Istanbul'da Estetik Cerrah tavsiyeleri

istanbulda estetik cerrah, tavsiyelerinizi bekliyorum...

Slm ne ameliyatı olmayı düşünüyorsunuz? Sitede bu ameliyatları olan arkadaşların yorumlarını okuyun.Aklınıza yatan doktorları listeleyin ve görüşmelere gidin.Mümkünse canlı örnek görmeye çalışın.Bana güven veren doktor size vermeyebilir.Benim beğendiğim dikişi siz beğenmeyebilirsiniz.Beklentinizi en iyi şekilde karşılayacak doktoru seçmeye çalışın.Nacizane tavsiyem.

Ben araştırmalarımda Prof. Dr. Murat Topalan'ın iyi olduğunu duydum.Şimdi Esteworldeymiş. Bende yaz tatilinde kendisine ameliyat yaptırmayı planlıyorum, sonuçta ameliyat olucağım için biraz korkuyorum. Umarım o süreye kadar kendimi biraz daha rahatlatmış olurum

BENDE BOĞAZİÇİ TIP MERKEZİNDE BURUN AMELİYATI OLDUM.dOKTORUM AMİRALİ NEVAİ'Yİ TAVSİYE EDERİM.ÇOK İLGİLİ,ELİ HAFİF VE EN ÖNEMLİSİ DOKTORDAN ÖTE ÇOK İYİ BİR İNSAN.

Merhaba arkadaşlar bende bu hafta burun ucu ameliyatı olacağım inşallah... Burnum küçük ve aşağı düşük güldüğüm zaman dahda düşüyor ve bu bende takıntı haline gelmeye başladı fakat sonrası da beni düşündürüyor aranızda burun ucu ameliyatı olan var mı ?varsa neler yaşadığını paylaşabilirmi???

Merhaba, bende 3. Ameliyatimi düş olmayi unuyorum, nefes problemim var, süreyya beyi arastiriyorum, bana yardimci olursaniz sevinirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlar istanbul bağcılarda oturuyorum meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum fakat iyi bir doktor varsa bildiğiniz tavsiye ederseniz memnun olurum.eli hafif ,ilgili, fiyat konusunda çok uçmayan bir doktora ihtiyacım var.geçmiş sayfalardan bi kaç doktor ismi aldım ama hepsi meme küçültme operasyonu yapan isimler değiller burun esteği yapanlar da var.burun estetiğini iyi yapan göğsü iyi yapar diyemeyiz değil mi? yardımlarınızı bekliyorum kızlarr.istanbulda oturanlar bana yardımcı olursa memnun olurum...

Merhaba, bende 3. Ameliyatimi düş olmayi unuyorum, nefes problemim var, süreyya beyi arastiriyorum, bana yardimci olursaniz sevinirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Süreyya beyin revizyon ameliyatlarında iyi olduğunu duymuştum canım,3.ameliyatınsa bence de ona ol derim

Prof. Dr. Aylin Bilgin Karabulut'u tavsiye ederim. Bi arkadaşım meme estetiği, başka biri de burun yaptırdı. İkisi de çok memnun kaldı.

istanbulda estetik cerrah, tavsiyelerinizi bekliyorum...
OP DR SADULLAH KARUN BENIM ESTETIGIMI YAPTI YUZUMDE COK AZ SISLIK OLDU O DA 3. GUN VE 4. GUN AGRIM COK AZ OLDU VE HISSETMDM DIYEBILIRIM HIC PISMAN OLMADIM HERHANGI BI ESTETIK IHTIYACCIMDA HALA DR SADULLAH KARUNA GIDIYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…