İstanbul'da botoks tavsiye??

Merhabalar ben de konuyla ilgileniyorum kaş arasında mimik kırışığı var onu tamamen açıp kaşlarımı kaldırtmak istiyorum. En memnun kaldığınız bu iki işlem için?

Reklam yapmak için yazanlar ya da atanlar çok komiksiniz. İnsanları burada da kandırmayın 15 dakika da botoksla güzelleşmişmiş hahaha, yemezler canım yemezler. Botoks 15 dakika da etkisini göstermez.. Minumum 3 gün Maksimum 15 gündür belirti süresi. Yazık ya insanları kandırmayın lütfen

Son düzenleme:
Hanımlar basit gibi görünse de dolgu yönetemi iyi bir uzman tarafından ve kaliteki bir ürün eşliğinde yapılazsa çok kötü sonuçlar doğurabilir.

2 gun önce Bağdat caddesınde özgur evren Ersoy'a botox yaptırdım kendısı cok seker bır doktor daha once estetıca atasehırın bashekımıymıs kendılerı:) suan kendı muaynanesını acmıs artık estetıcada degılmıs yanımda açtı botoxu bu cok onemlı pıyasada botox uygulayan cok yer var ıcıne su koyup cogaltabılıyorlar daha önce botox yaptırdıgım zaman anlım sısmıstı ve ıstedıgım etkıyı saglamadı 2 ay sonra gecmıstı doktor cok onemlı bence ıyı düşünüp karar verın!bır dahakı gıdısımde hyrolıc asıtle somon yapıcagız yüzüme bakalım nasıl olucak

kızlarrr tavsiye bekliyorum yokmu botoks yaptırannn...????

Dr Seran Göçeri kesinlikle tavsiye ediyorum altı ayda birden sekiz ayda bire kadar uzuyor uygulama. sonrası için bakımında da yardımcı oluyorlar. bilgine tatlım. bende burdayım uygulama sonrası bana da aklına takılanları sorabilirsin mesela buz koymak şişliği götürüyor :)

özgür evren bey ile tekrar görüştünüz mü? işlem için ne kadar ödediniz?

özgür evren bey ile tekrar görüştünüz mü? işlem için ne kadar ödediniz?

bende iki seferdir kendisine yaptırıyorum ve çok memnunum 3 bölge için 800 tl verdim.piyasada daha uygun yerler oldugunu bile bile bunu verdim. ancak orjinal ilaç kullandıgından ve uzun sureli etkisinden dolayı tercih ettim birde unutmadan yazayım doktorun hastalarıyla olan iletişimi super . içim çok rahat hatta haftaya bir arkadaşımıda götürcegim

selam ponçik. 3 bölge için 800 tl bence iyi bir rakam benim 2 bölge olacak.bu tür uygulamalarda doktor gerçekten çok önemli.bir de özgür beyin eli çok hafif.dudak dolgusunu yaptırırken gerçekten korkarak gitmiştim. ama o kadar memnun kaldım ki herkese tavsiye diyorum artık.

merhaba

ortaklaşa botox yaptıranlar varmış bu nasıl oluyor?

sanırım bir şişe birden fazla hasta için yeterli oluyor ama kaç kişi mesela?

bir tek yere enjekte edilen botox miktarı ne kadar oluyor hiç görmedim çünkü, misalen kaç ml

ve bu ilaç seyreltilen birşey mi? yoksa direk mi uygulanıyor

kaş bölgesi için düşünüyorum ama normalde uygulanan miktarın yarısından daha az oranda yapılsın istiyorum
böyle varla yok arası bir etki oluştursun

bu mümkün mü kızlar?

tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim

Bakırköyde Dr. Gürler Akınbingöl'e yaptırdım. Daha önce ameliyat da olmuştum kendisine. En son 8 ay oluyor yaptıralı. şimdilik iyi. 6 ay sonra gel dedi ama biraz daha ertelemeyi düşünüyorum. En son 300 TL vermiştim kaşarasına. Bana söylediği botox marka botox kullanıyormuş ve yapacağı kişiye göre doz ayarlayıp 2 kişiye paylaştırıyormuş. Memnun muyum? Evet ama umarım ileride bir soruna sebep olmaz botoks:2:

Kızlaarr herkese merhaba... Ben de düzenli olarak botoks uygulamamı Dr. Özgür Bey e yaptırıyorum. Çok doğal ve hiç belli olmuyor. Geçen sene de ilk buraya yazmıştım ve ilk defa Özgür Bey'e yaptırmıştım. Botoks ile ilgili olumsuz o kadar yorum okudum fakat botoks benim için fön çektirmek kadar basit bir uygulama haline geldi çünkü doktoruma çok güveniyorum ve hiçbir endişe duymuyorum. Kendisine çok teşekkür ediyorum...

Canımcım fiyat alabılırmıyım

Bende Fatih Dagdelene yaptırdım. Kaş arası ve alnıma. İlk defa ve cok yeni oldugu için süre hakkında bir sey diyemeyecegim ama kendisi cok ilgili ve insanı rahatlatan güven veren bir doktor. Tavsiye ederim.

Canımcım fiyat alabılırmıyım

Canım biraz geç yazabildim kusura bakma lütfen

Özelden bana mesaj atabilir misin :) burada fiyat vermem yanlış olabilir ama şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim Dr. Özgür Bey son derece güvenilir ve işinin ehli bir insan fiyat konusunda da sunduğu hizmet kalitesine ve güvenilirliğine göre piyasadaki hekimlerden çok daha uygun

Mailini bekliyorum
Görüşmek Üzere

Brnde 4 gun önce yaptirdim hatta konu acip detayli yazdim okuyabilirsin, cok cok memnunum, ne bi ifade eksikligim oldu nese farkli bi durum. Bu cumartesi kontrolüm var, bundan sonra 6 ayda bi yaptiracagim , cok begendim

Bende ilk ona yaptırdım:) aynen bende cok tesekkur ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…