- 4 Ekim 2007
- 90
- 0
- 86
- Konu Sahibi ebru gunay
-
inşallah sonuç tam istediğin gibi olur demothy. hangi doktor yapacak ameliyatını?. az bir zaman kalmış, çok heyecanlı olmalısın. dilerim mutlu olursun sonuçtan
ebrucum fotoğraflarına baktım. çok yakışmış. güle güle kullan. şiş olduğu da çok belli olmuyor bu arada.
kizlar nasilsiniz?
ben burun ameliyati olali 1,5 ay oluyor.
sevgili fatih dagdelen yapti ameliyatimi. inanin sonuctan o kadar memnunum ki,
ameliyat olacagimi bilmeyen kisiler, kesinlikle anlamiyor. sadece bir degisiklik var ama , deyip kaliyorlar. :)
o kadar dogal oldu ki, yuz ifadem hic degismedi. sadece guzellestim:)
burun ameliyatinin yani sira, agiz cevremdeki mimik cizgilerime yag enjeksiyonu yaptii.
kendisine ne kadar tesekkur etsem azdir, ayrica hos sohpet biri. ben cok sevdim.
ameliyat olmayi dusunen arkadaslari cok iiyi anliyorum, bir turlu karar veremiyorlar doktor secimine. fakat ben gozum kapali, fatih dagdelen derim.
resim isterseniz mail adreslerinize yollayabilirim.
sevgiler
demothy sen hangi doktora oluyosun canim
inşallah sonuç tam istediğin gibi olur demothy. hangi doktor yapacak ameliyatını?. az bir zaman kalmış, çok heyecanlı olmalısın. dilerim mutlu olursun sonuçtan
ben Emre İlhan'a oluyorum..........a.s.
hadi bakalim hayirlisi insallah sonuc istedigin gibi olur canima.s.
ben Emre İlhan'a oluyorum..........a.s.
emre ilhan kbbci değil mi?
evet kbb ci ...diğer bölümede yazdığım gibi kuzenimi ameliyat etti...şu an çok mutlu..ve doktorunu çok seviyor..kuzenim kendisi de doktor (asistan doktor..) ve emre beyin 5 yıldır yurtdışı ve içinde sadece burun ameliyatı yaptığını söylüyor...bence başarılı bir doktor.
demothy bence doğru karar vermişsin...şimdiden geçmiş olsun...:hooray:
merhaba,
burun estetiği için dr. Emre İlhan hakkında bişeyler bilen ve fiyat olarak ne kadar istedğini bilen var mı? mesaj atarsanız çok sevinirim
emre bey gerçekten çok titiz ve hastası ile bir psikolog gibi ilgileniyor..ve gerçekten ameliyatla ilgili hastasına da söz hakkı tanıyor..kafasındaki burnu değil de hastaya yakışacak ve hastanın istediği tarz burun yapıyor...5 yıldır sadece burun ameliyatlarıyla ilgileniyormuş...yurt dışından da bir çok hastası olduğunu biliyorum...muayenehanesi erenköyde fiyat 3000 ytl civarından başlıyormuş...inşallah verdiğim bilgiler yararlı olur...şimdiden geçmiş olsun...
Ben de mail yolu ile Emre Bey ile görüsmüstüm düsündüğüm dr lardan biri.sevgili demothy nin de ameliyat sonucunu merak ediyorum o da dun ona olacaktı,Emre Bey fiyatlarla ilgili sectiğimiz hastaneye baglı oldugunu belirtmişti.Hastane seçimi size kalmış o beraber calıstıgı hastaneleri belirtiyor,siz de seçiyorsunuz,hastane yuzunden fiyat 2 katına cıkabiliyor ama sonucta ameliyatı yapan kendisi ve ekibi.Ozellikle burun ameliyatı konusuna ağırlık vermiş olması bakımından bana da cazip geliyor,onun dışında buradaki diger arkadasların da tavsiyesi üzerine aklımda bir de Barıs Bey var,henüz tam kararımı veremedim,ön görüşme yapmam gerekiyor..
:uhm:
istanbulda estetik cerrah, tavsiyelerinizi bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?