olduğum konu da bırıne yalan söylemek aldatmak dedıgım gıbı ıyı bılsenız ne kotu bılsenız ne ben kendımı bılıyor muyum bılıyorum allah bılıyor mu bılıyor sorun yok ama bundan sonra kesınlıkle bıldıgım bı seyı paylasmıcam kimseye de bı tavsıye de bulunmucam bana ne benım dersım benı germıs ayıp ettınkardeş daha ınsaflı bır baslık atsaydın keşke:)
Niye babası savcı ,hakim olana abisi emniyet müdürü olana hak hukuk işlemiyor mu ?
bizene onun akrabalarından , hukuk devletinde bireylerin soyu sopu ne olursa olsun herkes eşittir.
Evet kadın fazla ticari.
Zeynep birincisini yazdıklarımı iyi oku , falcılar senin iyi niyetini kullanıyor dedim. Ve ikincisi benim zikretmediğim ismimi sen burda zikredemezsin. Ayrıca senin kardeşin olamayacak kadar büyüğüm senden.
isimlerini zikrettiğin ki onlarında isim zikredilmesini istemediğine eminim , arkadaşı olman izlenimlerimi değiştirmez.
SAna reklamcı demedim , zor dönemlerini kullanıyorlar dedim.
Ben gerekli uyarılarımı yaptım, üzerime düşeni yaptım. Gerisini zaman gösterir.
canım ben emre'ye ağustosta majestic'in karşısındaki bi cafede baktırmıştım, cafenin ismini hatırlayamadım ama karşısında telefoncu vardı bir de :) açıkçası ben emre'nin fal bakarken elimi tutmasından falan rahatsız olmuştum ama okulumu bölümümü şak diye söylemişti. Bir de cafenin önünde Emre'nin yeri yazıyodu sanırım :)
Kızlar yardımmmmm :)
Bilseniz siz bilirsiniz artık aramadığım yer kalmadı. Taksim'de önce Majestik'te sonra Uçurtma Cafe'de çalışan bir Emre vardı. Hafif kambur, uzun saçlı. 2 yıldır arıyorum bulamıyorum. Bugün öğrendim ki geçen yıl kendi kafesini açmış ama ne soyismini biliyorum ne kafenin adını ne de nerede olduğunu. Eşimle ikimize bakmış her şeyi tak tak söylemişti. Sizin haberiniz var mı nerede şu anda? Bir bulsam, nasıl arıyorum anlatamam. Bilen var mı?
İletişim bilgisi vs olan varsa bana mesaj atabilir mi? Teşekkürler ..............bunu yazan kişiye cevabımdır...05368813188 numarası
Arkadaşlar,Taksimdeki Escafe Oktay,a fal baktırmış
Olanınız var mı?memnun kaldınız mı?dedikleri çıkıyor mu?
Yakın zamanda baktırmayı düşünüyorumda,fikir almak istedim.
Teşekkürler
Canim ben oktaya 3yil once baktrdim o zaman sevgilim ile ayriydim bariscaksoniz ama evlilik olmuycak dedi seni çok uzcek dedi dedigi gibi 1hafta sonra baristik bu yil ayrildik aldatildim söz haftamda.ayrildiktan sonra tekrar baktirdim sana doncek kabul etmiyceksin dedi dedigi gibi ex öküz bu aralar dönme derdinde aradi acmadim engelledim kişiler soktu araya ama yok yani o zaman oktaya gulmustum o dönerse ben kabul eder im diye ama neyse ki etmedim etmiycemde.oktay majestige gecmisti yine escafeye mi dönmüş bi ara ugramak istiyorum
cok sevındım gulıs yaa gerçekten barışmak mı ıstıyor beter olsun aferın kız sana :)
Arkadaşlar,Taksimdeki Escafe Oktay,a fal baktırmış
Olanınız var mı?memnun kaldınız mı?dedikleri çıkıyor mu?
Yakın zamanda baktırmayı düşünüyorumda,fikir almak istedim.
Teşekkürler
Canim ben oktaya 3yil once baktrdim o zaman sevgilim ile ayriydim bariscaksoniz ama evlilik olmuycak dedi seni çok uzcek dedi dedigi gibi 1hafta sonra baristik bu yil ayrildik aldatildim söz haftamda.ayrildiktan sonra tekrar baktirdim sana doncek kabul etmiyceksin dedi dedigi gibi ex öküz bu aralar dönme derdinde aradi acmadim engelledim kişiler soktu araya ama yok yani o zaman oktaya gulmustum o dönerse ben kabul eder im diye ama neyse ki etmedim etmiycemde.oktay majestige gecmisti yine escafeye mi dönmüş bi ara ugramak istiyorum
taksimde escafe nerede? oktay ne falı bakıyor, biliyormusun?