Istanbul'da Estetik Cerrah tavsiyeleri

burun estetiği konusunda süreyya şeneldir iyidir. ben 2005 yılında ona yaptırdım burnumu ve çok memnunum. hiç sorun yaşamadım. ve herşeyi çok güzel oldu.

Mrb kızlar şubatta Aylin hanımdan randevu aldım, burun estetiği yaptıracam. çevremden iyi olduğunu öğrendim ama tereddülüyüm böyle bir ameliyatı yaptırmakta, daha önce Aylin hanıma burun estetiği yaptıran var mı aranızda? Bildiklerinizi paylaşır mısınız?

Doktor listenize Ercan Karacaoğlunu da eklemenizi tavsiye ederim kendisine ameliyat olmuş ve olanları canlı görmüş biri olarak.

Son düzenleme:
kızlar dogal gorunumlu bır amelıyat ıcın ozellıkle teoman dogan ısmını cok duydum. var mı oneren? ona olmayı dusunen, fıyatlar ne kadar ucukmus bu arada.

Kızlar ya osman oymak hakkında malumatı olan var mı??kendisini şu an araştırıyorum ama ameliyat ettiği burunların fotoğraflarını koymuyor malesef sitesine.

Kızlar ya osman oymak hakkında malumatı olan var mı??kendisini şu an araştırıyorum ama ameliyat ettiği burunların fotoğraflarını koymuyor malesef sitesine.

Bence resim yerine yaptığı ameliyatın canlısını görmeniz.Nedense doktorların gösterdiği resim olayı bana pek sıcak gelmiyor.

Bence resim yerine yaptığı ameliyatın canlısını görmeniz.Nedense doktorların gösterdiği resim olayı bana pek sıcak gelmiyor.

Evet haklısın zaten osman oymak da doktorların koyduğu resimler insanları yanıltıyor diye resim koymuyormuş sitesine.Belki burada biri resim paylaşır da bir fikir olur en azından .Adamın yaptığı burunlar devlet sırrı gibi ulaşılamıyor :)))

merhaba herkese ben doktor Baris Cakir beye burun ameliyyati yaptirmak istiyorum
.Baris beyin yapdigi burunu kotu bulan varmi? lutfen yardim ederseniz cok mutlu olurum......

6 yıl önce Cengiz Açıkel'e ameliyat oldum , yılda 1 kez burnumdaki çökmeleri dolguyla kamufle etmeye çalışıyorum çünkü eşim revizyona karşı.hem param gidiyor,hem canım acıyor hem de çok düzgün değil...uyarmak istedim..

Çok geçmiş olsun.Çökme dolgu nedir bunlar.Her sene dolgu yaptıracağınıza bir sefer revizyona girmek daha mantıklı değilmi.Birde bu çökme doktor hatasımı açıklarsanız çok sevinirim.

ben de burun estetıgı olmaya kararlı bır vatandasım fakat doktor karar asamasında tokezledım hatta cıldırmak uzereyım..bu sıteden yaptgım arastrmalar netıcesınde barıs cakır,emre ılhan,cem payaslı ve muhammet dılber gıbı doktrlar on plana cıktı bende. fakat hangısne karar vermem gerektgını bır turlu bılemıyorum..doktrlarla gorusmelerım basladı ama ben halaa kararszım. hangı doktorları tavsıye edersınız ya da hangı doktorları tavsıye etmezsınız gerekcesyle bırlkte yazar mısınzzz? herkesın dogru karar vermesı konusunda allah yardımcısı olsun dyorum.

Arkadaslar teoman doganin yaptigi burunlari gorebilirmiyiz resim koyarmisiniz? Ben gorusmk istiyorum kedisile once burdan sizin fikrinizi almak istedim

ironica varsa resimlerini paylaşabilir msn...ben de teoman doganı düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…