• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul’da Burun Estetiği olup doktor tavsiyesi olan

Breartless

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
1
0
6
Merhaba arkadaşlar, burun estetiği olmayı düşünüyorum. İstanbulda burun estetiği olup memnun kalan doktor önerisinde bulunabilecek olanlar var mı? Böyle herkese tek tip yapmayan, daha doğal ve özgün duruşlu burunlar yapan (Özellikle çok ucuk olmayan rakamlarda)

Dr cengizhan ekizceli instagramdan bakın..fiyatlarıda uçuk değil..Geçenyıl 6 bindi. Şimdi ne kadar bilmiyorum ama tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar, burun estetiği olmayı düşünüyorum. İstanbulda burun estetiği olup memnun kalan doktor önerisinde bulunabilecek olanlar var mı? Böyle herkese tek tip yapmayan, daha doğal ve özgün duruşlu burunlar yapan (Özellikle çok ucuk olmayan rakamlarda)
Merhabalaar, bende son zamanlarda burun estetiğinde deli gibi hem daha uyguna hemde iyi bir doktor arıyordum. 2 gün sonrası için muayeneye onur arıdaşıra randevu aldım. Fiyat 8-10 bin arasıymış her şey dahil. Instagramdan bakabilirsin paylaşım yapıyor.

Back
X