Arkadaşlar herkese merhaba.İstanbulda Taksimde bir yer vardı.Orayı çok övmüşlerdi.3 arkadaş gittik kısaca özetlemek istiyorum.Meryem isminde bi bayan var tamamen sallıyor.Annemin babamın ismini söylemişti bana kaç harf babanın adı içinde 'M' var mı? Kaç tane 'M' var gibi sorular soruyor sanki biz oraya babamızın adını öğrenmeye gitmişiz gibi.Bide sıkı sıkı tembih ediyor asla kimseye söyleme diye.Çıkışta 3 kız birbirimize anlattık üçümüzede aynı şeyleri söylemiş.....
Pelin ve Dileği çok övmüşlerdi kesinlikle ağız birliği yapmışcasına aynı şeyi söylüyorlar.Ne verdikleri tarihler ne de söyledikleri şeylerden bir tanesi bile çıkmadı.Bir de kendilerinden çok emin benim verdiğim tarihler çıkar diyorlardı.Yine hiç birşey olmadı.....Tamamen senin o anki ruh halini okuyup duymak istediğin şeye göre yorum yapıyorlar.Yine aynı yerde Remziye ismindeki bayana gittik o da tam bi fiyaskoydu.Paramıza çok acıdım verdiğimiz 20 TL'lerden ziyade resmen enayi yerine koyulmuştuk.Ama suç bizde niye gidiyorsun öyle yerlere
Daha sonra bi arkadaş Hande isminde bir bayanı söyledi.Yok taaa Almanyadan millet buna fal baktırmak için geliyormuşta bu kadın daha önce bir kafede çalışıyormuş şimdi telefonu varmış arıyorsun geliyormuş falan filan.Bizde aradık bu bayanı.Geldi baktı kahve tarot kağıt 3 ü bir arada 30 TL. Önca söylediklerine inandık bi kaç tane nokta atışı yapmıştı.Sonra 2-3 ay geçti biz bunu tekrar çağırdık sanırım bize ne dediğini unutmuş olmalı ki ilk sefer dediğinin tam tersini söyledi.Kendisiyle çelişti...ve o anda hepimiz beyninden geçirdiğini gözlerine yansıttı anladık ki bu da yalancı çıktı.Aklına ne gelirse sallıyordu.Sizlerle paylaşmak istedim.Paranızdan ziyade resmen umutlarınızla oynuyorlar.Olacak dönecek falan filan ortada hiçbirşey yok....
Benim gerçekten iyi bir falcıya ihtiyacım var.Bu kişiler resmen kafadan atıyorlar.Varsa iyi bir falcı benle paylaşırsanız sevinirim.:)