merhaba,
siteye üye olduğumdan beri hep tel no'ları isteyip duruyoruma.s sonra düşündüm ki böyle olmaz tecrübe paylaşımı da yapayım istedima.s
1 hafta kadar önce işten çıkıp eve giderken medyum hoca .... falanca yazılı bir tabela gördüm ve 1 gün sonra oraya gittim. asıl gitmek isteme sebebim camda yazan ''yıldızname bakılır'' yazısıydı. ama ne bakımdelikafadulden hoca diye geçinen kişi sizi seansa alayım kendiniz yaşayın falan dedi. saf bendeniz de inandım işte. göremiyorum hiç birşey dediğimde ise nasıl göremezsiniz sizin kesin görmeniz lazım dedi (sanırım yeşil gözlü olduğum için böyle düşündü ). adam resmen 3 harfli daveti yaptı. üstüne bir de sizde de var, bana bozdurmanız şart değil ama tedavi olun falan dedi. zaten seans dediği davetin yarısı benim fiziksel bir rahatsızlığım olup olmadığını bulmaya geçti. ve resmen ödüm koptu. bir daha da fal merakı mı tövbe dedim.bilmiyorumkismile maaşallah turp gibiyim ya, hayatımda topu topu 1-2 kere hastane olayına girdim o da grip aşısı olmak için
düşünün yani.sanırım aklı sıra hipnoz falan yapmaya çalıştı. ve davet sonunda camı açıp gökyüzüne bakıp 3 kulhu okuyun, biliyor musunuz nasıl okunduğunu falan dedi. yuh dedim artık.kuran'ı ezbere okicam neredeyse. 50 lira çöpe gitti yani. bir de çok huzursuz oldum, o da işin cabası.
işin özü hoca diye bu işi yapıyorsa kesin işin içinde başka şeyler vardır. sanırım bir nevi hipnoz ile beynimizi okuyorlar. üstelik kaç yıldır çıktığım çocuk başkasıyla nişanlandı ve ben fal falan uğraşırken o evlenmiş bile, bunu bile bilemedi (benden gizlediği için emin olmak istediğimden sağlam bir falcı arıyordum aslında
evlenmez belki diye, umut işte). ama anladım ki hepsi kof. yani kaderde yoksa en kral falcı da görse yine de dğişmez bazı şeyler.:çok üzgünüm:
bundan bir önce de dejavu neşe hanım'a gitmiştim, o da kesin tekrar bir araya geleceksiniz, evleneceksiniz falan demişti, kötükedihüso diyor git sor bakalım evlilik kesinmiymiş
hayır bir de kendilerinden o kadar eminler ki, tövbe tövbe ya:çok üzgünüm:
böyle işte. sağlık olsun diyip yola devam etmekten başka ne gelir ki elden
sonuçta gerçekten seven ve kaderinde olan ne olursa olsun karşına çıkar ve engelleyemezsin, bazen de zararına rağmen yaşayıp ders çıkarmak gerekir.
tüm yaşadıklarımız (tasavvufi açıdab bakarsak), birliğe ulaşan halifeler olabilmek ve buna yaraşır yaşayabilmek.ilahi adalet var sonuçta.herşeye rağmen tek çare olan ve sığınmak gereken var!
sevgiler herkese.