istanbulda en iyi meme cerrahı kimdir?

deepblueeyes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2012
15
2
merhabalar
Yaşım 39 ve benim göğüslerimdeki sorun sarkık ve sönük olmaları,meme toparlama ve protez ameliyatı olmak istiyorum :bir cerrah ile görüştüm ama bu konuda çok bilgisiz olduğum için sizlere danışmak istedim
İstanbulda sizce en iyi cerrah(lar)kim?
Birkaç isim önerebilirseniz çok mutlu olurum

Fatih Dağdelen var bildiğim

Merhaba:)
Doktor seçimini yapamadıysan kendi doktorumu önerebilirim... özelden yazarsan ismini telini veririm, görüşürsün canım

Merhaba..
Size bu konuda yardımcı olabilirim. Bende aynı şikayetten Özel avrupa cerrahi tıp merkezi hastanesine başvurmuştum.Basta biraz bende tedirgindim.Ameliyat oldum ve cok mutluyum üzerinden 1 yıl gectı.hiç bir sorun olamadı.Bu ameliyatın en büyük ve engüzel yanı Ameliyat olmanıza rağmen doktorlarımız hastası ile ilgisini koparmamaktadır.Kesin ve mutlu bir çözüm arzu ederseniz plastik cerrahi muayene ve rendavu hatta operasyon konusunda yardımcı olabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bir hafta önce meme küçültme dikleştirme ve dekolte bölgesine 150cc silikon koydurdum..birçok dr.ters t kesiği ile yaparken dr.um sadece lolipop yaptı..izlerimin durumu daha bir hft olmasına rağmen çok iyi..sadece silikonda koyulduğu için biraz ağrılı geçiyor.ama ben genel anlamda çok memnun kaldım ve kalacağımdan da eminim.benim dr.um sadece memede uzman bir prof. Sosyal medyada reklamı yok çünkü çok hastası var.ist.da iseniz mutlaka görüşün derim.zaten öncesi ve sonrası fotoları ve fiyatı görünce hemen gün alacağınızdan eminim.benim öyle oldu.inan bana yıllardır kendim için yaptığım en güzel şey oldu.ve 3 ay sonra tam sonucu alacak olmama rağmen çok mutluyum.hocam prof.dr.fuat yüksel.

Bu Arada aynı yaştayız.önce ki memem c hatta d cup tu..şimdi full b cup oldu.o sarkık memelerin yerine dik ve kız memesi gibi diri bir meme oldu.şimdilik izler yaralar çok yeni tabii..ödemim de çok var.

Herkes kendi doktorunu önerecektir muhakkak. :)

Bu ameliyatı sık sık yapan doktorların acemiliği kalmamıştır. Ne kadar çok vakıa görürse bir hekim ne kadar çok el becerisini geliştirecek hasta ameliyat ederse o kadar iyi bir cerrah olabilir. Çok hasta ameliyat etmiş doktorları bulun. Ama çok hasta ameliyat etmiş her doktor iyi midir? Bence değil. En önemli şey doktorun vicdanlı olması. Estetik ameliyatlar aynı zamanda şans işi. İşler yolunda gitmediğinde de yaptığı işe sahip çıkacak, sizi yolda bırakmayacak bir hekim bulmak kriter olmalı bence. Ben şahsen hep erkek hekimlerin estetik algısını beğendiğim için hiç kadın hekimlere bakmıyorum. Bir kadın olarak cinsiyetçi yaklaşıyorum ve haksızlık ediyorum belki ama erkek cerrahların estetik algısını daha başarılı buluyorum şahsen. Bazı doktorlar burun konusunda çok ameliyat yapmış ve o alanda ünlenmiş oluyor. Bazıları neredeyse sadece yüz estetiği yapıyor. Meme ameliyatı konusunda kendisini geliştirmiş cerrah bulmak gerekir.

Sorunuzun cevabını bu forumda birinden beklemeyin. Siz kendiniz araştırın. Bu forumda kendi doktorunu öven üyeler gördük. Kendisinde başarılı olmuş bir tek operasyonla bir insan nasıl herkese tavsiye edebilir bir doktoru ve bu sorumluluğu nasıl alır bilemiyorum. Sonucunu görebildiğiniz üyeleri izleyin. Siz de fotoğrafınızı koyarak güven verin. Onların sonucuna bakarak hemen bu kötü olmuş da demeyin çünkü hasta beklentisini de bilmiyorsunuz. Hastalar da doktorları yönlendiriyor sonuçta. Yaşıyor olsaydı kesinlikle rahmetli Tuğrul Turan hocaya gözü kapalı ameliyat olurdum ben. Şimdiki doktor kriterim de kendisi gibi işinin ehli ve vicdanlı bir doktor olacak inşallah.

ben 1 hafta sonra özel hst olucam herşey yolunda giderse deneyimlerimi paylaşırım tabiki.Merak ettiğim küçültme dikleştirmede ağrı ne düzeyde.silikon koyduruan arkadaşlarım çok ağrı olduğunu 4 gün süründüklerini söylüyorlar.slikonla mı alakaşı yoksa genel bir şikayet mi merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…