- Konu Sahibi ebru gunay
Arkadaşlar bir türlü net bilgi edinemedim academic hop. dr.mehmet bayramiçli tanıyan veya ameliyat olan varsa bilgi edinmek isterim
özel mesajını açabilir misin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar bir türlü net bilgi edinemedim academic hop. dr.mehmet bayramiçli tanıyan veya ameliyat olan varsa bilgi edinmek isterim
özel mesajını açabilir misin?
Bizzat kendisine ameliyat olmuş biri olarak Dr Fevzi Yavaş gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.Ben kendisine A tv de yayınlanan BAMBAŞKA BİRİ adlı programda yaptığı ameliyatlar ile tanıdım ve yaptığı ameliyatlar Türkiyede aylarca konuşuldu
dr.fuat yüksel..süper bir doktor..birede gül erik....bu doktorlar tecrübeli ellei çok becerikli ve çok doğal çalışıyolar..zamanınızı paranızı ve kendinizi önemsiyorsanız bu doktorları bir araştırın..
cnm sen ne ameliyato oldun fuat bey e..?estetık deyınce DR. FUAT YUKSEL dir. ben bır ay once yaptırdım. Bu kadar mı mukemmel olur ınsan. ılgısı alakası yaptıgı ısler super bırı herzaman tavsıye edebılecegım bır dr. ama ne yazık kıı tanıyan cok kısı yok dıger ınsanlar gıbı medya dr degıl eger kendınızı sevıyor paranız sızın ıcın onemlıysee ve dogal olsun dıyorsanız
tek adres PRF. DR FUAT YUKSEL
slm arkadaslar,
ben almanyada yasiyorum. Agustosta türkiyeye meme kücültme ameliyati olmak icin gelmeyi düsünüyorum. Bana tavsiye edebileceginiz bi doktor varmi?
Suan naci celik te olmayi düsünüyorum?
Naci celikte meme kücültme ameliyati olan varmi?
Tesekkürler
.benim arkadaşım yaptırdı ve çok çok memnun..
kizlar bende amerikadayim ve mayista istanbula gelicem ailemin yanina bu arada meme asimetrisi ameliyatida olmak istiyorum aklimda sadece baris cakir vardi burayi okuyunca fuat yukseli de arastirdim google dan o da iyi gibi ama uzaktan olmuyor tabi yuz yuze gorusmek gerek bu iki doktora da meme kucultme ameliyati olan var mi birde fiyat cok onemli benim icin insallah ucuk fiyatlar vermiyorlardir fiyat konusunu bilen var mi?
Çok atıp tutandan kaçınacaksın arkadaşım, söyle süperim bööle harikayım, değil Türkiye'de dünyadaki en iyi estetiği yapıyorum falan. Bırak seni hastaların övsün. İşte bu site onun için var. Hatta çevremde bu sitede adı geçmeyen cerrahlara ameliyat olup mutlu olanlar da var. Burada bakıcaksın hastalar hangi doktorlardan memnun araştıracaksın, görüşeceksin. Bi yol gösterecek işte. Benim kuzenim de doktor, dahiliye doktoru, onun dediği her doktor yurtdışına gidebilir, yazışıp gidiyosun, orada takip ediyosun olayları, sana dokundurtmuyolarmış, hastayla bile görüştürmüyorlarmış. Yok şurdan davet almış , yok ömrünü yurtdışında geçirmiş, ben inanmıyorum artık. Eli iyimi benim için o önemli. Yaw kusura bakma biraz sinirli yazmışım ama inan seninle alakası yok