• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbulda en iyi kadin dogumcu

Ben gidecegim dönem 5000 tl idi fiyatı 2 sene önce yazın. Raporlu 2500 dü. Ama ben iş yoğunluğundan ona gidemedim. Kendi tedavimi kendim yaptım gibi bişey oldu benim. Benım hipofizde 2 hormon eksik. Dolayısıyla onları dısardan iğneyle aldım. Yumurta ölçümünü 3 doktora yaptırdım.hepsının 16 dediği gün çatlatım 36 saat sonrası 3-4 gun ilişki seklınde bi tedavi uyguladım. Hamile kaldıktan sonrada herseyi aret hocama sordum. Benim bilgim eksikleri yerine koyup hamile kalana kadardı sonrasında aret hocam herseyde yardımcı oldu. Kendini mesleğine adamış bi adam.
Sagol canım çok cok teşekkür ederim

Anadolu yakasına yakın olduğu için önermek isterim Fulya Acıbadem'de Prof. Dr. Ercan Baştu hocamız var, biz de sayı sorunu yaşadığımız için tüp bebek denemek durumunda kaldık. İlk denemede pozitifi gördük.Darısı başınıza inşallah, kesinlikle pişman olmazsınız :)
Amin hayırlısıyla inşallah canım benim bugün gidiyorum istAnbula

Arkadaşlar merhaba ben 2 defa aşılama yaptirdim ikiside tutmadı sorunumuz sperm sayısı az hareketlilik canlılık herşey cok az adana da profesöre gittik tüp bebek merkezine ama o da tüp bebekten önerdi ailem ıstanbulda yaşıyor anadolu yakasında lütfen önerebileceginiz iyi bir kadın dogumcu, tüp bebek merkezi hangisi varsa sizler fayda gorduyseniz o lütfen yazın
Medical park göztepe Dr nur dokuzeylül ama metrobüse biner Şişli'ye giderim diyorsan kesinlikle memorial prof. Dr Semra kahraman ve ekibi 3 denemede 2 gebelık elde ettik çok şükür

Back