Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kontessa
bana mullanın telefonunu özelden mesaj atabilirmisin?adres ve telefon verebilirmisin.
Arkadaşlar bu gece 12de Habertürk kanalında 'Çıkmaz Sokak' isimli bir program var.
Medyumluk, falcılık ve astroloji tartışılacak.
Falcılık yanlısı olup özel güçleri olduğunu iddia edenler ve bu işe inanmayanlar karşı karşıya gelecek. Bence izlenmesi gereken bir program.
Eğer izleyebiliyorsanız bir bakın bence.
Duruma farklı açılardan bakmamızı sağlayabilir.
Arkadaşlar bu gece 12de Habertürk kanalında 'Çıkmaz Sokak' isimli bir program var.
Medyumluk, falcılık ve astroloji tartışılacak.
Falcılık yanlısı olup özel güçleri olduğunu iddia edenler ve bu işe inanmayanlar karşı karşıya gelecek. Bence izlenmesi gereken bir program.
Eğer izleyebiliyorsanız bir bakın bence.
Duruma farklı açılardan bakmamızı sağlayabilir.
selınax ben gittim mullaya yukarıda yorumumuda yapmıştım. Git istersen ama bana çok fena attı :bbo: birde sen dene bakalım. bulamadım hala aradığım falcıyı hepsi aynı klava:
kanalturk'te yanlız Habeturk degıl..
Ya deliricem yukarıdaki adport reklamlarının içinde yine o şarlatan büyücünün reklamı veriliyor bu forumda kime bildirmem lazım bu iğrenç reklamın kaldırılması gerektiğini?
Bundan kazanılacak reklam parasına çok mu ihtiyaç var?
yeni arkadaşımızın reklam dolu mesajları silinmiş arkadaşlar. benim bir önceki mesajım da bu sebeple biraz alakasız kalmış.
kendisi mi sildi yoksa yönetim mi sildi merak ettim.