- 12 Şubat 2012
- 391
- 271
- 323
- Konu Sahibi ebru gunay
istanbulda estetik cerrah, tavsiyelerinizi bekliyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
istanbulda estetik cerrah, tavsiyelerinizi bekliyorum...
kesinlikle dr. Naci çelik derim.. 2 sene önce bana meme büyütme ve liposuction, 1 arkadaşıma burun birine de meme dikleştirme ve liposuction ameliyatı yaptı. Hepimiz süper hatunlar halinde geziyoruz.:)))
bide arkadaslar yaklasık dört aydır doktor arastırıyorum sureyya beyin ofisinde bi bayanla tanıstım onur erola olmus hani su ünlülerin doktoru petek dinçöz deniz akkaya vs kadıncagız hiç nefes alamıyordu 3 kez ona olmus 3. yü olcaktı
sonra deniz akkaya ve fatih urek in doktoruda nazım çerkez ayrıca hande ataizinin de ilk iki ameliyatını o yapmıs sonra fethi orak a ameliyat olan bi arkadasla tanıstım o da ikinciyi dusunuyordu ama 3 4 ay gecti su an memnunmus bu konuda merak ettikleriniz varsa bundan muzdarip biri olarak oldukca arastırma yaptım
Prof.Dr.Şükrü YAzarı tavsiye ederim hem işinde çok iyi hemde hastalarıyla çok ilgiliistanbulda estetik cerrah, tavsiyelerinizi bekliyorum...
Süreyya beyin revizyon ameliyatlarında iyi olduğunu duymuştum canım,3.ameliyatınsa bence de ona ol derimMerhaba, bende 3. Ameliyatimi düş olmayi unuyorum, nefes problemim var, süreyya beyi arastiriyorum, bana yardimci olursaniz sevinirim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben DR SADULLAH KARUNU TAVSİYE EDIYORUM COK TECRUBELI VE COK MEMNUN KALDIGIM DOKTORUMistanbulda estetik cerrah, tavsiyelerinizi bekliyorum...
OP DR SADULLAH KARUN BENIM ESTETIGIMI YAPTI YUZUMDE COK AZ SISLIK OLDU O DA 3. GUN VE 4. GUN AGRIM COK AZ OLDU VE HISSETMDM DIYEBILIRIM HIC PISMAN OLMADIM HERHANGI BI ESTETIK IHTIYACCIMDA HALA DR SADULLAH KARUNA GIDIYORUMistanbulda estetik cerrah, tavsiyelerinizi bekliyorum...
Dr. Abdulkadir Goksel. Hem dogal hem guzel burun isteyenlere tavsiyemdiristanbulda estetik cerrah, tavsiyelerinizi bekliyorum...