İstanbul'da Fal - Falcılar

kirlikedii sence önceliği kime veriyim canan mı belkız mı canan neler dedide çıktı sana mesela

canım, canan oturtuyor seni karşısına ismin ne kızım diyo sen söylüyosun başlıyor anlatmaya mesela 2 kardeşsin diyor isimlerini alıyor anne baba isimlerini de yazıyor.sonra tek tek şu şu yaşta, geçmişte bunu yaşamış, karakteri şöyle, bu tarz sorunu var, siz şöyle iyisiniz böyle sorunlusunuz diyor. aileyi iyice deştikten sonra erkek arkadaşının meslegini, yaşını, düşüncelerini, geçmişteki ilişkilerini aile hayatını,iş durumunu vs anlatıyor. Benim erkek arkadasımın aılesıyle ılgılı soyledıklerını anlatmıştım kendısı ınanmadıgı halde şaşırmıstı hatta bi şey olmadı dedi babasına sordu,o küçükken olmuş. düşünceleri, ilişkinin nereye kadar gidecegini falan hep söyler.

sadece bi biyoenerji hocasından bahsedio herkese, bana para tuzagı gibi geldi, uyarmak isterim.

neysee canLarım ben yatıyorumm burda bu akşam minikdepresif filan serap ın nosunu sormuşş yazıyim hemen 0507 774 20 72 tavsiye ederimm baana dedikleri oluyo tarot bakıyor zaten ama bi defteri var oraya 15 20 tane kare çiziyoo yorum yapmaya başladıkça o kareleri karalıyoo gidipde memnun olan olursa yazarsa sevinirimm benim vazgeçilmez falcımdır reklam demeyin sakın fururummm sizi siz sordunuzz ben anlatıyom ona göre

saol hayatımm kesinLikle canan o zmn

kız sana kım reklam dıyebılır:)bu serabııda merak edıyormm allh rahatlık wersnn cnm

kız sana kım reklam dıyebılır:)bu serabııda merak edıyormm allh rahatlık wersnn cnm

ben sizi birinden daha bahsedimmii rebiyeee kocasıı akın ikisi beraber bakıolar pazar gittim kadın aldı tesbihi eline hiç bi şekilde kıpırdatmadan dedikii bana sebahatten olma hilali göster bakalım bi baktım tesbih bana doğru sallanıyo şok oldum korktum biraz muhammett hilali seviyorsa daire çiz dedi eğer yoksa öyle bişeyy gel gitt burdan dedi bi baktım tesbih nasıl dönüoo eliyle yapmasının imkanı yok valla söledikleri doruydu ama çok korkunçlar

nerde bu ne kadara bakıyo kız hemen gidelim

tamam canım sonra yorumunu bildir :) serap nerde fiyatı ne kadar? gelecek tahmini çıkıyor mu?

beni bi arkadaşım götürmüştüü hilall çok iyi bakıyoo filan bana ne dediyse çıktı filan diodu bende gttim bana da dedikleri oldu muhamet seni aricak şu gün dedi aradı annesinin tipini filan tarf etti bana ya dedikleri doruydu yane çıkıyo

kız karı koca ucmus onlr nerden buluyon bu ınsanları:)bn ters bısey derım kafama tespıhı yerım walla

şu tesbihçi kadının da noyu yazsana canım ya

nerde bu ne kadara bakıyo kız hemen gidelim

100 liraya bakıyoo hayatım ben ztn girer girmez dediki bak canım sanaa pembe tablolar çizemem ne görürsem onu söylerim ben bide üç harflilerle bakıyorum haberin olsun dedi sıkıntı değil abla dedim ama gel bide bana sor çok korktum nerde ne ağrım var rüyamda gördüğüm rüyalara varana kadar sölediler sonra ben inanmıyomuş gibi yaptım tabi çakaLım ya kadın dediki kimseye yapmam ama sana yapıyorum tesbihe dualar okudu sorular sordu ulaa tesbih bi baktım beni gösterio şaştım çok korktum bi an evvel çıkmak istedim ve çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…