çok bile harcamışsınız vaktinizi....bende daha bu foruma yeni girdim...evvelki yazıları okumama gerek yok veya var...o beni ilgilendirir.....sanırım burası bir fal forum merkezi oldugunu hatırlatırım size...o yüzden bir cafe hakkında bilgi vermem neden sizi bu kadar rahatsız etti....GÜLÜMSEYİN VE GEÇİN.......
bu arada geçmiş sayfalarda biri daha nişantaşı symbol bahar iyi demiş hatırladığım kadarıyla. evet iyi tarot bakıyor kız, bende memnun kalmıştım. gelecekle ilgili de mantıklı şeyler söylemişti bakalım göreceğiz.
ben söyledim memnun kaldım:)tavsiye ederim ama tüm sembollerde ticari olarak nedense çok kısa fal baktırma kampanyasındalar o yüzden sembollere gitmeyi tercih etmiyorum yetmiyor bana verdiğim paraya tatmin olmuyorum 10dakka bakarlarsa şükretmekten bunalıyor insan..neyse tabii tercih meselesi... tavsiyemi verdim yinede dedikleri olmuştu.bahar,özgür ve fulya iyiler.
selinax sana daha öncede sordum gerçekten bu kadar saf mısın kişi veya kişiler seninle düşüncelerini paylaşmıyorlar canım sadece bir kişiden sürekli bahsediyorlar
şöyle düşün ben bugune kadar en az 20 kez fal baktırmısımdır dışarda ve yaklaşık 10unu sizle paylaştım iyi ve kötü yanlarıyla
bu insanlar sadece bir kişiden bahsediyorlar yani bir kişiye mi gitmişler
bir kişiye gittilerse bir falcının bu kadar yetenekli olduğuna nasıl kanaat getirdiler
hayatında bir kez falcıya giden biri bu kadar çok fal çeşidini ayrıntısıyla nasıl bilir
kendisine sorulan diğer sorulara cevap vermeden habire nasıl gidin gidin deyip adres verir
bugune kadar hiç buralarda görünmemiş bir kişi yeni bahsedilen bir falcı için birdenbire nasıl üye olup daha yeni gitmiş olup çok beğenmiş olabilir
kafandan bu tür soruları geçirebilecek misin yoksa hala her reklamcıya atlayıp aa nerde nasıl gibi sorular sormaya devam edecek misin hiç sorgulamadan
baharın söyledikleri çıkmışmıydı size gelecekle ilgili...
ya kızlar angels daki burcuya gidenler tarotmu baktırdınız kahve mi ???
Evet katılıyorum. Bahsi geçen kişi hakkında ben de çok yorum yaptım çok beğendim diye ve kendimi kötü hissetmeye başladım. Hatta söylediği 2 şey çıktı 3. bekliyorum diye iki gündür yazacağım ama yine konu kızışacak diye yazmadım. İsteyen istediğine gitsin.
mullaya 1yıldır gidiyorum.verdiği zamanlarda hiç şaşmadı hayatınızdaki 2yıl içerisinde olup bitecek şeyleri sıralıyor,suyla başlıyor tarotla devam ediyor kartlara istediğiniz kadar soru solabiliyorsunuz,aşk,sağlık,aileniz,işiniz herşey çok genel bakıyor ve net söylüyor yuvarlamıyor.galatasarydan aşağıya fransız sokağı yada karaköye giden yoldan inerken sol tarafta cafe özge zaten tek falcı o.öğlen 1,5gibi gelmiş oluyor tavsiyem pek akşama kalmayın erken gidin akşam saatlerinde çok yorulmuş oluyor ve kalabalık olabiliyor.işin ehli kişilerden.çok falcı dolaştım en az sizler kadar ama mullaya güven duyuyorum.
bahar gönderdi diyin sevgilerimle hepinize:)
lamba hanım şayet benım dediğim yer hakkında söylüyorsanız elaya hanıma aynı yerden bahsetmiyoruz sizinle...sarışınbir hanım yok orda.....
ben gittim o sarışın kadına yeni gelmiş dediler bana eğer aynı kadınsa ama fena değil derim öyle ağzım açık felan kalmadı.
:)))))))))))))))))))))))okuyunca çok güldüm kusuruma bakma öncelikle,evet ben sağlam kişiler buldum zaten ihtiyacım olan kişileri bulana kadardı bu uğraş..ve fal bakıyormuyum evet bakıyorum iskambil falları kitabı çıkarıcam yakında.katina ve iskambil fallarına merakım var uzun yıllardır..6-7yaşında bile önümde kartları açmış olduğum,çekilmiş fotoğrafım var taa o zamandan meraklıymışım o fal işine.ama bunu iş olarak yapmaya ihtiyaç duyucak birisi değilim.arkadaş çevrem bilirler kağıt falımın çıktığını o kadarda güvencesi var.sanırım insan hep geleceği bilmek ve rahatlamak istiyor,bir açıdan da bilmek istemiyor karşılaşacağı olumsuz şeyleri düşünerek. her insan kendiyle çelişir zaten...:)
neden güldün anlamadım, cidden merak etmiştim
umutluperi sen evlenmeden veya bu kötü durumlar oluşmadan önce de dileke veya diğerlerine gitmiş miydin
bu ayhan eğer gay ayhansa eyvahhh diyorummmmm!başkada bişi demiyorum sakın ha diyorum bide...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?