- Konu Sahibi ebru gunay
dr.fuat yüksel..süper bir doktor..birede gül erik....bu doktorlar tecrübeli ellei çok becerikli ve çok doğal çalışıyolar..zamanınızı paranızı ve kendinizi önemsiyorsanız bu doktorları bir araştırın..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgili Ebru Günay 3 hafta önce ameliyat olmuş biri olarak kesınlikle Dr.Teoman Doğan derim
arkadaslar burun ameliyatının sonucunun ne oldugu yada olmadıgı en az 1 sene sonra belli olur...madur bir insan olarak yazıyorum nette arastırma yapınca karsınıza cıkan uc bes isme bakarak hareket etmeyin..
mrb, izmirde mi oldun ameliyatını, eğer öyleyse hangi doktora oldun öğrenebilir miyim.bende izmirde ufuk bilkaya olmak istiyorum ama çooook kararsızım.yazılanları okudukça daha tedirgin oluyorum kafamçokkarıştı
VALLAHI BENDE ANKARADAN İZMİRE GELİP UFUK HOCAYA OLMAK İSTİYORUM....
ya arkadaslar göğüs büyütme operasyonu için istanbulda önerebilceğiniz bi estetik cerrah varmı ? barış çakır ve teoman dogan hakkında bılgı topluorum su anda ama eer sızde yardımcı olursanız cok sevınrım .. hıc kolay diil yaptırmaya karar vermek bıle baya zamanımı aldı sımdıde işi ustası bı cerrah lasım..
ya arkadaslar göğüs büyütme operasyonu için istanbulda önerebilceğiniz bi estetik cerrah varmı ? barış çakır ve teoman dogan hakkında bılgı topluorum su anda ama eer sızde yardımcı olursanız cok sevınrım .. hıc kolay diil yaptırmaya karar vermek bıle baya zamanımı aldı sımdıde işi ustası bı cerrah lasım..
kizlar nasilsiniz?
ben burun ameliyati olali 1,5 ay oluyor.
sevgili fatih dagdelen yapti ameliyatimi. inanin sonuctan o kadar memnunum ki,
ameliyat olacagimi bilmeyen kisiler, kesinlikle anlamiyor. sadece bir degisiklik var ama , deyip kaliyorlar. :)
o kadar dogal oldu ki, yuz ifadem hic degismedi. sadece guzellestim:)
burun ameliyatinin yani sira, agiz cevremdeki mimik cizgilerime yag enjeksiyonu yaptii.
kendisine ne kadar tesekkur etsem azdir, ayrica hos sohpet biri. ben cok sevdim.
ameliyat olmayi dusunen arkadaslari cok iiyi anliyorum, bir turlu karar veremiyorlar doktor secimine. fakat ben gozum kapali, fatih dagdelen derim.
resim isterseniz mail adreslerinize yollayabilirim.
sevgiler
kızlar merabaa ben de burun estetigi olmak istiyorum tum yazıları okudum burda yazdıgınız.. o kadar çok doktor ismi var ki kafa allak bullak oldu benim burnum kemerli ve aşağı dogru inik bir ucu var.. ayrıca deliklerinden de hiç memnun degilim büyük göünüyor fatih dagdelen, barış çakır,gurler akın bingöl vs.. bir sürü doktor var bnm için önemli olan burun ucumun aşagı egik olmaması ve kemerin alınması ögrenci oldugum için ve paramı kendim biriktirmeye çalıştırdıgım için fiyat da çok önemli nolur bana yardım edin hangi doktor sizce en uygun burnu benim gibi aşagı dogru olan var mı aranızda bi de ameliyat olanlar bana da resim atabilirlerse önceki ve sonraki hallerini inanılmaz mutlu olucam.. barış çakır,fatih dagdelen,gurle akın bingöl,teoman dogan en merak ettiklerim.. mailimi ulaştırırım size lütfen yardım edinn :çok üzgünüm::çok üzgünüm: