- Konu Sahibi ebru gunay
Dr. Taner Korkut'u öneririm. Ortalama ücretleri 3500-4000 TL arası esteline.com 'dan adresine ulaşabilirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ya osman oymak hakkında malumatı olan var mı??kendisini şu an araştırıyorum ama ameliyat ettiği burunların fotoğraflarını koymuyor malesef sitesine.
Bence resim yerine yaptığı ameliyatın canlısını görmeniz.Nedense doktorların gösterdiği resim olayı bana pek sıcak gelmiyor.
6 yıl önce Cengiz Açıkel'e ameliyat oldum , yılda 1 kez burnumdaki çökmeleri dolguyla kamufle etmeye çalışıyorum çünkü eşim revizyona karşı.hem param gidiyor,hem canım acıyor hem de çok düzgün değil...uyarmak istedim..
Yaklaşık 3 sene önce teoman doğana estetik ameliyat oldum. İlk burnum ile ameliyat sonrası burnum arasında bariz bir fark yoktu ve burun deliklerimde asimetri sorunu yaşadım. Bu sebeple ikinci kez ameliyat olmak durumunda kaldım. İlk ameliyatı 3000 ikinciyi 800 civarı bir miktara oldum. Şu anda burnum çok doğal bir görünüme sahip. Hiç kimse burnumun estetik olduğunu anlamıyor. Hatta amelliyattan sonra önceden tanıdığım insanlar bile burnumun değiştiğini anlamadı ama aslında bana göre tabiki değişmişti. Ben yine de biraz daha küçük bir burnumun olmasını tercih ederdim keşke de öyle olsaydı. Doğal oldu ama istediğim küçüklükte değil. Asimetri sorunu büyük bir sorun bence en çok dikkat edilmesi gereken şeylerden biri diyebilirim. Bunu ameliyat öncesi doktorunuza mutlaka belirtin. Şunu da belirtimki ameliyatımdan sonra hiç bir morarmam ağrım olmadı sadece şişlik oldu. Ameliyata girdiğim gibi çıktım diyebilirim.