• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbul'da Estetik Cerrah tavsiyeleri

canım bakırköyde estetik cerrahi Beyhan Kanmaz var. bi çok arkadaşım düzenli veya ihtiyaç halinde tedavi oluyor kendisine. şimdiye kadar bir sorun çıktığını görmedim. internet sitesi de var bir araştır google'dan istersen. Op. Dr. Hasan Beyhan Kanmaz diye aratırsan ilgini çekecek bilgilere ulaşırsın :)

offf fiyat nedir?

ist'da incirli'de Beyhan Kanmaz'ı ben de sana önerebilirim canım. son zamanlarda adını sık sık duymaya basladım ve bi arkadasımın tavsiyesi üzerine kendisiyle tanısma fırsatım oldu. burun estetiği yaptırdım ve gercekten cok memnun kaldım. estetik operasyon düşünenlere tavsiye ederim mutlaka. ayrıca vucut bakımı epilasyon vs. incirli'deki kliniginde guzellik adına herseyi bulabilirsiniz.

arkadaşımın tavsiyesi üzerine yakup avşar'la tanıştım
yaptığı ameliyatlarıda görünce (arkadaşımda bunlardan biri) inanılmaz içime sindi
meme protez 8,000 burun 10,000 tl
toplam 18,000 tl
15 gun once avans yatırıp eylul gıbı amelıyat olmayı dusunuyordum kiiiii
hamile oldugumu ogrendım
artık bebısımden sonra.....
pahalı ama bır gorunun derım
ılk muayene ucretsız

arkadaşlar bende meme küçültme ve dikleştirme operasyonu geçirdim. inanın aylarca doktor araştırdım. hem maddi hem manevi beklentilerimin karşılanması benim için oldukça önemliydi. begendiğim doktorlar oldu fakat fiyatları uçuk geldi. sonunda doktor olan yakınımın tavsiyesiyle (kendisi denetmen. bu nedenle hastanesiyle, doktoruyla bu piyasayı en iyi bilen) Op. Dr. Alpaslan TOPÇU ile tanıştım. vesile olan yakınıma dualar ediyorum. işinde mükemmel olduğu kadar son derece mütevazi ve güler yüzlü. gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum. googldan aratıp sitesini inceleyebilirsiniz. kliniği İstanbul Nişantaşında.

Lütfen düzgün bir şekilde doktorun adını çevrenizde veya sizin yaşadığı deneyimlerinizi tavsiye şeklinde belirtip ücreti de yazarsak faydalı olur iyice çorba oldu burası herkes alakasız şeyler yazarsa işin içinden çıkılmaz

1 yıl oldu amelıyat olalı... sıfır memnunıyetsızlıkle her gunu katlanan mutlulukla yaşayan bir hasta olarak, doktorumun ismini gonul rahatlıgı ıle tavsıye ederım:) benden sonra ıkı arkadasım daha amelıyat oldu, kuzenım de bu hafta olacak. fiyat içinde bişiler söylemem gerekırse 3 hastane alternatıfıne gore degışıyor, 6000-7000-8000 daha fazlası ıcın muhammet beyle goruşmekte fayda var. dunya tatlısı bır ınsan tanımak ıcın ucretsız rınoplasty goruşmesıne gıdın derım... bi de burun estetiği çok kolay bir operasyon;) endişesi olana dip not:):)

1 yıl oldu amelıyat olalı... sıfır memnunıyetsızlıkle her gunu katlanan mutlulukla yaşayan bir hasta olarak, doktorumun ismini gonul rahatlıgı ıle tavsıye ederım:) benden sonra ıkı arkadasım daha amelıyat oldu, kuzenım de bu hafta olacak. fiyat içinde bişiler söylemem gerekırse 3 hastane alternatıfıne gore degışıyor, 6000-7000-8000 daha fazlası ıcın muhammet beyle goruşmekte fayda var. dunya tatlısı bır ınsan tanımak ıcın ucretsız rınoplasty goruşmesıne gıdın derım... bi de burun estetiği çok kolay bir operasyon;) endişesi olana dip not:):)

cem hoca benim çok eskiden yapılmış ve çok kötü yapılmış burnumu düzeltti, ne kadar teşekkür etsem azdır. aynı ameliyatta göğüslerimi de büyüttüm. şimdi ara sıra botox için yanına gidip geliyorum. çok doğal botox yapıyor, hiç belli değil. ben herkese şiddetle tavsiye ediyorum, çünkü yanılmayın isterim. bu kadar dürüst ve hastasıyla bu kadar yakından ilgilenen bir doktor daha zor bulunur. ameliyat sonuçları bakıyorum yani herkesin çok iyi. tebrik ediyorum.

Prof. Dr. Aylin Bilgin Karabulut'u öneririm. Kendisi Çapa tıp fakültesinde öğretim üyesi aynı zamanda muayenehanesi de var.

Adres: Nispetiye Caddesi Levent İş Merkezi No: 6 / C Etiler, İstanbul
Telefon :0 212 275 21 15

Arkadaşlar annemin burun ile ilgili bütün problemlerini Dr. Beyhan Kanmaz halletti 1 yıl oluyor hiçbir şikayeti olmadı. Burun estetiği için bir yer arayan varsa Beyhan bey bu konuda uzman kesinlikle tavsiye ederim.

Haklisın birçok doktor var ama annemin ameliyatını doktor beyhan kanmaz yapmıştı gayet memnun kaldık su an bildigim kadarıyla elit polikliniğinde internetten bulabilirsin

tmm cnm mutlaka arasiracam tsk ederim eger ozelden mesaj ata bilirsen ucret konusunda fikir verirsen sevinirim

Back