Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın öğleden sonra olabilir.ben anadolu yakasında,kadıköyde oturuyorum.özel mesaj yazma hakkım yok henüz.
Kızlar ben götüreyim sizi hem ben biliyorum yerini defalarca gittim akannehir
Kızlar ben götüreyim sizi hem ben biliyorum yerini defalarca gittim akannehir
Acıkcası ben su an güvenemedim kızlar dikkatli olun yeni üye ve cok iddialı konusuyor. Ve soyledıgı yerde pek tenha degil hemen güvenmeyin .. !!!
2009da üye olmuş, yeni değil.
Ama kimseye güvenmemek lazım yine de.
gittim sekiznisan gittim cnm ya :)) valla genel anlamda sorarsan kadının yorumlarını çok beğendim helede bazı şeyleri pat pat bildi valla tabi şoklar içinde kaldım :))
kendi evide olduğu o anlamda rahattım bide benden başkada baktıran yoktu o an uzun uzun baktı cnm ya 1 saat sürdü neredeyse :)
ne yalan söylim başta ondan bu performansı beklemiyodum ha :) şaşırttı beni
birde bir kaç olay için tarihler verdi du bakalım tutacakmı ...
sana tekrar tşk ederim cnm :))
1-Ben buraya yeni üye değilim.Lida kullananlar sayfasını incelersen görürsün.2-Benim yerim yurdum belli. 3-Yer tenha bi yer değil ilköğretim okulu karşısı.Şu an gerçekten ayıp ettin.Hatta gitmeyin kızlar silin adamın numarasınıda ne kadar ayıp şu söylediğiniz ben 22 yaşında bi genç kızım gerçekten çok ayıp !!!
Bu arada hata bende ki ben sizlere birini öneriyorum.Üstüne kalkıp ben götürebilirim diyorum Bu nasıl bi mantık ya hiç mi düşünemiyosunuz orda başınıza bişey gelse beni bulamazlarmı sanıyosunuz ??Nasıl bi mantıkta insanlarsınız ya akşam akşam gerçekten sinirlendim.
Canım;
Bu kadın Güneşli-Bağcılar-İSTANBUL da oturuyor.Öyle paragözde değildir,zaten 10-20 TL normalde 10 TL istiyordu ama ben ve arkadaşlarım kadın çok güzel baktığı için her gidişimizde 20 TL bırakıyoruz.Zaten ilk gidişinde 1-2 saat bakıyor.Geçmişten başlayıp geleceğe doğru sayıp,döküyor.
bu arada arkdaşlar sekiznisanın yazdığı üç falcıyadan birine giden var mı, belgin kostak, belgin ve mukadderdi
Canım;
Bu kadın Güneşli-Bağcılar-İSTANBUL da oturuyor.Öyle paragözde değildir,zaten 10-20 TL normalde 10 TL istiyordu ama ben ve arkadaşlarım kadın çok güzel baktığı için her gidişimizde 20 TL bırakıyoruz.Zaten ilk gidişinde 1-2 saat bakıyor.Geçmişten başlayıp geleceğe doğru sayıp,döküyor.
Sakin ol istersen görende birşey dedik sanıcak hayırdır ne bu sinir ?
Hala arkasındayım güvenmeyin.
Sen sen ol sen de güvenme hiç kimseye.
:1closedeyes: