kızlarrr tavsiye bekliyorum yokmu botoks yaptırannn...????
kızlarrr tavsiye bekliyorum yokmu botoks yaptırannn...????
2 gun önce Bağdat caddesınde özgur evren Ersoy'a botox yaptırdım kendısı cok seker bır doktor daha once estetıca atasehırın bashekımıymıs kendılerı:) suan kendı muaynanesını acmıs artık estetıcada degılmıs yanımda açtı botoxu bu cok onemlı pıyasada botox uygulayan cok yer var ıcıne su koyup cogaltabılıyorlar daha önce botox yaptırdıgım zaman anlım sısmıstı ve ıstedıgım etkıyı saglamadı 2 ay sonra gecmıstı doktor cok onemlı bence ıyı düşünüp karar verın!bır dahakı gıdısımde hyrolıc asıtle somon yapıcagız yüzüme bakalım nasıl olucak
özgür evren bey ile tekrar görüştünüz mü? işlem için ne kadar ödediniz?
selam ponçik. 3 bölge için 800 tl bence iyi bir rakam benim 2 bölge olacak.bu tür uygulamalarda doktor gerçekten çok önemli.bir de özgür beyin eli çok hafif.dudak dolgusunu yaptırırken gerçekten korkarak gitmiştim. ama o kadar memnun kaldım ki herkese tavsiye diyorum artık.
Kızlaarr herkese merhaba... Ben de düzenli olarak botoks uygulamamı Dr. Özgür Bey e yaptırıyorum. Çok doğal ve hiç belli olmuyor. Geçen sene de ilk buraya yazmıştım ve ilk defa Özgür Bey'e yaptırmıştım. Botoks ile ilgili olumsuz o kadar yorum okudum fakat botoks benim için fön çektirmek kadar basit bir uygulama haline geldi çünkü doktoruma çok güveniyorum ve hiçbir endişe duymuyorum. Kendisine çok teşekkür ediyorum...
Canımcım fiyat alabılırmıyım
Kızlaarr herkese merhaba... Ben de düzenli olarak botoks uygulamamı Dr. Özgür Bey e yaptırıyorum. Çok doğal ve hiç belli olmuyor. Geçen sene de ilk buraya yazmıştım ve ilk defa Özgür Bey'e yaptırmıştım. Botoks ile ilgili olumsuz o kadar yorum okudum fakat botoks benim için fön çektirmek kadar basit bir uygulama haline geldi çünkü doktoruma çok güveniyorum ve hiçbir endişe duymuyorum. Kendisine çok teşekkür ediyorum...