- Konu Sahibi ebru gunay
-
Hasan Poyraz da geçen salı ameliyat oldum bugün alçım çıktı ve aynaya baktığımda inanamadım sonuç o kadar mükemmel ki anlatama herkese tavsiye ediyormhihoyyyt
valla henuz bir sey yapmadim ve yapamam da. uzakan doktor arastirmalarimi online surdurmeye calisiyorum :)
daha once de soyledigim gibi yaptigim arastirmalar sonunda 3-4 isim var. bunlardan simdilik 2 si uzerinde duruyorum.
teoman dogan ve nebil bozdogan.
iki doktorumuza da e-mail attim ve ikisinden de cevap geldi. teoman dogan, turkiye'ye geldigimde yuz yuze gorusecek. onun methini cok duyuyorum.
nebil bozdogan sagollsun bana sorular sormus, profilden resmimi cekip gondermistim, resmim uzerinde bana uygun olabilecek bir burun tasarlamis. sagolsun cok ilgilenmis.
iki doktor arasinda kararsizim. belki turkiyeye geldigimde baska bir doktora karar verecegim. belki de yakinlarim beni caydiracak ve boyle bir ameliyati yaptirmadan geri donecegim. vallahi cok kararsizim. acikcasi kararliyim ama korkuyorum. sonuclari ya kotu olursa diyeeeee.
sen neler yaptin? randevunun iyi gecemesini diliyor, haberlerini bekliyorum.
sevgiler.:1no2:
ameliyat ücretini öğrenebilir miyim??google ladığımızda çıkan isimlerin ne kadar iyi olduklarını bilemiyoruz. Bence bu konuda en iyi referans insanların deneyimleri.geçen ay bir arkadaşın dr.tunç tiryaki ye burun ve liposuction ameliyatı oldu. Hepsini aynı anda yapmış.kök hücre de yapmış, pek anlamadım kök hücreyi anlattı ama yuzyılın buluşu dıyorlar. İnanılmaz memnun kalmış. Hatta göğüslerini daha büyük istemiş, tunç tiryaki uygun bulmamış ve reddetmiş. bu işi ticarete dökmüyor yani. sonra araştırdım tunç tiryakiyi yurtdışında da oldukça tanınıyor. geçen hafta randevu aldım, burnuma ufak bir operasyon için. haberlerde izlemiştim 15 dk da burun amelıyatı dıye, narkozsuz. bu yöntemi de o bulmuş. Tanıştım ve 8 aralık a tarih eldım. heyecanlıyım, bakalım neler olacak. bu arada memnun kalmazsan eskı halıne getırılebılıyormus burun. daha ne olsun, benim gibi pimpirikli biri için, bundan iyisi can sağlığı
ya kızlar 1.5 ay içinde ameliyat olmak istiyorum. 2500 tl para biriktirdim. bu fiyatta bana doktor önerirmisiniz lütfen. küçükken burnumu kırmıştım ondan gelen yamukluk falanda var. lütfen bu fiyatlarda doktorlar önerin gidip randevu alıyım
çok teşekkür ederim boğaziçi tıp her zaman aklımda olmuştu zaten.tatlım necdet uçarı öneririm sana. boğaziçi tıp merkezinde. topiği de var bi göz at istersen.
canım bakırköyde estetik cerrahi Beyhan Kanmaz var. bi çok arkadaşım düzenli veya ihtiyaç halinde tedavi oluyor kendisine. şimdiye kadar bir sorun çıktığını görmedim. internet sitesi de var bir araştır google'dan istersen. Op. Dr. Hasan Beyhan Kanmaz diye aratırsan ilgini çekecek bilgilere ulaşırsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?