• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbulda çocuk cerrahı önerisi :( lütfen yardımcı olun

Aofybs

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
1.399
16
318
hanımlar benm 4.5 aylık bir oğlum var
poposunda apse oluştu ve geçmezse ameliyat olması gerekicek:14:
bildiğiniz iyi bir cocuk cerrahı varsa adını yazabilirmisiniz
çok zor bi durum ameliyat ihtimalini düşündükçe bile içim yanıyo
daha çok küçük bebeğim:14::14::14:
birde lütfen dua edin bizim için
en çok ihtiyacımız olan şey bu

hanımlar benm 4.5 aylık bir oğlum var
poposunda apse oluştu ve geçmezse ameliyat olması gerekicek:14:
bildiğiniz iyi bir cocuk cerrahı varsa adını yazabilirmisiniz
çok zor bi durum ameliyat ihtimalini düşündükçe bile içim yanıyo
daha çok küçük bebeğim:14::14::14:
birde lütfen dua edin bizim için
en çok ihtiyacımız olan şey bu

özel hastanede biliyorum hisar hast.dr.salih somuncu mükemmel bi dr.daha önce medicalparkydı bende dr.konusunda çok hassasım özellikle çocuklarımda

özel hastanede biliyorum hisar hast.dr.salih somuncu mükemmel bi dr.daha önce medicalparkydı bende dr.konusunda çok hassasım özellikle çocuklarımda

teşekür ederim canm araştırcam

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bir üniversite hastanesine götürmek en doğrusu olur. Bu tür sorunlarda benim tercihim üniversite hastaneleri oluyor. Hem tam donanımlı hem de konusunda uzman profesörlerden destek alabiliyorsunuz.

Geçmiş olsun canım.bizde iki ay aynı dertle uğraştık.on beş günlük bebeğim bir ay antibiyotik aldı rezil olduk hastanelerde.inanır mısın en son kaçtık hastaneden . Sonra birisine okuttuk ondan mı bilmiyorum kendi kendine iyileşti.hala korkuyorum tekrarlarsa diye.üç aylık oğlum şimdi.iyi tecrübeli bi çocuk cerrahına denk gelmişsindir inşaallah.bizi yeni doğana yatırdılardı ondan sıkıntı oldu diye düşünüyorum

Back