Istanbul'da Estetik Cerrah tavsiyeleri

ebrucum fotoğraflarına baktım. çok yakışmış. güle güle kullan. şiş olduğu da çok belli olmuyor bu arada.

ahsenyaren ebru bana iki kere gonderdi ama resim gorunmuyor mailde ozeline mailimi birakiyorum birde sen gonderebilirmisin canim resimleri eger yine olmassa benim mailde bir problem var demektir

ebrucugum resmlerine battim canim oncedende oyle kotu degilmis burnun cok guzel olmus burnun yuzunede yakismis insallah ayni sonuclari bizde aliriz canim darisi bizim basimiza insallah a.s.a.s.

emre ilhan kbbci değil mi?

evet kbb ci ...diğer bölümede yazdığım gibi kuzenimi ameliyat etti...şu an çok mutlu..ve doktorunu çok seviyor..kuzenim kendisi de doktor (asistan doktor..) ve emre beyin 5 yıldır yurtdışı ve içinde sadece burun ameliyatı yaptığını söylüyor...bence başarılı bir doktor.

demothy bence doğru karar vermişsin...şimdiden geçmiş olsun...:hooray:

çok teşekkür ederim canım..
benimde emre beye güvenim sonsuz..
inşallah güzel geçer..a.s.

merhaba,
burun estetiği için dr. Emre İlhan hakkında bişeyler bilen ve fiyat olarak ne kadar istedğini bilen var mı? mesaj atarsanız çok sevinirim

merhaba,
burun estetiği için dr. Emre İlhan hakkında bişeyler bilen ve fiyat olarak ne kadar istedğini bilen var mı? mesaj atarsanız çok sevinirim

emre bey gerçekten çok titiz ve hastası ile bir psikolog gibi ilgileniyor..ve gerçekten ameliyatla ilgili hastasına da söz hakkı tanıyor..kafasındaki burnu değil de hastaya yakışacak ve hastanın istediği tarz burun yapıyor...5 yıldır sadece burun ameliyatlarıyla ilgileniyormuş...yurt dışından da bir çok hastası olduğunu biliyorum...muayenehanesi erenköyde fiyat 3000 ytl civarından başlıyormuş...inşallah verdiğim bilgiler yararlı olur...şimdiden geçmiş olsun...

Ben de mail yolu ile Emre Bey ile görüsmüstüm düsündüğüm dr lardan biri.sevgili demothy nin de ameliyat sonucunu merak ediyorum o da dun ona olacaktı,Emre Bey fiyatlarla ilgili sectiğimiz hastaneye baglı oldugunu belirtmişti.Hastane seçimi size kalmış o beraber calıstıgı hastaneleri belirtiyor,siz de seçiyorsunuz,hastane yuzunden fiyat 2 katına cıkabiliyor ama sonucta ameliyatı yapan kendisi ve ekibi.Ozellikle burun ameliyatı konusuna ağırlık vermiş olması bakımından bana da cazip geliyor,onun dışında buradaki diger arkadasların da tavsiyesi üzerine aklımda bir de Barıs Bey var,henüz tam kararımı veremedim,ön görüşme yapmam gerekiyor..
:uhm:

Merhaba,
Ben de bir şey sormak istiyorum. Acaba aranızda ya da çevrenizde Dr.Gürler Akınbingöl'e ameliyat olan var mı?
Ben de yakında Gürler bey'e ameliyat olmaya niyetleneceğim gibi sanki. Ameliyat olan arkadaşlarım memnun kalmışlar. Sonuçlarını ben de beğendim, oldukça yakışmış yeni burunları:teselli:..İnternet sitesinden okudum. Hiç abartmamış, çok gerçekçi gibi yazmış burun ameliyatını... Bir ara görüşmeye gidicem muayenehanesine ama biraz ön bilgi toplamakta fayda var derim

16 gün önce emre beye ameliyat oldum :icecream:
fotolarımı da mail adresini gönderen herkese yolladım..
kararı siz verdinizzz...
herkese o güzel yorumlar için teşekkür ederim..
http://www.kadinlarkulubu.com/op-dr-emre-ilhan-hakkinda-t147703/index.html?t=147703

Dün Bakırköy'de Gürler bey'e muayene oldum. Bayağı ilgilendi saolsun. Bilgisayarda resmin üstünde çalıştı. Ne istediğimi anladı. Ben de kendisine ısındım, herhalde ocak sonu ameliyat olacağım bu arada başka bir doktora da gittim önce ama pek bir ilgisiz geldi. Adam resmen hı.. hıı..yaparız ederiz diye başından savdı resmen :1no2: . Artık benim patlıcanı Gürler beye emanet edecez gibi geliyor:teytey: umarım pişman olmam kafamçokkarıştı

istanbulda estetik cerrah, tavsiyelerinizi bekliyorum...

sevgili ebru bende istanbulda estetik cerah ariyorum, göz kapaklarimi ve belki gögüs diklestirmesi yaptirmak istiyorum. Sen birseyler buldunmu, yardimci olabilirmisin
Martta türkiyeye amaliyat icin gitmek istiyorum, yardimci olursan cok sevinirim, cok huzursuzum ve nasil yapacagimi bilmiyorum, gerekirse

bende uzun zamandır estetik cerrah arıyorum..burada ismi geçen birçok ünlü doktorla görüştüm..ama içime sinmedi..çok fazla reklamla gelen hasta ameliyatı yaptıkları için özensiz ve ilgisiz davranabiliyolar..onlar için biz sadece müşteriyiz..ünsüz ama elleri çok marifetli doktorlar var..bir doktorun ünlenmeside çok basit..bi yöntem geliştirdim diyor..basından biriki tanıdıkla gündem yapıyor..sonuç olarak benimde ünlü estetikçilerdem müzdarip birçok tanıdığım var..mesela onur erol bir kız arkadaşımın burnunu 6.kez ameliyat edicek..bu çok üzücü ir durum..sürekli düşüyo veya biyerlerden kıkırdak çıkıyo..ben bir doktor buldum..askeri hastanede görev yapıyo halen ve özel muaynehaneside var..adam gögüste,burunda,ve diğer bütün estetik konularında çok başarılı..ona ameliyat olmuş kişilerin taVSİYESİYLE ULAŞTIM KENDİSİNE..BENDE ONA GÖĞÜS DİKLEŞTİRME AMELİYATI OLUCAM..tavsiye ederim kendisini..zaten bir plastik cerrahın el marifeti çok önemlidir..bilimsel kısımlarını bütün doktorlar öğrenniyolar ama el becerisi çok önemli.eğer bir doktor burun ameliyatında iise her operasyonda başarılıdır demektir..sadece estetik görünüm diil sağlıklı bir estetik görünüm ve simetri..bütün bunlarda tıbbi bilginin el becerisiyle birleşmesinden kaynaklanıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…