2 aylık erkek bebekte geçmeyen perianal apse (makatta apse)

Şuan benim bebeğimde aynu sıkıntıyi çekiyor 4 aydır geçmedi sürekli tekrarlıyor üç kez hastanede yattık ama kalıcı çözüm olmuyor . Bankada yardımcı olursanız sevinirim siz şuan ne durumdasınız acaba?
İmmünolojiye gitmeniz gerekiyor

Hiçbir doktor immünolojiye götürün demedi mi kimse bundan bahsetmemiş benim doktorum ikinci kez olursa oraya gideceksiniz dedi biz oraya gittik allaha şükür bir şey çıkmadı ama Bağışıklığı ile alakalı bir durum olabilir bebeklerde anal apse önemli
Demez olur mu? zaten oradan takipliyiz süt alerjimiz var çünkü, her türlü detaylı immünoloji testleri yapıldı, hepsi temiz çok şükür. Genetik isterseniz de yaparız dediler biz yaptırmadık gerek yoktu sonuçları iyiydi çok şükür çünkü ayrıca genetiğin sonuçları 6 ay sürermiş ve çıkana kadar aşı olmasın demişleri, abartmanın bi anlamı yok yaptırmadık tabi. Ayrıca erkeklerde çok yaygınmış ve normalmiş anatomik olarak yapıları müsaitmiş, kızlarda ise tehlikeli bir durumun habercisi olabilirmiş

Bizim gittiğimiz 1 yaşına kadar normal cerrahiye elletmeyin dedi, prof gitmiştik, geçen gittiğimiz bi çocuk doktoru ben sadece bir kere gördüm job sendromu dedi insanları korkutuyolar dediğiniz gibi erkeklerde oluyormuş, immünolojik testlerinde sıkıntı yoksa korkulacak bi durum yok ama bebekler için zor tabi her dolduğundan antibiyotik içmesi gerekiyor, batikonla temizlemek önemli bi de kaka yaptıktan sonra, sizn hala oluşuyor mu

Selam hanımlar, lütfen aynı durumu yaşayan ve çözüm bulabilen annelere sesleniyorum, bebeğim şu an 2 aylık, 35 günlükten beri poposunda apse çıktığını farkettik, doktor neşterle açıp boşalttı sürekli doluyor, başka doktorlara da gittik tekrar açıp boşalttı doktor, evden de doluyor boşaltıyorum ama hiçbir zaman şişlik (kök) gitmiyor ve her gün yeşil irinle doluyor boşaltıyorum, antibiyotik kullanıldı pei peşe klamoks ve molcef üstüne de her türlü antibiyotik merhem sürüldü batikon sürüldü ama nafile, temizliğine çok dikkat etmeme rağmen özellikle kakadan sonra dolmaya başlıyor ve kocaman şişiyor tabi kala her seferinde onu enfekte ediyor, lütfen başına gelip çözüm bulan bana yazsın ne kadar sürede geçti sizinki birdaha tekrarlandı mı? Fistül oluşacak diye ödüm kopuyor, doktor ameliyatla alamam yaşı çok küçük dedi 6 ay sonra geçmezse o zaman fistül oluşsa da oluşmasa da ameliyat kararını değerlendirebiliriz, lütfen çocukları bunu atlatmış anneler veya hala aynı dertten muzdarip anneler bana yazın çok çaresiz kaldım :KK43:(( sünnet ettirdikten 4 gün sonra ortaya çıktı vicdan azabı çekiyorum acaba ameliyatta enfeksiyon mu kaptı diye
Merhaba aynı furumu yaşıyoruz şu anda bebeğim 36 günlükken apse oluştu makatında doktora gittik orayı boşalttı ve 1 hafta damardan antibiyotik tedavisi gördük 4 defa o kısım boşaltıldı neşterle şimdi çok az 2 3 damla kadar iltihap geliyor bazen 2 3 gün gelmediği oluyor şişlik yok klomaks kullanıyoruz doktorlar ameliyat dedi ama ameliyatın ilerde çişini tutamama gibi riskleri var çünkü ameliyat esnasonda ordaki dokular zarar görürse his kaybı oluşabilirmiş bebeğim şu an 2 aylık çok küçük anestezi alması ve o risk beni korkutuyor ne yapmalıyım geçer mi yoksa ameliyat ettirmeli miyim bilemiyorum lütfen ameliyat ettirip memnun kalan anneler varsa banada yazar mısınız hangi doktor hangi hastane olduğunu altını her açacağımda endişeyle açıyorum acaba şişti mi diye 😪

Selam hanımlar, lütfen aynı durumu yaşayan ve çözüm bulabilen annelere sesleniyorum, bebeğim şu an 2 aylık, 35 günlükten beri poposunda apse çıktığını farkettik, doktor neşterle açıp boşalttı sürekli doluyor, başka doktorlara da gittik tekrar açıp boşalttı doktor, evden de doluyor boşaltıyorum ama hiçbir zaman şişlik (kök) gitmiyor ve her gün yeşil irinle doluyor boşaltıyorum, antibiyotik kullanıldı pei peşe klamoks ve molcef üstüne de her türlü antibiyotik merhem sürüldü batikon sürüldü ama nafile, temizliğine çok dikkat etmeme rağmen özellikle kakadan sonra dolmaya başlıyor ve kocaman şişiyor tabi kala her seferinde onu enfekte ediyor, lütfen başına gelip çözüm bulan bana yazsın ne kadar sürede geçti sizinki birdaha tekrarlandı mı? Fistül oluşacak diye ödüm kopuyor, doktor ameliyatla alamam yaşı çok küçük dedi 6 ay sonra geçmezse o zaman fistül oluşsa da oluşmasa da ameliyat kararını değerlendirebiliriz, lütfen çocukları bunu atlatmış anneler veya hala aynı dertten muzdarip anneler bana yazın çok çaresiz kaldım :KK43:(( sünnet ettirdikten 4 gün sonra ortaya çıktı vicdan azabı çekiyorum acaba ameliyatta enfeksiyon mu kaptı diye
Merhaba aynı furumu yaşıyoruz şu anda bebeğim 36 günlükken apse oluştu makatında doktora gittik orayı boşalttı ve 1 hafta damardan antibiyotik tedavisi gördük 4 defa o kısım boşaltıldı neşterle şimdi çok az 2 3 damla kadar iltihap geliyor bazen 2 3 gün gelmediği oluyor şişlik yok klomaks kullanıyoruz doktorlar ameliyat dedi ama ameliyatın ilerde çişini tutamama gibi riskleri var çünkü ameliyat esnasonda ordaki dokular zarar görürse his kaybı oluşabilirmiş bebeğim şu an 2 aylık çok küçük anestezi alması ve o risk beni korkutuyor ne yapmalıyım geçer mi yoksa ameliyat ettirmeli miyim bilemiyorum lütfen ameliyat ettirip memnun kalan anneler varsa banada yazar mısınız hangi doktor hangi hastane olduğunu altını her açacağımda endişeyle açıyorum acaba şişti mi diye
Çocuk fistülünü bilmiyorum ben duymadım ama ben bu hastalığı yaşıyorum 28 yaşındayım çok zor pis bir hastalık bu hastalığı iyi bülene gideceksiniz bi doktor var sizi ona yönlendirebilirim bu hastalığı o iyileştiriyor allahın izniyle başka doktorlarda kaç kere ameliyat olup atlatamayıp bu doktorda iyileşenler var benimde tedavim onda
Merhaba hangi doktor acaba bilgi verir misiniz

Merhaba aynı sorun oğlumda vardı suan 20 aylık tertemiz şükür. ameliyat filan geçirmedi. Theelivista instagram hesabından mesaj atarsanız nasıl geçtiğini anlatırım

X