İstanbul'da Fal - Falcılar

miniğim dün gece rüyama girdin :) Sen ve Handekuka aynı iş yerinde çalışıyordunuz, ben de sizi ziyarete gelmiştim :) hahahah :)

artık kabus bilem oluyorum he :KK37:

bu arada arkadastan rahatsızsak veya süphelerimiz varsa lütfen kötü içeriki kullanın.
hiççbirinizin iki tartışma yüzünden siteden uzaklaştırılmasını istemiyorum :KK16:

burdaki muhabbet sıkıyosa nıye uye oldun üff...

görmüyomusun neler sölüyolar bana ne yaa ben bidaha bişey sölemem naparsanız yapın ben sadece memnun kalırsınız diye size tavisye ettim daha bişey sölemicem

minik yalan oldu:KK37:

hala istiyorsan bir ıslıkta sen çal, bben duyar koşa koşa gelir atarım sana numarayı.
gerçekten tatlı mıyım :78:

şarjım bitmişti fıstık

istiyo musun hala ?

serbest piyasa ekonomisi.
arz ve talep :)
begenende olucak,beğenmeyende. herkes 4/4 lük derse şüphe ederim ben :KK52:

:KK60::KK60::KK60:

rüzgar gibi eser fırtına gibi biçerim :KK55:

neyim eksik :KK36:

minik evinde kahve içiyodu, sizi izliyodu ..
biri sizi gözetliyodu :KK62:

her zaman seve seve yollarım telefonları.
beni siz var ettiniz, hizmet için varım :KK60: (siyasete hazırlık)

minik falcı olsa burda adı gecen hiç bi falcı eline su dökemez.
yaptığım her işte en iyi benimdir :KK60: (iş kadını minik)

Allahtan miniksiniz :KK53:

hatunlar begendi yorumumu ama yönetim affetmedi :KK37: kırmızı kart ve 1 günlük saha kapatma cezası virdiler :KK15:

ivet sen benim nedimem olceksin :KK23::KK24:
telaşa mahal yok yettim gari :KK42:

geleceği bildiğini nerden bileceksin ?
gelecek gelmeden , falcının geleceği dogru bildiğini kim bilebilir :KK60: var öle biri eteklerini öpcem :KK16:
anı ve geçmişi bilmesi referans olcak tabi ki :KK28:

dur dur :KK4: daha çıkmadı.
ama sizede cıkabilir :KK52:

ben fani değilim, minicik bi meleğim :KK60:

ee senin o komiklik senin güzel enerjinden ..

amin bacım :KK37: içerde çöktüm resmen, yemekler çok kötü,zayıfladım, volta atmaktan canım cıktı.

gül gül bayanlara en cok yakısan takı gülücüktür :KK69:

elanit in tel ini alabilir miyim çok acil

Icim fesat degil, zekiyim canim zeki!.. goruyoruz.. zaten yeni uyelik alip geliyosunuz. buraya fal maceralarini paylasanlar giriyor.. sen ne diye girdin? aaa su kizlara benim falcimi oneriyimde, iyi falci gorsunler diye mi?.. Isin gucun yok mu senin, sana ne bizden? Sirf bunun icin uyelikmi alinirmis, yetmemis gibi mail adresleri filan.. mantikkkli birsey soylermisin bana lutfen? Sana inanabilmem icin hic gecerli bi nedenin yok suan bilmem ne kadar farkinsasin ama... hadi ama zorlarsan cikar birseyler :KK66:

ya bak düzgün konuş terbiyeni bozma!!! sana ben bişey diyormuyum keyfin bilir hey allahım yaa başından beri bana bi sataşma durumundasın derdin ne kızım senin uzak dur benden banada daha bişey yazma birisini nasıl görmek istersen öyle görürsün sen beni başından beri sorguluyosun laf olsun diyede bişeyler yazıyosun nerden söledim bende yaaa bundan sonra sölemem ne halin varsa gör benide rahatsız etme

ya bak düzgün konuş terbiyeni bozma!!! sana ben bişey diyormuyum keyfin bilir hey allahım yaa başından beri bana bi sataşma durumundasın derdin ne kızım senin uzak dur benden banada daha bişey yazma birisini nasıl görmek istersen öyle görürsün sen beni başından beri sorguluyosun laf olsun diyede bişeyler yazıyosun nerden söledim bende yaaa bundan sonra sölemem ne halin varsa gör benide rahatsız etme

Terbiyemi bozmuyorum, gercekleri yaziyorum sende sinirleniyosun. Ne halin varsa gor ne demek? terbiyeden bahsediyodun az once? Senin falcinada giden olmaz artik onu diyim de cok umitlenme emi.

Terbiyemi bozmuyorum, gercekleri yaziyorum sende sinirleniyosun. Ne halin varsa gor ne demek? terbiyeden bahsediyodun az once? Senin falcinada giden olmaz artik onu diyim de cok umitlenme emi.[/Q

sinirlenecek şeyler yazıyosun farkında diilsin ben bu tarz konuşmalara girmekten nefret ediyorum ister gitsinler ister gitmesinler beni hiiiiiç ilgilendirmiyor inanki!!! ne ümitlenicem ya bana ne bana neee çocuk gibi konuşuyosun ümitlenme falan ne ümitlenicem niye ümitleniim?? hadi bye

Kızlar merhaba;

Uzun zamandır aranızdayım.

Sımdı ogrendım; benim çok sevdiğim bir ümit için ugruna falcı falcı dolastıgım, O nun ıcın her fedekarlıgı yaptıgım erkek arkadasım, hala erkek arkadaşım diyorum çünkü O benim ilk ve tek erkek arkadaşımdı, 28 yasına kadar beklediğim ilk sevdiğim, baska bir kızla sözlenmiş, yaza evleneceklermiş..

Ben de son bir mesaj yazıp O na mutluluk dileyip veda ettim.

Bu durumda; BENİM İÇİN hiçbir falcının dediği çıkmadı..

Bugunlerde yine falcı arasyısına gırmıstım, 2 gun once Elanıtı denemiştim ama artık uzun bir süre falcıya gitmem.

Umarım sizlerin falları, beklediğiniz olumlu güzel şeyler çıkar.

Sevgiler. Hepinizi opuyorum.

öncelikle geçmiş olsun cnm, sonuç için olumlu konuşan var mıydı peki ya da kimlerdi bunlar? elanit ne demişti mesela?

üffff işte en hazin durum bu, baktırınca olumlu şeyler duyunca ümitleniyor insan ama işte hayatın gerçekleri bir yerden çarpıyor insana...senin ilk erkek arkadaşındı üzülüyorsundur eminim ama şunu bil senin de mutlu olacağın günler gelecek...vardır her şeyde bir hayır...

Maltepede medjezir cafede Neslihan hanima baktirin....agziniz acik kalacak okadar soyleyebilirim...cok kisiye baktirdim ama bukadar detayli olaylari bilen ilk kisi...

görmüyomusun neler sölüyolar bana ne yaa ben bidaha bişey sölemem naparsanız yapın ben sadece memnun kalırsınız diye size tavisye ettim daha bişey sölemicem

iletişim kurmak gerçekten bir sanat dır.kendimizi sakladığımızı düşünürüz...ama satır aralarında gizlediğimiz niyetimizi ve hedefimizi genede açık ederiz.satır aralarını okuyabilen üyelerle dolu bir forum burası:)

iletişim kurmak gerçekten bir sanat dır.kendimizi sakladığımızı düşünürüz...ama satır aralarında gizlediğimiz niyetimizi ve hedefimizi genede açık ederiz.satır aralarını okuyabilen üyelerle dolu bir forum burası:)

ben söleyeceğimi söyledim dahada bişey sölemem artık beni ilgilendirmiyor ben kendi niyetimi bildikten sonra gerisinin ne düşündüğü önemli değil hoşçakalın

şu beyin okuma palavralarından vazgeçin beyin felan okuyamazlar, o kadar yetenekli olsalar bizleri cekmezler cıa,mit,kgb,fbı,sap gibi kuruluşların bünyesinde olurlar.
daha doktorlar beyni çözemedi, giremedikleri çok yer var :)
ilimin pes ettiği noktada fal mı giricek devreye

he 3 harflileri söler o ayrı :KK37:

sen hiç aklından bi sayı tut veya bir dilek tut deyip tuutugun sayı bu diyen hatta bunu iskambil kagıtlarını önceden hazırlayarak al işte bu sayılar diyen dileğini yüzüne soleyen falcı görmedin galiba
3 harflileri olanlar da isterlerse o kuruluşların bünyesinde bulunurlardı bu mantıkla.
aslında hiç olmayan birseyi aklımdan gecirip mesela bir ismi hatta bir senaryo kurdugumda kafamdan o senaryoyu falcının bana aktardığını çok gördüm
bu zor bişe değil ki çevrenizde bile sizin aklınızdan ne gectiğini düşünüp cevabı veren pek çok insanla karşılaşabilirsiniz.

Son düzenleme:

waaauuw günün özlü sözü etolie'den:))

X