Hnımefendi siz Gül Hanım a gitmişsiniz galiba gerçekten çok sıra bekleniliyor mu ve bir baştan savmacılık var mı yoksa annemler mi orta yaşlı hanımlar olarak içlerinedaral bastı da bana mı öyle diyorlar paylaşırsanız sevinirim. sağolun.
Merhaba,
Güle bende gidip memnun kalmıştım. Ama şöyle bişey var. Ben gittiğimde şansa
erken gelmişti ve kimse yoktu. Bundan dolayı 45 dk. baktı. Fakat diğer hafta arkadaşlarımı
götürdüm. 12 de randevu aldık 3 te geldi. Eee o saatte de tıklım tıklım olmuştu.
20 dk.baktı arkadaşlarıma. Randevu konusunda disiplinsiz. Kaç defa aradık. 10-15
dk.ya geliyorum diyor ama 1 saat gelmiyo. Tamamen şans diyorum.
biz gül hanıma randevulu gittiğimiz halde abartmıyorum kızlar 5 saat bekledik gerçi haftasonu olmasının da etkisi vardır tabi...o kadar beklediğine değdimi diye sorarsanız hayır derim bana çokta aman aman birşey sölemedi.kardeşimde ise bende olduğundan daha başarısızdı.
Ben de annemler abartıyor dıyordum ailem de Atakoy son yapılan kısımda oturmasına ragmen annemin bana soylediği Gül Hanımı bekleyin ceye kadar eve 2 kere tek yön yürüdük şeklinde oldu neyse gitmeyeyim bari gelince bir de Anadolu yakasında oturan bir cocukluk arkadaşımdan Angels Cafe de calışan Burcu Hanımı duyduk arkadaşımda gitmedi beraber gitmeyi düşünüyoruz ben gelince Türkiye ye ona gideniniz var mı. Sağolunuz.
mullaya gittim, kahve falı bakmıyormuş, tarot bakıyor. hemen yorum yapılabilecek gibi değil çünkü söylediği şeyler çok ileri tarihler için. en erkeni iki ay sonra. aslında çok genel şeyler söylüyor, soru sormadıkça da birşey öğrenemiyorsunuz ama ben soru sorma konusunda biraz beceriksizim, o an aklıma birşey gelmiyor. aslında bunun için kahve falını tercih ediyorum, biz sormadan da birşeyler söyleyebildikleri için. söyledikleri çıkarsa paylaşırım sizinle.
Bu arada arkadaşlar silinen mesajlardan birinde dogum haritası sorulmuştu.
Benim baktırdıgım ve memnun kaldıgım birini önerecegim yıldızfalim.com dan baglantı kurabilirsiniz, bana 10 sayfanın üzerinde yorum yapmıştı.
267 sayfada süperdir diyebileceğimiz kimseyi bulamamışız. bu fal işi yalan mı arkadaşlar, ne dersiniz??
bende 267 sayfadır okuyorum herkes çoookk memnun olduğu insanları paslıyor ve deniyoruz ama acaba beklentilerimiz falcılardan çok mu kabarıkda kimse bi türlü memnun olamıyor. yada dinlediği fal yetmiyor?
bende 267 sayfadır okuyorum herkes çoookk memnun olduğu insanları paslıyor ve deniyoruz ama acaba beklentilerimiz falcılardan çok mu kabarıkda kimse bi türlü memnun olamıyor. yada dinlediği fal yetmiyor?
İkisi de değil bence.
Cevp kısa kısa ve net: Dedikleri çıkmıyor.
Sebep bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?