• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbul'da Estetik Cerrah tavsiyeleri

dr.fuat yüksel..süper bir doktor..birede gül erik....bu doktorlar tecrübeli ellei çok becerikli ve çok doğal çalışıyolar..zamanınızı paranızı ve kendinizi önemsiyorsanız bu doktorları bir araştırın..

arkadaslar burun ameliyatının sonucunun ne oldugu yada olmadıgı en az 1 sene sonra belli olur...madur bir insan olarak yazıyorum nette arastırma yapınca karsınıza cıkan uc bes isme bakarak hareket etmeyin..

mrb, izmirde mi oldun ameliyatını, eğer öyleyse hangi doktora oldun öğrenebilir miyim.bende izmirde ufuk bilkaya olmak istiyorum ama çooook kararsızım.yazılanları okudukça daha tedirgin oluyorum kafamçokkarıştı

mrb, izmirde mi oldun ameliyatını, eğer öyleyse hangi doktora oldun öğrenebilir miyim.bende izmirde ufuk bilkaya olmak istiyorum ama çooook kararsızım.yazılanları okudukça daha tedirgin oluyorum kafamçokkarıştı

VALLAHI BENDE ANKARADAN İZMİRE GELİP UFUK HOCAYA OLMAK İSTİYORUM....

selaaaaam!!! ben aylardır bu forumda burun estetiği hakkındaki tecrübelerinizi takip ediyorum!!! aranızda barış çakıra yaptıran var mıı??? genelde iyi bahsedilmiş!varsa bana lütfen resimlerini yollayabilir miii???? çok önemli benim için gerçektenn!!! memnun kaldınız mı yada bilginiz var mı?? şimdiden çok çok teşekkür ederim kızlar:) cvbınızı bekliceeeem!!!!

ya arkadaslar göğüs büyütme operasyonu için istanbulda önerebilceğiniz bi estetik cerrah varmı ? barış çakır ve teoman dogan hakkında bılgı topluorum su anda ama eer sızde yardımcı olursanız cok sevınrım .. hıc kolay diil yaptırmaya karar vermek bıle baya zamanımı aldı sımdıde işi ustası bı cerrah lasım..

ya arkadaslar göğüs büyütme operasyonu için istanbulda önerebilceğiniz bi estetik cerrah varmı ? barış çakır ve teoman dogan hakkında bılgı topluorum su anda ama eer sızde yardımcı olursanız cok sevınrım .. hıc kolay diil yaptırmaya karar vermek bıle baya zamanımı aldı sımdıde işi ustası bı cerrah lasım..

Göğüslerin çok ufak değilse hiç böyle birşeye girişme derim ,çünkü göğüs büyütme operasyonlarında sertleşme (kapsül) olayı çok fazla görülüyor . Çok ihtiyacın varsa yaptır ,yoksa küçük göğüs çok daha güzel ve estetik canıma.s.

dr.tuğrul turan memoryl hastanesi..gögüste tek isim..

kizlar nasilsiniz?
ben burun ameliyati olali 1,5 ay oluyor.
sevgili fatih dagdelen yapti ameliyatimi. inanin sonuctan o kadar memnunum ki,
ameliyat olacagimi bilmeyen kisiler, kesinlikle anlamiyor. sadece bir degisiklik var ama , deyip kaliyorlar. :)
o kadar dogal oldu ki, yuz ifadem hic degismedi. sadece guzellestim:)
burun ameliyatinin yani sira, agiz cevremdeki mimik cizgilerime yag enjeksiyonu yaptii.
kendisine ne kadar tesekkur etsem azdir, ayrica hos sohpet biri. ben cok sevdim.
ameliyat olmayi dusunen arkadaslari cok iiyi anliyorum, bir turlu karar veremiyorlar doktor secimine. fakat ben gozum kapali, fatih dagdelen derim.
resim isterseniz mail adreslerinize yollayabilirim.
sevgiler

öncelikle geçmiş olsun..
dolgu enjeksiyonu ile ilgili bilgi alabilirmiyim.
fiyatı ne kadardı? ve birde ne kadar kalıcı ?
ben de naci çelik'e mail atmıştım. mikro yağ enjeksiyonu önermiş.
sizin yazılarınızı okudğum kadarıyla size bunun için 4000 ytl fiyat vermişti.
şuan ne kadara yaptırdınız merak ediyorum.
bende yanak dolgunlaştırmak için kullanmak istiyorum.
teşekkür ederim.

fethi orak in en iyi on estetisyenden biri oldugunu erdem tezelinde burun dusmesine karsi geliştirdigi tekniği internet sayesinde ogrendim.fakat hic bir hastasının yorumunu bulamadim.

bu iki doktordan birinin hastasi olan var mi?

kızlar merabaa ben de burun estetigi olmak istiyorum tum yazıları okudum burda yazdıgınız.. o kadar çok doktor ismi var ki kafa allak bullak oldu :( benim burnum kemerli ve aşağı dogru inik bir ucu var.. ayrıca deliklerinden de hiç memnun degilim büyük göünüyor :( fatih dagdelen, barış çakır,gurler akın bingöl vs.. bir sürü doktor var bnm için önemli olan burun ucumun aşagı egik olmaması ve kemerin alınması:( ögrenci oldugum için ve paramı kendim biriktirmeye çalıştırdıgım için fiyat da çok önemli :( nolur bana yardım edin hangi doktor sizce en uygun burnu benim gibi aşagı dogru olan var mı aranızda:( bi de ameliyat olanlar bana da resim atabilirlerse önceki ve sonraki hallerini inanılmaz mutlu olucam.. barış çakır,fatih dagdelen,gurle akın bingöl,teoman dogan en merak ettiklerim.. mailimi ulaştırırım size lütfen yardım edinn :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar merabaa ben de burun estetigi olmak istiyorum tum yazıları okudum burda yazdıgınız.. o kadar çok doktor ismi var ki kafa allak bullak oldu :( benim burnum kemerli ve aşağı dogru inik bir ucu var.. ayrıca deliklerinden de hiç memnun degilim büyük göünüyor :( fatih dagdelen, barış çakır,gurler akın bingöl vs.. bir sürü doktor var bnm için önemli olan burun ucumun aşagı egik olmaması ve kemerin alınması:( ögrenci oldugum için ve paramı kendim biriktirmeye çalıştırdıgım için fiyat da çok önemli :( nolur bana yardım edin hangi doktor sizce en uygun burnu benim gibi aşagı dogru olan var mı aranızda:( bi de ameliyat olanlar bana da resim atabilirlerse önceki ve sonraki hallerini inanılmaz mutlu olucam.. barış çakır,fatih dagdelen,gurle akın bingöl,teoman dogan en merak ettiklerim.. mailimi ulaştırırım size lütfen yardım edinn :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

nacı celık , barıs cakır ,teoam dogan , nazım cerkesle görüstüm kararımı vermeden once ...nazım cerkesı kafamdan dırekt sıldım cunku bunu kendısı hastaya yaklasımıyla saglıyor ,kendısı bılır ... amelıyat olmadan once bence bu işte en iyi iki doktor barıs cakır ve nacı celık bu ikisiyle görüsmeden amelıayt olma sakın ...ben ıkısı arasında cok kaldım ama nacı celık in yaptıgı tasarım bana daha cok yakıstı ve benı pek degıstırmedı ... o yuzden onda karar kıldım ama ıkısı arasında cok gıttım geldım ... basarılar iyi arastır amelıyat olmadan ve dktorunla arandakı güvenı sagla ...yerimseniben

arkadaşlar kesinlikle emre ilhanı önerebilirim hem çok doğal hem çok güzel burunlar yapıyor. kendisi kulak burun boğaz uzmanı da olduğu için nefes problemleriniz de halloluyor yani sağlık açısından da doğru yanlış nedir biliyor. karar vermeden önce mutlaka görüşün derim. göztepede rinocenter adında muayenehanesi. ben revizyon ameliyatı oldum kendisine ve çok memnunumm! :)

Arkadaslar, ben de Prof. Fethi Orak'i arastiriyorum,tanidiklarimin tavsiyesiyle kendisini tanidim..Burdan da kendisine rhinoplasty ameliyati olmus olan varsa tecrubelerini almayi cok isterim..Fethi Bey diger doktorlardan daha pahali fiyat veriyor ama onemli olan sonuc guzel olsunn..

Arkadaşlar bir türlü net bilgi edinemedim academic hop. dr.mehmet bayramiçli tanıyan veya ameliyat olan varsa bilgi edinmek isterim

slm arkadaşlar medıcal park...dr mehmet veli karaaltın tanıyan bilen kendısnıne burun amelıyatı olmuş bırılerının tavsiyelrıne ıhtıyacım kendısiyle görüştüm yinede araştırmak ıstedim

Back