İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım bura istiklalde ara bir sokakta 10tl fal bakan yer mi? Ben burayı duymuştum.merak ettim ne baktırdın ve kaç tl? Ve özel değilse ne dedi yaşadın kısa zamanda yaşadın?

evet canım ara sokakta miss life cafe. kahve 15 tarot+ kahve 20 lira. Şu anda yalnızca kendisi bakıyor gülşen hanım. Canım ben erkek arkadaşımla ayrılmıştım ayrılma nedenimizi söyledi ve burdan gıttıkten 5.-6. gün arayacak dedi. Yeni bi iş kapısı var ayın 4ü 5i gibi başlayacaksın dei. yarın başlıyorum. Hatta görüşmeyi esmer, isminin ikinci harfi e olan kişiyle yapcaksın dedi. Derviş diye esmer biriyle yaptım. şimdilik çıkanlar bunlar canım. gelecekle ilgili söyledikleri oldukça paylaşırım.

ben facebookta baktırdım cnm, telefonuda var ama ılk once facebookta Kerem Keremcan adında ankarada falcılık yapıyor onu ekleyın konusun. ıkna olursanız eger o sze hesap numarası verır baktırısınız. ben butun soru ısaretlerımden kurtuldum benden ayrılmadan once basasıyla yatmıs bunu 2 senedır hıcbır falcıda duymamıstım, umarım beyenırsınız...umarım yanlıs anlasılmam :)

evet canım ara sokakta miss life cafe. kahve 15 tarot+ kahve 20 lira. Şu anda yalnızca kendisi bakıyor gülşen hanım. Canım ben erkek arkadaşımla ayrılmıştım ayrılma nedenimizi söyledi ve burdan gıttıkten 5.-6. gün arayacak dedi. Yeni bi iş kapısı var ayın 4ü 5i gibi başlayacaksın dei. yarın başlıyorum. Hatta görüşmeyi esmer, isminin ikinci harfi e olan kişiyle yapcaksın dedi. Derviş diye esmer biriyle yaptım. şimdilik çıkanlar bunlar canım. gelecekle ilgili söyledikleri oldukça paylaşırım.

Canım sen ne falı baktırmıştın??Hafta içi taksimde işlerim var uğramak isterim...Bir de tam olarak nerde kalıyor??

Canım sen ne falı baktırmıştın??Hafta içi taksimde işlerim var uğramak isterim...Bir de tam olarak nerde kalıyor??

Ben ani bi kararla ve hakkında hiç bir şey bilmeden gittigim için sadece kahve baktırdım canım. İstiklalde sağ tarafta mis sokak var oraya gir. Sagına bakarak yürü canım. Miss life cafe yazısını görceksin, ikinci kata çıkman gerekiyor. Umarım memnun kalırsın.

Ben ani bi kararla ve hakkında hiç bir şey bilmeden gittigim için sadece kahve baktırdım canım. İstiklalde sağ tarafta mis sokak var oraya gir. Sagına bakarak yürü canım. Miss life cafe yazısını görceksin, ikinci kata çıkman gerekiyor. Umarım memnun kalırsın.

Sagol canım.Bu hafta Taksime geçtiğimde bir kahvesini içerim..:))Yazarım burdan da görüşlerimi..:)

Kızlar edirnekapı için isteyenlere tel gönderdim ama hepimiz birden hurra yapmayalım bence giden kişiler bir iki yorum yapsın kendinize göre uygun ise gidersiniz. Gidenlerin yorumlarını merakla bekliyorum bu arada

canım numarayı bana da gönderebilir misin?

kusura bakmayın da diğer sayfaları okursanız orda sürekli olarak hoca vb gibi konular geçiyor o insanlara da lütfen uyarı yapınız arkadaş aramıza yeni katıldı kuralları bilmiyor olabilir sizden ricam diğer arkadaşları da uyarın medyum rahmanla rahman hocanın farkı ne ki

Sayın zeynoloji,
topikte bu konuyla alakalı birçok uyarı mesajımız var, ayrıca topikte hoca, büyü vb. yorum yapan herkes zaten yasak olduğunu bilen üyelerce bildiriliyor ve bildirilen bu üyelere gerekli işlem yapılıyor.

Canım memnun kalıp kalmadıgını buradan paylaşırsan çok sevinirim gitmek isteyenlere referans olur, ben kendim memnun kalıyorum onun iskambilinden ama sizlerde nasıl olur bilemiyorum dogrusu sizde de tutarmı merak ediyorum

merhabalar herkese
ciltirik arkadaşım çok sağol, özel mesaj hakkım yok , o yüzden burdan yazıyorum, hem de arkadaşlarla paylaşmak istedim, tavsiye ettiğin hanıma cumartesi günü gittim, falından çok memnun kaldım, benim devlet dairesinde çalıştığımı, özel hayatımda yaşadıklarımı, hatta ailemle ilgili bi sürü şey bildi, tahminimden çok kısa sürdü, şaşkınlık içersinde kaldığım için tutuldum soru da soramadım, gitmek isteyen arkadaşlar varsa sorularını hazırlayıp gitsin :)
bi de en beğendiğim yönü şu oldu, tam çıkarken ben sana sürekli gelirim artık dedim, o da yolun düşerse uğrarsın, faldır bu, kaptırma kendini dedi, başkası olsa müşteri çekmek için elinden geleni yapardı
neyse durum budur, ben memnun kaldım ama iletişim bilgilerini özel mesaj hakkım olmadığından iletemiycem. inşallah ihtiyacı olanlar faydalanırlar

Ben özellikle bir kişi ile ilgili baktıracaksam edirnekapı tarafında iskambile 30'a bakan biri var şahsen tavsiye ederim.

Merhaba canım
Bana da bu edirnekapıdaki bayanın telefonunu atabilirmisin?Ben Emineye gidiyorum memnunum fakat genel fal bakıyor kişi hakkında fazla yorum yapmıyor..o yüzden kafama takılan sorular oluyor.Bu bayan iskambille nasıl bakıyor..Yani sen isim veriyorsun oda yorum mu yapıyor?ve ileriye dönük kişi hakkında tahminleri nasıl?
Yarın müsaittim gitmeyi düşünüyorum..
Teşekkürler...

Merhaba canım
Bana da bu edirnekapıdaki bayanın telefonunu atabilirmisin?Ben Emineye gidiyorum memnunum fakat genel fal bakıyor kişi hakkında fazla yorum yapmıyor..o yüzden kafama takılan sorular oluyor.Bu bayan iskambille nasıl bakıyor..Yani sen isim veriyorsun oda yorum mu yapıyor?ve ileriye dönük kişi hakkında tahminleri nasıl?
Yarın müsaittim gitmeyi düşünüyorum..
Teşekkürler...

canım ben gittim, iki kart sectiriyo, biri senin diğeri tuttuğun kişi için genelde o kişiyle ilgili konuşuyo, ama soru sorarsan işinle ailenle ilgili de söylüyo, benim bi ay içinde elime geçecek bi para var, onu bildi, bi kaç ay içinde iş için seyahate çıkıcam onu da bildi. ben hiçbişey söylemedim.
iletişim bilgilerini özel mesaj hakkım olmadığı için gönderemem inşallah ciltirik arkadaşım sana iletir
kolay gelsin canım

canım ben gittim, iki kart sectiriyo, biri senin diğeri tuttuğun kişi için genelde o kişiyle ilgili konuşuyo, ama soru sorarsan işinle ailenle ilgili de söylüyo, benim bi ay içinde elime geçecek bi para var, onu bildi, bi kaç ay içinde iş için seyahate çıkıcam onu da bildi. ben hiçbişey söylemedim.
iletişim bilgilerini özel mesaj hakkım olmadığı için gönderemem inşallah ciltirik arkadaşım sana iletir
kolay gelsin canım

bi tarif eder misin canım :) yolum düşerse uğrarım teyzeye

kolay gelsin canım

Canım teşekkür ederim cevabın için...Ben bir uğrayayım bakalım:)

bi tarif eder misin canım :) yolum düşerse uğrarım teyzeye

canım edirnekapı stadının karşısında bi ara sokakta telefonla arayıp tarif al bence
ben fatihte oturuyorum yine de zor buldum
ciltirik arkadaşımızdan rica edelim sana da mesaj atsın özelden :)
bende var ama buraya yazamıyoruz galiba
ben çıkarken sordum seni arkadaşlarıma tavsiye edeyim mi diye , güvendiğin kişilere ver telefonumu dedi, çünkü kadının evi baktığı yer , tam açık adres vermem de doğru olmaz sanırım

ben facebookta baktırdım cnm, telefonuda var ama ılk once facebookta Kerem Keremcan adında ankarada falcılık yapıyor onu ekleyın konusun. ıkna olursanız eger o sze hesap numarası verır baktırısınız. ben butun soru ısaretlerımden kurtuldum benden ayrılmadan once basasıyla yatmıs bunu 2 senedır hıcbır falcıda duymamıstım, umarım beyenırsınız...umarım yanlıs anlasılmam :)

mto_mühendisi facebookta bulamıyoruz acaba numarası varmı ? msj atabilir misiniz ?:KK14:

canım edirnekapı stadının karşısında bi ara sokakta telefonla arayıp tarif al bence
ben fatihte oturuyorum yine de zor buldum
ciltirik arkadaşımızdan rica edelim sana da mesaj atsın özelden :)
bende var ama buraya yazamıyoruz galiba
ben çıkarken sordum seni arkadaşlarıma tavsiye edeyim mi diye , güvendiğin kişilere ver telefonumu dedi, çünkü kadının evi baktığı yer , tam açık adres vermem de doğru olmaz sanırım

Telefonu mevcut bende :)
şu stad dediğiniz karagümrükte bi stad var benim bildiğim başka yerdede mi var :KK53:

Emine Akkaya 60tl deniyor burada.. Ama web sayfasından iletişim bölümünden beni arayan asistanı 200 tl oldgunu söyledı???

kızlarrr emine akkaya ya gittim tarot baktırmaya önce 6 kart seçtim sonra 12 sonra 24 ...

kesin we net konuşuyo...

beğendin mi diye merak edeniniz warsa beğenip beğenneme arasında kaldım açıkcası...

çünkü geçmişten çok az bahsetti..

emine ye göre 2014 te yüzük takıyom 2015 te ewleniyom kızlar

aman dedikleri olsunda :)

Ne kadara bakiyor?? 200 tl mi?

X