alevko ritaya gitmeyi düşünüyor musun? yoksa beklemede mi kalacaksın? ben çok kararsız kaldım yabir yanda merakım bir yanda tövbem
düşünmüyorum canım
vallahi ne geleceğim ne kariyerim ne iş ne aşk ne evlilik
1 yıldır falcıya tek bir nedenle gidiyordum o neden de bitti artık
bunun yanında hem bu kadar garantili hem 35 tl ilginç
bunun yanında böyle insanlar parayla fal bakmazlar diye bilirim ben
açıkçası çok kanım kaynamadı
madem tövbeni bozmaya niyetlendin bari bekle de birkaç kişi gitsin değecekse git
Gerçekten yaklasık bır aydır fal baktırmıyorum ( paralı) ve kafam daha rahat..cunku ınsan baktırdıkca ve karsı taraf beklentın olacak gıbı seyler soyleyınce baska bır seye konsantre olamıyor... orada takılı kalıyor... o yuzden hıc baktırmamak ve hayatı akısına bırakmak en guzelı...
düşünmüyorum canım
vallahi ne geleceğim ne kariyerim ne iş ne aşk ne evlilik
1 yıldır falcıya tek bir nedenle gidiyordum o neden de bitti artık
bunun yanında hem bu kadar garantili hem 35 tl ilginç
bunun yanında böyle insanlar parayla fal bakmazlar diye bilirim ben
açıkçası çok kanım kaynamadı
madem tövbeni bozmaya niyetlendin bari bekle de birkaç kişi gitsin değecekse git
yani eskiden fal işi frekans falan diyorduk ya şimdi bunu da anlamıyorum bir falcı iyiyse iyidir kötüyse kötü niye birine iyi birine kötü
hmm bir de iki yeni isim daha duydum niko ve sara siz duymuşmuydunuz
yani eskiden fal işi frekans falan diyorduk ya şimdi bunu da anlamıyorum bir falcı iyiyse iyidir kötüyse kötü niye birine iyi birine kötü
hmm bir de iki yeni isim daha duydum niko ve sara siz duymuşmuydunuz
lindra, gelinim, Eklimya mesaj attım size.
nikoyu duymuştum, saliente'de. iyi demişlerdi. valla ben herkesin iyi demesine inanmıyorum artık. herkese söylenebilecek şeyler için tutup iyi diyenler var. bir de rita çıktı-tatlicadiarzu-, bakalım talibi çok denensin bir görelim. serkan'dan sonra yeter artık içim bayıldı.
teşekkürler selınax msjını aldım.
mazarine bence bırak intikam almayı aldatılmada en iyi intikam unutmaktır, o yokmuş gibi davranmaktır. Sevdiğin adam gidip başkası ile evlenmiş, çocuk sahibi olmuş şimdide ayrılıp sana gelse ne yazar.İlk evlendiğinde seni neden tercih etmedi mutsuz olunca sana döneni boşver ilk başta seni isteseydi aklı nerdeydi?! şimdi sıra sende, sen dön arkanı git yoluna bak ,yıllardır onu beklemiş gibi olma kendini iyice bişey zannetmesin.
Birde fallarında resmi olmayan ilişki ortak çocuk falan çıkmış ortak olmasada aradaki çocuğu bu çocuk kabul edelim, eee aranızdaki ilişkide resmi olmayacakmış yani evlilik olmayacak hahhh tam adama göre , adamın canına minnet evlenmiş evliliği tatmış,çocuk sahibide olmuş birde onu bir yerlerde deli gibi seven bekleyen biri var ohh nasıl olsa bana hayır diyemez bende hayatımı onunla yaşarım sakın ona bunları yaşatma.Gitsin gerekirse karısına geri dönsün evliliklerini iyi-kötü devam ettirsinler ömür boyu kendi hatasını çeksin o zaman hergün pişman olur sende intikamsa almış olursun.Madem evlendi gitti aile kurdu boşanmışta olsa karısının çocuğunun yanında olsun zaten arada çocuk varsa ömür boyu anne-baba arasındaki diyalog bitmeyecektir.
bu arada kontessa seyhan abla neredeydi sanırım sen mullayı tavsiye etmiştin ona gittim ama çokda iyi değildi birde seyhana bakalım.
benim yine de kafamda soru işaretleri var
ya da mazarine olayı tam anlatmadığın için anlayamıyorum
her erkek bencildir adidir tamam da bu adam evliymiş evli olduğunu mu sakladı sonradan mı evlendi aradan bu kadar uzun yıllar mı geçti bilmiyorum ama eksik bilgiyle kimse hakkında hüküm vermek doğru olmaz
hayır canım benım bızım arkadaslıgımız sırasında evlı degılde tabıı ben yasanılan arkadaslıgı tam uazmadım Lider bızızm bır aıle dostumuzun oglu arada ılıskı de sımdı burada cok yazılamayacak ozel seyler de var yanı acıkcası Lider benımle gorusup benım o zaman kı o cocoksu neselı gulumsememe gulerken kendısıne benım kadar cocuk olamayan ve bır kadın olarak Lider e sacları benım gıbı ıkı orgulu bır kızdan cok daha fazla seyler verecek baska bır hanımla evlılık hazırlıkları yapıyormus ben herseyı cok sonradan ogrendım kullanıldım dıyemem Allaha bın sukur kı ama duygusal olarak kullamnıldım sadakat ıhanet guvensızlık duygularını tattım Lıder le zaten bır daha da kımseyle duygusal bır beraberlık yasamadım kendımı tamamen karıyerıme verdım ama her zaman ınandıgım gıbı ALLAH YAPTI KULLAR SASTI ve zamanında Lıder e bır kadın olarak sacları orgulu bır kızadan daha cok seyler veren bu hanım baska erkeklere de gulumsemeye baslayınca hınlıklern yapınca kumpaslar kurunca kıyamet koptu bunlar yasamnıs genel hatlarıyla ıste onun cephesınde sımdı ben ıntıkam almamda kım alır sen soyle....
Alevko durum benim anladıgım kadarıyla şöyle, esas oglan bizim esas kızla çıkarken ona ihanet etmiş, bunun üzerine olay bitmiş, adam da biriyle evlenmiş ama şimdi ayrılmış ve bizim kızın tayininin onun bulundugu yere çıkma ihtimali varmış.
Mazarine eksik yanlış varsa düzeltir misin?
nikoyu duymuştum, saliente'de. iyi demişlerdi. valla ben herkesin iyi demesine inanmıyorum artık. herkese söylenebilecek şeyler için tutup iyi diyenler var. bir de rita çıktı-tatlicadiarzu-, bakalım talibi çok denensin bir görelim. serkan'dan sonra yeter artık içim bayıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?