- 4 Ekim 2007
- 90
- 0
- 86
- Konu Sahibi ebru gunay
kızlarrr ben geldım. amelıyat olalı bugun 5. gun.amelıyat oldugum gunu saymıyorum cunku amelıyattan aksam uzerı cıktım. neyse suan morluklarım ve sıslerım bayagı gectı. yaratık gıbı bırsey olmustum. yavas yavas duzelıyorum. bu aksam 6 da fatıh bey tamponlarımı alacak. aslında 3. gun tamponlar alınıyor fakat, dun 8 tane amelıyata gırecegı ıcın bana , gelme cok beklersın ,salı gunu gel dedı. bu yuzden benım tamponlarım 3. gun degıl, 5. gun cıkıyor. :)
henuz burnumun nasıl olduguna daır hıcbır fıkrım yok. sadece burnum degıl, sag kasımın uzerınde sureklı buyuyen bır ben'im alındı, agız kenarlarımdakı mımık cızgılerım gobegımden alınan yag ıle dolduruldu. sanırım yuzum bu ıslemlerden dolayı daha da sıstı.
neyse sımdılık sıze yazacaklarım bunlar. kendıme geleyım, tamamen ıyıleseyım, ıstersenız maıl adreslerınıze de resımlerımı yollarım.
guzel dıleklerınız ıcın hepınıze cok tesekkur edıyorum.
kendınıze cok ıyı bakın, hersey gonlumuzce olsun.
sormak ıstedıklerınızı sorun. en kısa zamanda yanıtlarım.
optum hepınızı cok.
sevgıler,
ebru gunay
ebrucugum senin adina cok sevindim canim insallah sonuc istedigin gibi olur simdi sirada biz variz en kisa zamanda da resimlerini bekliyoruz hersey gonlunce olur insallaha.s.