- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
:))))) yok cidden bunu sonu yok.. Bir şey olmuyorsa olmuyordur... O kadar falcıya gittim hepsi olacak dedi... ve olmuyor... yarın bir başkasına gitsem o da olacak dicek ve olmicak... o yüzden bu işe bir nokta koymanın vakti geldi... ama bu burayı takip etmeyeceğim anlamına gelmiyor tabisiii:)))
Alevko mesele evleneceğin insanı bilmekse Yıldız biliyormuş ya işte..Ona da gelirsin son kez sonra zaten bırakırsın artık.
yok be güzelim evlilik örnek olsun diye verdim beni bu gittiğim falcılara yollayanlar hep onu örnek göstermişlerdi işte şunla evleneceğimi şunla çıkacağımı bildi diye
ben bugüne kadar hiç evlenecek miyim diye sormadım falcılara sadece bu adamla sonum ne olacak benim için ne düşünüyor diye gidiyordum artık bunu kendi mantığım ve kalbimin sesiyle yanıtlamaya karar verdim eminim daha iyi olacaktır ister evlenelim ister evlenmeyelim mutlu olalım da:Saruboceq:
bencede sorularını hazırla öyle git, süren doldu falan demiyor kaydirigubbakcemile3 sen öğrenci olduğun için öğrenci psikolojisi ile gitme, süreniz doldu çocuklar verin kağıtları şeklinde, çok güldüm, kaydirigubbakcemile3 umarım kısa kesmez eğer kısa keserse biraz ara ver daha sonra yine gidersin.
kadın bu saate kadar bakıyorsa beyni sulanmıştır adasuriciğim :) şaka bir yana erkek arkadaşınla en son kaç ay önce görüştün sorusuna 10 dk cvbın çok komik.dumur olmuştur eminim kaydirigubbakcemile3[/ben dedımkı cok gec saate kadar bakıosun yorulmuomusun oda bana ben baktıkça açılıorum sorun yok dedı ama hiçte ole deıl tabııı bitmişşş:)10dkk dıyınce suratı gıttı tabı afalladı sorada başka yöne cekmeye çalıştı tabii hee...kalkıcaktım dınlemıcektım sonuna kadar ama dedım ekmek yıyo bu iştenn bozmııım ..
boş bir zamanda mı gittin acaba, gerçi boş zamanı yoktur. ben kapı girişine yakın oturdum, sanki kapı önünden her geçen cafeye de uğramadan geçmiyormuş geldi. hatta biri girdi içeri, ya burdan geçerken aklıma geldi de, gül hanım burdaysa, orta şekerli kahve yaparmısınız kaydirigubbakcemile3
dediğim gibi şanslıydım sanırım. Sadece gülün gelmesini bekledim hemen beni aldı ve baya uzun baktı. 30-35 dak. sürmüştür belki daha fazla. Dua verdi, isim verdi ne bileyim. Onun söylediği tarihlere kadar içimde başka bir falcıya gitme isteği kalmadı ki bana bir falcının söylediklerinin etkisi en fazla 2 gün sürüyor sonrasında yeni falcı arayışına giriyordum. Pek ağlak biri değilimdir.(babam ve oğulumu sinemada seyrederken, orada tek ağlamayan kişi bendim o kadara yani:))seans bittiğinde neredeyse ağlayacaktım. Garip bir histi benimki. Umarım söyledikleri de çıkar:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?