Smile 24
Canım msj atmışsın ama benim msj 50 olmadığı için geri dönüşü buradan
yapıyorum mecburen. Biz 1 de gittik. Kimse yoktu. Ama 3 e geliyodu saat biz
çıkacaktık bir an da dolmaya başladı. O nedenle 1' i geçirme derim ben.
Smile 24
Canım msj atmışsın ama benim msj 50 olmadığı için geri dönüşü buradan
yapıyorum mecburen. Biz 1 de gittik. Kimse yoktu. Ama 3 e geliyodu saat biz
çıkacaktık bir an da dolmaya başladı. O nedenle 1' i geçirme derim ben.
sevgili winstonlight
yaşadıklarını çok güzel anlatmışsın ama sana naçizane tavsiyem anlattıklarından anladığım kadarıyla neslihan medyum,falcı değil. ben de daha önce buna benzer bir deneyim yaşadığım için biliyorum yani senin aklından bir sayıyı tutturup onu bilmesi de bunu ifade ediyor. umarım gerçekleşmesini istediğin şeylerin hepsi olur ama sen çalışmayı ihmal etme. gerçekten de olaylar sonuçlanmadan şiddetle tavsiye etmemen çok güzel. yurdumun 81 ilinin yarısından fazlasının(saydım 51inde, ilde yoksa ileçelrinde vardır ki) içinde a harfi geçtiiğini düşünürsek bu da falcıların kendilerini ne kadar garantiye aldığının kanıtıdır. son 2 ay içinde kendimi bu insanlara kaptırıp boş hayallere dalıp daha söyledikleri tarihler gelmeden(!) kendimi toparlamış bir insan olarak bunu çok açıkça görebiliyorum başarılar
mydecember ve smile 24 ne yaptınız güle gittiniz mi? memnun kaldınız mı?
ayıptır söylemesi maddi durumlarım karışık biraz:kedi:
beklediğim ödemeyi haftaiçinde alırsam gidicem canım
,
bu arada eklimya sanırım tryamour senden değil gülden bahsetmiş kafa karıştırıcı derken çünkü kadın resmen kendini ispatlamaya çalışmış senin daha önce yorumlarını okuduk gülün reklamını yapmadığını biliyoruz ama adasuride haklı demekki sende demişsin arada kaçıncı harf diye soruyor, bunlar gerçekten taktik, bende geçen dileke gittiğimde size söyledim kadın uyanık geldi bana diye
ayrıca geçen kadınlar kahvesine gittiğimde dilekin ilk müşterisiydim hem de öğlen vaktiydi ki özellikle hafta içini tercih ettim yine de zihnen yorgun olduğundan falan dert yandı ve açıkçası beni tatmin etmedi geçmişle ilgili bildiği şeyler oldu ama çok fazla değil aramızda geçen komik muhabbetleri de kadınlar kahvesi başlığı altına da yazdım yine de istediklerimi söylediği için olmasını buradan dilek bilmişti demeyi isterim
yine ne yalan söyleyim bir hastamız var, dilek onun için ölecek dedi, tarihler verdi temmuz için, ben de amma attı ha o kadar dayanır mı bugün yarın ölür diye düşünüyordum ama gerçekten hasta hala yaşıyor bunlar da ilginç ayrıntılar
Ya sevgıcım bu şengülü çok övüyolar ama nasıl yanı gelecekle ilgili şeyler bileebiliyormu ?
kızlar tarığın dediği şeylerden biri çıktı...şu sıralar kumral birinden teklif alıcağımı falan söylemişti oldu.bunu ona mı bağlamalıyım bilmiyorum ama beklemediğim bişeydi
Sizin inandırma mecburiyetim olduğunu düşünmüyorum. Önce üyelik tarihime
bakın. Sonra da bu forumda yaptığım önceki yorumlara. Eğer ben Gül yanlısı
olsam onu daha önce ben size önerirdim. Dediğim gibi Gül benim babamın kızı değil, tanımam etmem.
Ben sadece burda yazılana değil, bir de karşı tarafın düşüncelerini görün,
hem de benim gibi fal meraklısı olupta gitmekten mahrum kalmayın diye yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?