• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

Az önce kız arkadaşımla konuşurken 2017 2018 deki ses kayıtlatıma baktım ben herşeyi silmem o zamanlar ünlülerin falcısı şuşu ya gitmişim ebru gündeşin falcısıymış hatta herşeyi net bir şekilde bilmiş benim hayatıma dair . Buda aklınızda olsun . İsmini vermiş bana burcunu vermiş ve herşeyi karakterine varana kdr bilmiş . Şuanki eşimle ile alakalıda siz bununla olacaksınız demiş hayırlı demiş 2018 de baktırmışım 2020 de evlendim zaten

Az önce kız arkadaşımla konuşurken 2017 2018 deki ses kayıtlatıma baktım ben herşeyi silmem o zamanlar ünlülerin falcısı şuşu ya gitmişim ebru gündeşin falcısıymış hatta herşeyi net bir şekilde bilmiş benim hayatıma dair . Buda aklınızda olsun . İsmini vermiş bana burcunu vermiş ve herşeyi karakterine varana kdr bilmiş . Şuanki eşimle ile alakalıda siz bununla olacaksınız demiş hayırlı demiş 2018 de baktırmışım 2020 de evlendim zaten
Ben onu önermiştim burada çok iyi biliyor

2 yıldır bir şeye olacak bu yıl diyor hala olmadı . Bu arada olacak kısmı doğru ama ne zaman olacagi da önemli benim icin

Ben gittim 2ay önce 2 senedir aynı şeyleri söylüyor hala bir şey olduğu yok hayatimda ama olacağını bildiğim bir konu zaten. Sadece verdiği hiçbir vade tutmuyor.
O zamanlar yine makuldu fiyatı.. yani bilemedim. Var mı son zamanlarda giden?

Bu arada Safiyeye baktırdım kime harf vermiş bilmiyorum ama bana harf falan vermedi hatta kartlarda isim harf görünmez dedi. Verdiği vadeler de Zeynep,ümit koç ,levent gibi falcilarin verdiği vadenin aynısı. Çıkarsa hepsi çıkmış olacak yani arkadaşlar 😂 ama ben artık saldım bu defa da zamanlar tutmazsa fal defteri benim için kapanmıştır.

Bu arada Safiyeye baktırdım kime harf vermiş bilmiyorum ama bana harf falan vermedi hatta kartlarda isim harf görünmez dedi. Verdiği vadeler de Zeynep,ümit koç ,levent gibi falcilarin verdiği vadenin aynısı. Çıkarsa hepsi çıkmış olacak yani arkadaşlar 😂 ama ben artık saldım bu defa da zamanlar tutmazsa fal defteri benim için kapanmıştır.
Belki kendimiz tıkıyoruzdur zamanı.. salınca daha hızlı kendiliğinden olu veriyor bazı şeyler sanırım 🫠
Safiye nasıl baktı? Görüntülü mü arıyor?

Bana şuşunun numarasını verebilir misiniz her şeyi biliyor mu gerçekten
Ben çok eskiden baktırmıştım, tarot bakmıştı sadece, isim vs vermedi ve anlık durum analizi yapmıştı, durum analizi iyiydi ve gerçekçiydi sanırım. Geleceğe dair bir şey söylemedi ama bana.
Sengul boybas yaz google’a websitesinde iletişimi var - ofis etiler’de, asistanından randevu alıyorsun.

Ya onu bende dikkat ettim yz yüzeyken harf veriyo deli gibi hemde ama telefonsa asla vermiyor . Bu benimde dikkatimi çekiyor

Arkadaşlar merhaba çok acil bir falcı önerisine ihtiyacım var ama böyle uygulama filan değil nolur anı bilen karşı tarafın düşüncelerini okuyan biri olmalı Rita’ya baktırıyorum ama ona da üst üste baktırdım için artık saçmalamaya başladı. Ama böyle tarot filan değil ciddi ciddi isim filan bilen birini istiyorum nolur bir öneri de bulunun lütfen
Rita nerde

Arkadaşlar selam bidönem burda Enes rüzgarı esmişti baktırmıştım bende ancak vadesi geçti güncellemek istedim.

Kızlar ben çok ama çok kötüyüm bana acil bişileri bilen bir falcı lazım Rita ya baktırdım safiye ye baktırdım ama yok tatmin olmadım. Bugün fezayı aradım ilk defa açti telefonu ama Pendikteymiş birde 3000 tl yapmış falı. Şu Şengülü dün yazmışsın oda pazartesi ye verdi randevu oda 3500 ama bir çok kişi boş yazmış hakkında nolur bana yardımcı olun Zeynep filan demeyin onu sevmiyorum hiç bir ieu bilmiyor sürekli her şeyi tekrar ediyor. Uygulamalardan da bom boş çok yardıma ihtiyacım var nolur

Back
X