çok bile harcamışsınız vaktinizi....bende daha bu foruma yeni girdim...evvelki yazıları okumama gerek yok veya var...o beni ilgilendirir.....sanırım burası bir fal forum merkezi oldugunu hatırlatırım size...o yüzden bir cafe hakkında bilgi vermem neden sizi bu kadar rahatsız etti....GÜLÜMSEYİN VE GEÇİN.......
smıle 24 merhaba...
ben daha bu foruma dün yeni girdim....ve bu forumun fallarla ilgili olduğunu görünce bende gittiğim yerleri paylaştım...kimileri reklam yapıyor dedi..kimileri fallar pahalı gidin o parayı dostlarınızla yiyn dedi...bunlar komık düşünceler...sizde soruyorsunuz ve insanca cevap veriyoruz....gidip gitmemek kişnin kendi elinde....evet şimdi sizin sorunuza cevap vereyim...ben buraya gittim...ve keza bir çok yere...dediğim şu: falları çıkmasa neden prim yaptırayım oraya...ve insanların parası benım cebimemi geliyor ki böyle düşünüyorlar...yazık inanın çok yazık.....forumda tel ve adresin verilmeyeceği söylenıyor...evet bunu bilmiyordum...soranlara nasıl cevap verileceği konusunda bir uygulama vardır sanırım.....
katre82 merhaba
ayhan'ın söyledikleri daha öncesinde çıkmıştı sanırım size....eğer gidersen bu hafta düşüncelerini paylaşır mısın?
Forumda adres ve telefon vermek yasak değil. yani cafe adresleri ve telefonları çok kez verildi.. uyarı sadece kişisel adres, kişisel telefonlar için yasak. oda özel mesajla hallediliyor.
Birisi bir falcıdan bahsedince yok reklam yapıyora dönmeye başladı olaylar, herkes gittiği yeri söylemezse burda, nerden bilicez nerde kim fal bakıyor diye..
Herkes anlatsın kime baktırdığını, yaşadığı fal tecrübelerini memnuniyetlerini de belirterek yazsın..Kimse burda yaka paça zorla falcılara götürülmedi, herkes kendi idaresiyle gitti. Bu kadar katı tepkili olmaya gerek yok. alsanaalsanasmile Kimse kimseyi burda çok yakınen tanımıyor, yeni katılan kişilere de ön yargıyla yaklaşmamalıyız bence.
Eğer böyle çıkış yapılırsa reklam yapıyorsun diye o zaman kimse gittiği yeri söylemez, burasıda sürekli aynı isimlerle konuşulup durulur..
Farklı olma hakkımızı yitirdiğimizde, özgür olma imtiyazımızı kaybederiz.:lepi:
umutlu peri hanım...yanlış anlamazsanız bana direk sordukları için adresi ve fiyatı söyledim.yasak olduğunu bilmiyordum..adres ve tel vermeyince işin ciddiyetini anlamıyorlar...siz baktırmayabilirsiniz..ama baktıracaklarada yazınızla mani olmayın lütfen..
ben adres ve fiyat vermenizi eleştirmiyorum. olabilir bilmiyor olabilirsiniz ama diğer üyeleri hedef alan şeyler yazmadan önce bir düşünün bence. benim yazıma aldanım baktırmayacak olan varsa varsın baktırmasın. ben sadece fikrimi bildirdim. sonuçta sizin önerdiğiniz falcıyı tanımam etmem, iyidir kötüdürde demedim ama böyle bir fiyat beana göre uç bir şey. yazık günah yani.
bütün fallar yalan oldu arkadaşlar. gittiğim bütün falcıların ortak söylediği birşey vardı. olmayacağı kesinleşti. çok üzgünüm. fallar çıkmadığı için değil istediğim olmadığı için.
kontessa, o kadar falcıya gitmişsin, herşeyi biliyor dediklerin de olmuş ama hala başka falcılar arıyorsun. ben söyledikleri çıkan birini bulsam başkasına gitmezdim sanırım. merak ettim, sen de fal bakıyor musun? özel bir merak olmalı senin için.
canım üzüldüm senin adına ben de bu durumdan çok korkuyorum olacak dedikleri şeyin tersi çıkmasından umutlanıp boş çıkması daha kötü...özel hayatınla ilgili miydi?hep dönecek derler ya?
teşekkür ederim canım. onun gibi birşeydi. ama yazdığım gibi fallarda çıktığı için değildi ümidim. umarım korktuğun başına gelmez. falda çıktı diye ümitlenme nolur o zaman daha çok üzülürsün.
Pek çok yerde fal baktırdım en iyisi Sütlü Kahvedeki bayan... taksimde Tarık çok meşhurdu onada gittim ama en iyisi Sütlü kahve dediğim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?